Fons van Westerloo teleurgesteld in Bridget Maasland

Fons van Westerloo haakt aan bij de lange lijst van tv-figuren die zijn afgehaakt bij Bridget Maasland, die sinds de Brazes-rel compleet ongeloofwaardig is geworden als presentatrice van RTL Boulevard. Dat is te lezen in De Telegraaf. Van Westerloo, die in het verleden zowel directeur is geweest van RTL als van SBS, is een beetje teleurgesteld in Maasland. Hij kent haar al heel erg lang. “Ik zie haar in 1995 nog binnenkomen: Bridget Maasland, een leuk aanstormend talent.

De televisiebobo merkt op dat Maasland haar privéleven heel lang heeft gebruikt voor haar tv-carrière. Ze maakte voor RTL 5 bijvoorbeeld een serie programma’s over haar ervaringen als alleenstaande moeder.

Uiteindelijk is Maasland in haar tv-loopbaan niet veel verder gekomen dan de presentatie van RTL Boulevard en Shownieuws. Van Westerloo ziet haar ‘bijdragen aan de roddelrubrieken’ als ‘de rode draad in haar loopbaan’.

Al die jaren heeft ze in Boulevard en Shownieuws uitgebreid de liefdeslevens van andere BN’ers besproken, maar nu ze zelf aan de beurt is – André Hazes jr. heeft drie maanden lang met haar gespeeld – wil ze niets weten van de showmedia.

Zwak, vindt Van Westerloo. “Bridget Maasland die altijd sterk in haar schoenen heeft gestaan, heft nu een klaagzang aan over de mediabelangstelling voor haar liefdesverdriet.”

Je zou juist verwachten dat zij begrijpt dat iemand die haar hele leven de publiciteit heeft opgezocht, niet onbesproken blijft in de rubrieken die ze zelf hielp groot te worden.”

De column van Van Westerloo kunt u hier lezen.

Foto: WNL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen