Bridget ondanks kanker keihard tegen stiefmoeder kind

Geplaatst op zo 01 mrt 2020 om 13:00

Bridget Maasland toont geen enkel medeleven met Nathalie Hoop, ondanks dat de stiefmoeder van haar kind is getroffen door kanker. Dat onthult Hans Klok in weekblad Weekend. Hans is een van de beste vrienden van Nathalie. Jarenlang werkten ze samen op het podium, maar nu ze is getroffen door kanker, zit zijn assistente thuis. “Voor mij is ze familie, we hebben twintig jaar met elkaar opgetreden. Het gaat er nu vooral om dat haar leven zo lang mogelijk gerekt wordt“, vertelt ze.

Nathalie is getrouwd met Bridgets ex Pepijn Padberg. “Ze wil haar dochter Kate (6) en Mees (11), de zoon van Nathalie’s man Pepijn en Bridget Maasland, nog zien opgroeien.

Van Bridget heeft Nathalie nooit iets gehoord. “Bridget heeft nooit enig medeleven met Nathalie getoond en dat vind ik niet kunnen. Nee, ze heeft nooit gevraagd hoe het met haar gaat. Bridget en haar ex-man Pepijn waren al uit elkaar toen hij Nathalie ontmoette, maar toch blijft het een ding voor haar dat zij nu samen zijn.”

Ongepast, vindt Hans. “Als iemand de helft van de tijd voor je kind zorgt en diegene krijgt het slechte nieuws dat geen arts meer wat voor haar kan doen, dan moet je toch kunnen zeggen: ‘En nu is het klaar.‘”

Hans was ook op het huwelijksfeest van Patty Brard in 2014, die een paar maanden terug in het nieuws kwam omdat Bridget zich daar schandalig zou hebben gedragen. Ze zou op een gegeven moment met haar slipje op de enkels hebben gestaan. “Ik had een slokje op, dus ik weet er niet veel meer van, maar als zoveel mensen weten dat er iets is voorgevallen tussen haar en André, hoe kun je het dan ontkennen?

Bridget sleept de Privé hierover naar de rechter, maar dat vindt Hans kinderachtig. “Patty zegt het altijd heel mooi: als je geschoren wordt, moet je stilzitten. En dat slaat precies op deze situatie. Nu krijgt Bridget over zich heen wat zij zelf altijd bij iedereen doet door haar beroep als gossipjournalist. Een koekje van eigen deeg.”

Wat vindt hij eigenlijk van haar stormachtige affaire met Hazes? “Ik ga er verder niks over zeggen, want ik wil mijn relatie met haar niet nog slechter maken.

Foto: NPO
94 Reacties op “Bridget ondanks kanker keihard tegen stiefmoeder kind”


 1. Ralf

  Bridget dumpt Mees te pas en te onpas bij Nathalie en haar ex Pepijn omdat ze als een ordinaire bakvis met jonge jongens wil uitgaan. En die jongens claimt.

  Godzijdank is ze niet zwanger van Dreetje geworden

 2. Cor en Ona

  Maar wel contact proberen te maken met Monique via een brief…

 3. A.M.

  Ze heeft de kenmerken van een narcist als ik dit zo lees!

 4. Het slipje van Bridget

  Dit verwacht je niet van de warme Bridget. Ik heb het ook altijd koud want ik lig vaker op de vloer naast een bed dan dat ik bij dat warme grotje zit.

 5. Sum

  Dames en heren, het NK moddergooien is hierbij officieel geopend.

 6. Pauline

  Kan dat wijf niet verbannen worden naar één van de overzeese gebiedsdelen ?

 7. Ronaldo

  Tjommes.
  Is het vandaag ‘Bridget-Bash-Day’ of zo?
  Ga ff lekker een hobby zoeken of zo.
  Dit gaat toch nergens meer over?
  En wat dat kind betreft, daar zal de waarheid ook wel over in het midden liggen.

 8. Bridgetnieuws Courant

  Apart.

 9. SlappeSjaak

  Wat een asociale vrouw is die Bridget als dit klopt zeg! Als je een beetje volwassen en beschaafd bent dan geef je je kind het goede voorbeeld en toon je medeleven met de nieuwe vrouw van je ex!

  RTL: neem mensen aan die de sympathie van het volk hebben en gooi dit soortvolk er uit!

 10. Pauline

  Volkomen ongeloofwaardig als ze weer bij rtl doorgaat. Wat een walgelijk stuk vreten,

 11. Bep

  Mees zal z’n verhaal en zorgen over Nathalie dus ook niet bij Bridget kwijt kunnen.

  Grootse slachtoffer is Mees.Grote vriend André plots weer weg, oma Ras plots weer weg.Boze en verdrietige moeder.Vader met zorgen.

 12. Collin

  Wat een ordinaire slet is Bridget

 13. Martijn

  Ik vond Bridget altijd een leuke vrouw.
  Ze heeft op meerdere manier wel haar ware aard laten zien.
  Ik denk dat ze haar sympathie bij het Nederlandse volk wel kwijt is.

 14. leoknots

  Zullen we afspreken geen aanndacht meer aan deze moeder? Het is mooi geweest zo.

 15. Monique

  Die Bridget moeten ze echt van tv halen wat een gemeen wijf is dat schandalig dat ze niks heeft gezegd tegen de vrouw van haar ex die doodziek is en iedere week op haar kind past zodat zij achter de jongetjes aan kan gaan ik gun haar dit met liefde hoe heel Nederland over die trut denkt KARMA IS EEN BITCH BRITGET

 16. Monica.

  Je kunt als goedkoop online krant ook iemand heel diep de grond intrappen.

 17. Monica.

  Het moet Krantje zijn want het steld weinig voor.

 18. Dominee Bonk

  Bridget Maaslander komt regelmatig bij mij in het biechthokje. Met of zonder slipje op de enkels dat gaat hier natuurlijk niemand wat aan. Natuurlijk blijft het mijn subjectieve opinie, maar ik vind dat Bridget Maaslander enorm veel overeenkomsten heeft met een meedogenloos reptiel. Ik beschouw haar niet meer als mens, maar als een varaanachtige aasgier. Zij kickt trouwens zeer op het leed van anderen. Verder toffe meid hoor. Amen, god zij met mij. PS: haar IQ is wel opvallend laag, dat is een verzachtende omstandigheid.

 19. Nils Holgersson

  Wat zijn sommige sterren toch goorbekken en masochisten dat ze dit soort stront uit eigen of andermans privéleven in de openbaarheid gooien.

 20. Frans

  Volgens mij gaat dit wel erg ver, ga je eens schamen Hans, of wil jij ook even wat aandacht voor jezelf

 21. Monica.

  Ook nog niews van een jaar oud.

 22. Joop

  Het enige waar zij in geïnteresseerd is hoe ze die gleuf moet vullen ,al die tv mensen lopen te hoeren en snoeren of het een lieve lust is ,en wij moeten er naar kijken kotsmisselijk word je er van.

 23. Jenny

  Die vrouw moet gewoon stoppen en in de spiegel kijken wat ze anderen aan doet een zieke vrouw voor je kind laten zorgen zonder recept te tonen dan ben je toch niet goed en dat kom nog op tv ook niet normaal

 24. Connie Witteman

  Kom je eten? Dan nodig ik Olcey en Ruud ook uit.. die wil ik zoooooooooo graag ook in mijn vriendenkring

 25. Jammerende Jaap

  @ Nils Holgersson: Eens dat ook die goochelaar niet kies bezig is. Zeker ook omdat hij waarschijnlijk zonder overleg de ernstige medische toestand van een vriendin in demedia gooit om Bridget een sneer te geven.

  Laat overigens onverlet dat, wanneer het waar is wat hij zegt, Bridget zichzelf als mens en moeder compleet gediskwalificeerd heeft..

 26. tim

  goed bezig, triest dit

 27. Tinie

  Een mens zonder compassie voor het ergste wat iemand kan overkomen, mag van mij preventief worden geruimd.

 28. Piet Pannelap

  Bridslet is een naar mens. Altijd al zo geweest.

 29. Bert

  Bridget moet gewoon weer vrouwen neuken zoals ze eerder heeft gedaan. Kort pittig kapsel erbij en helemaal RTL…

 30. Dorian

  Bridg(slet) is niet alleen een vies, oud, leugenachtig, exhibitionistisch en narcistisch eng wijf, ze is ook een ongeschikte moeder. Ze is erg druk met het bevredigen van haar eigen lusten en gerief en denkt totaal niet na over de consequenties van haar ziekelijke gedrag op het welbevinden van haar zoon.

  Dat gekke oude vieze wijf moet weg van het medium televisie.

 31. Stanislav

  Hans Klok is gewoon jaloers op de goocheldoos van mevr. Maasland

 32. Deborah

  Nu ben ik ook om en vind haar net zoals velen inmiddels ook een vieze vuile gore stinkhoer. Vanaf nu zap ik onmiddellijk weg zodra ik die blonde varkenskop van Bridslet zie, bah wat een goor wijf! Ze moet zich schamen en nooit meer het lef hebben om nog op tv te komen. Weg met die stoephoer!

 33. Youri

  Misschien mis is iets. Maar het is de nieuwe partner van haar ex.
  Waarom moet zij daar wat mee? Snap het niet zo goed. Dit is gewoon bashen om het bashen.

 34. Jahhj

  Dit is toch geen media nieuwswaardig artikel?

  Zelfs de privé pagina slaat zulke gossip artikels over.

 35. Water Based

  @Youri

  Dit mis je: “Als iemand de helft van de tijd voor je kind zorgt…”

 36. Lies

  @Youri: eens. Volgens mij zijn ze recentelijk (zoon, haar ex en zijn partner) naar Legoland geweest. Waar bemoeit Hans Klok zich mee? Heeft hij niet een show in Las Vegas waar hij zijn energie in moet steken? Welke show, iemand?

 37. ICare

  wtf is er met het triest medialand man, deze domme doos ooit bekend van een of andere muziekzender die clips uitzond? dan heb je nog een onbekend kutje die de vriendin is van de zoon van een midget volkszanger? man man man en jullie losers vragen je af wat je bestaan waard is…

 38. Sjors

  Dit is bijna misdadig. Zo iemand kapot maken terwijl je niet de juiste info hebt.

 39. Conny

  Wat ik nu nog steeds niet begrijp , waarom zij niet van de buis af gedonderd wordt.Ben die goore kop van die slettebak zat.Respect komt in haar woordenboek al helemaal niet voor.En denken dat ze een zoon heeft die aardig gepest zou kunnen worden op school , de omgeving waar hij zich in bevindt. Dit is iets wat hij op z’n bordje krijgt omdat z’n moeder alleen maar haar benen niet bij elkaar kan houden.

 40. Tvkijker

  Wat geeft Hans Klok het recht om zich hierin te mengen. Het slaat nergens op. Komop. Zijn de verhoudingen tussen Bridget en nieuwe partner ex-vriend goed of juist slecht. Als dat het laatste is dan gaat bij heel veel mensen zo. Ik vind bijzonder opvallend dat Hans Klok deze uitspraak doet…volgens mij heeft hij aandacht nodig. Als ik Nathalie was dan zou ik woest zijn.

 41. Ingrid 🌼

  Bridget houdt alleen van zichzelf. Kent geen empathie. Hoe kan je de vrouw die voor je eigen kind zorgt,niet enige vorm van sterkte wensen.🤐
  Wat voor een voorbeeld ben je voor je kind? Bridget kan beter in de anonimiteit van leven.

 42. Ron

  Vanavond de nieuwe NPO 3 hit Nieuw Zeer. Een sketch show die De Luizenmoeder moet evenaren al dan niet moet doen vergeten. Wat stukjes gezien bij Jinek en dat werd erg goed gewaardeerd. Kijken!

 43. Ellen

  Wat een reacties hier, dat ben ik niet gewend op mc.

 44. Mirella

  Homewrecker heeft verloren! Hij is terug bij z’n gezinnetje waar hij thuishoort TMF/Boulevard stoephoer! De tijd van risicoloos omhoog neuken is voorbij Bridslet! Je krijgt het nu op je oude dag als een boemerang keihard terug in je verlepte gezicht!

 45. Dik

  Bridget is in het echt heel aardig. Lijkt me sterk dit. Fijn dat Weekend als betrouwbare bron wordt gezien.

 46. Mia

  Ik stoor me vreselijk aan al de mediaaandacht voor Bridget, Andre en Monique.
  Laat deze mensen gewoon doen wat ze willen doen.
  Niemand weet van hoe of wat.
  verneder niemand met kritiek en geef mensen de kans alles zelf op een rijtje te zetten.
  Denken mag maar veroordelen is niey respectvol voor iedereen

 47. G.ossip

  Nou nou nou,sommige reacties kunnen echt niet,daarbij valt mij op dat de associale MC hebben weten te vinden …dat vind ik minder

 48. Lies

  @Mia: beste reactie vandaag op deze site!

 49. Sander

  @Martijn
  Wat ze in haar privéleven doet zou je mening niet moeten beïnvloeden. Dit zijn roddels en je kent haar niet persoonlijk. Iemand zwart maken is altijd easy.

 50. leoknots

  Nu gewoon stoppen met aandacht en nieuws over Bridslet. Is genoeg geweest. Zij moet ook weer naar de bakker, belangrijker zoon weer naar school (arm kind)
  nu stoppen met dit soort nieuws tenzij er echt iets te melden is over Bridget.Genoeg is genoeg

 51. Xylon

  Oh wat was Bridget toch zo poeslief toen ze ons en in het bijzonder Monique zonodig lastig moest vallen met al die leuke kiekjes van haar en André op social media ?!.. Was dát dan niet in het echt ?.. Tuurlijk, dat was slechts in een Fake wereld, de wereld der verliefden !.. Immers de wrange vruchten van haar valse maar vooral giftige daden plukt zij in de échte wereld van vandaag !.. Welkom in het heden beste tv-stoephoer !.. Het heden waarin niet alleen karma een enorme grote bitch is maar ook Bridget Maasland !.. Nog zeer veel sterkte toegewenst in uw verdere wanhopige zoektocht naar de ideale man Bridslet !.. Helaas, Monique en André zijn inmiddels weer gelukkig herenigd !.. Zij zijn de enigen die bij het kleinzoontje van André Hazes (rust in vrede) horen !.. U kunt nu beter uw aandacht focussen op uw eigen zoon die u door het volgen van uw eigen giftige lagere begeerte enorm veel schade heeft berokkend, dom wijf dat u bent !..

 52. Arie Schoenlepel

  Oh nee!! Die ranzige vette zweetkees Diederik Jekel hangt weer aan die Desk. Trek die onnozele ransaap daar zsm weg….!!

 53. Ron

  Man man man, wat is Ruud de Wild slecht als presentator van Boulevard. Niet door te komen door dat gestuntel en gestotter met het lezen van de autocue.

 54. Brian

  Mia, deze hersenlozen hebben zelf elke scheet gedeeld op sociale media. Ze hebben ons zelf doodgegooid met ‘nieuws’ over hun sneue even-friemelen-en-weer-weg-relatie.

 55. Piepmuis

  Bridget is dus de gebeten hond. En die neukkaboutet gaat vrijuit. Die eencellige hersenloze amfibie. En Monique spoort dus echt ook niet.Gels drank en drugs maken toch veel kapot.

 56. Smurf

  @Piepmuis
  zo 01 mrt 2020 om 19:51
  Ff een vraag, ben je fan of een medewerker van RTL?

 57. Klaas

  Wat verwacht deze vrouw, moeder en tv presentatrice van 45 jaar dan? Ze laat zich in een dronken bui op een afterparty van een bruiloft van haar collega en plein public in een café vol met gasten uit de showbizz vingeren door een 20 jaar jongere bekende zanger die in relatie zit en een kind heeft. Zorgt daarmee doelbewust voor een breuk in dat gezin en gaat vervolgens op haar zoontje zweren dat het allemaal niet waar is en spant een rechtszaak aan die ze verliest en gaat dan vervolgens doodleuk en ongegeneerd via Boulevard en social media verslag blijven doen van haar verovering? Bridget Maasland wordt daarmee vanzelf een en plein public tv hoer. Moest ze zich ook niet zo gedragen eigen schuld dikke bult!

 58. Lies

  @Piepmuis: yep. Blijkt dat we anno 2020 totaal niet zijn geemancipeerd. Wat een shit load krijgt Bridget over zich heen. Vooral van vrouwen.
  Heeft iemand het over het gedrag van Dreetje? Zijn vaderschap?
  Het feit dat hij Monique als deurmat gebruikt? Schaamteloos.

 59. B.Eden

  Als ik Bridslet was zou ik maar gauw gaan solliciteren bij Kim Holland, succes verzekerd! Een carrière bij de tv zal toch nooit echt wat gaan worden met haar, daar is zij te dom voor.

 60. Bridget

  Slikslet Maasland.

 61. T.E.D

  Serieus! Iemand dr kanker gebruiken om modder te gooien naar iemand die al in een diep dal zit. Sjiek hoor Hans, erg sjiek!

 62. miepie

  Eens met DEBORAH het is een stoephoer die Bridslet

 63. Monique

  Bridget heeft er toch geen moeite mee? Wat kunnen ze toch enorm zeuren he al die mensen op social media? (https://youtu.be/xt7HPzS2acE)
  Van zoveel ongemakkelijke maar toch ook zeer realistische vragen over haar liefdesleven in Linda’s zomerweek, moest Bridget Maasland toch nog ineens opvallend veel aan haar blote voetje friemelen, toch niet zo zelfverzekerd genoeg misschien?

 64. Monique

  Bridget heeft er toch geen moeite mee? Wat kunnen ze toch enorm zeuren hé al die mensen op social media? Van zoveel ongemakkelijke maar toch ook zeer realistische vragen over haar liefdesleven in Linda’s zomerweek van een aantal jaar geleden moest Bridget Maasland toch nog ineens opvallend veel aan haar blote voetje friemelen, toch niet zo zelfverzekerd genoeg misschien, zoals u zichzelf altijd doet voorkomen Mevrouw Maasland? Even een time out, lijkt mij in uw geval erg verstandig, mocht u hieruit nog schadevrij willen komen? Even stilzitten dus!

 65. De Greaf

  Allemaal in koor:”Bridget is een vieze vuile oude stinkslet!”

 66. Monique Teurlings

  Echt ongelooflijk hoe hier wordt gereageerd op Bridget Maasland. In een woord schandalig. Waar halen jullie het lef vandaan stelletje kuddedieren dat jullie zijn. Ik vind jullie walgelijke mensen. het ergste van alles is nog dat deze berichten gewoon geplaatst worden.

 67. J.P.

  Als Bridget zichzelf iets aandoet zijn jullie allemaal medeschuldig.

 68. Het slipje van Bridget

  Kloppen de Arie Boomsma geruchten die ik hier en op andere sites lees nou wel of niet? Als dat waar is…

 69. Liefhebbende Moeder

  Waarom grijpt Nathalie niet in? Alleen labiele vrouwen laten het mannen voor zich opnemen. En waarom moet uitgerekend Bridget medeleven tonen? Nathalie heeft het gezin van Bridget kapot gemaakt. Waar was haar medeleven toen?

 70. Cobweb

  Ik snap deze site echt niet. Wat een hufterigheid weer zeg. Kijk allemaal eerst eens naar jezelf, en oordeel niet over iemand die je niet kent. Dat schelden is toch te erg hoor. Walgelijke mensen zijn jullie. Als Bridget dit leest hoop ik dat ze erboven kan staan. Dit heeft ze niet nodig.

 71. Cobweb

  Monique Teurlings, je hebt groot gelijk hoor, ben het helemaal met je eens.

 72. Marjan

  Monique is een zeer sterke vrouw die als een leeuwin heeft gevochten voor haar gezinsgeluk. Ze heeft de strijd tegen deze ellendige tv homewrecker glansrijk overwonnen, en terecht natuurlijk! Stinkslet had beter moeten weten en haar beentjes stijf op elkaar moeten houden, dan kan er ook geen vinger in hebben kunnen komen van een man waarvan zij dondersgoed heeft geweten dat deze bezet was. Kom dus in het vervolg niet meer aan het gezinsgeluk van anderen! Elk bedrogen partner zou net zo’n triomfantelijke overwinning willen behalen zoals Monique behaald heeft op Bridslet. Van harte gefeliciteerd Monique! Bridslet zou voorgoed uit beeld moeten verdwijnen en zich diep moeten gaan schamen voor al dat ordinaire gelieg, gedraai, gehoer en gesnoer van de afgelopen periode!

 73. Carly

  Hoezo; ze past op de zoon van bridget??
  Volgens mij heet dat een omgangsregeling en ben je dat verplicht als ouders.

 74. anonymous

  Bridget is gewoon een ijskoud kutwijf

 75. J.R

  @piepmuis en @Mies

  Klopt. Het is in 2020 nog steeds zo dat in dit soort situaties de andere vrouw die vrijgezel was en geen gezin in de steek liet 99% van de gehele schuld krijgt. Ik verbaas me er ook echt over hoe het mogelijk is dat André hier niet of nauwelijks wordt aangepakt. Echt belachelijk. Hij liet z’n vrouw en kind in de steek, hij geeft meer foto’s en teksten geplaatst op social media en hij is nu weer terug bij z’n vriendin…Waarom wordt hij niet helemaal afgekraakt zoals Bridget? En waarom vinden mensen Monique een sterke vrouw? Die is toch niets meer dan een golddigger zonder zelfrespect.

 76. Mira

  Mira Laat die vrouw haar leven leiden. Er zijn genoeg mensen die niet bekend zijn,die ook met scheidingen en emoties te maken hebben. Niemand kent haar persoonlijk Maar heeft n mening over haar. Verliefde mensen doen nu eenmaal dingen die je moraal niet doet
  . Maar laat haar in haar waarde 🙏🏼

 77. Piet Kanarie

  Volgende week hebben we nieuw leedvermaak!
  Dan staan de criminele zoontjes van Dries gele onderbroeken te verkopen bij de Lidl.
  Hahahaha, wie dat heeft bedacht…

 78. Roberto

  MENSEN!!! AUB KUNNEN WE NU EINDELIJK EENS OPHOUDEN MET DAT GEZEIK OVER BRIDGET…ONGELOFELIJK!!!..EN HET GAAT MAAR DOOR EN DOOR EN DOOR ..NIEMAND VAN JULLIE KENT HAAR PERSOONLIJK MAAR IEDEREEN WEET PRECIES HOE HET ZIT EN HOE BRIDGET PERSOONLIJK IN HET DAGELIJKS LEVEN IS..NOGMAALS ONGELOOFLIJK..

 79. Roberto

  Wat ik me afvraag..waarom ik hier ZOVEEL vrouwen zie die wat gemeens te zeggen hebben over bridget ??? Eigenlijk julie frustratie uiten over het feit dat je man stiekem op haar geild …dat ze er nog zo goed uitziet…ONGELOOFLIJK.. er is ook maar niemand die nu denkt “Bridget moet zich nu ook KUT voelen met alles wat er gebeurt” vinden jullie het niet eens genoeg geweest.. en dan hebben sommige hier het lef om het over de kinderen te hebben”Bridget moet met Nathalie praten want die heeft kanker,Bridget doet dat kennelijk niet dus dat is slecht voor de kinderen”. om in dezelfde zin hun moeder uit te maken voor slet hoer en ga zo maar door…WALGELIJK IS HET WAT JULLIE DOEN HIER.!!!!

 80. Vincent

  Bridget Maasland liep zelf nogal schaamteloos te koop met haar “grote” verovering op tv en social media zonder ook maar een greintje empathie voor Monique. Een groot verschil overigens met Dionne Stax die heel verstandig gehandeld heeft. Ze is debet aan de beeldvorming die men nu van haar heeft. Daarbij komt dat zij als roddeltante van Boulevard beter had moeten weten hoe om te gaan in zo’n situatie, omdat er voor zo iemand sowieso een vergrootglas klaar ligt. Ze is toch niet zo’n sterke zelfstandige slimme tante gebleken zoals ze ons altijd heeft willen laten doen geloven. Meer een zwakke oude wicht die wanhopig op zoek is naar een veel te jonge levenspartner, waarbij ze ook nog eens roekeloos om zich heen gaat slaan wanneer het uitkomt en zij terecht daarover bekritiseerd wordt.

 81. Daar gaan we weer!

  @roberto
  Veel kapitalen, en wat daarnaast opvalt is het door elkaar gebruiken van ‘ongelooflijk’ en ‘ongelofelijk’. Fijne dag!

 82. Frank

  Dit heeft al een keee eerder hier gestaan, dus het is oud nieuws. En ten tweede dit is uit derde hand…en ten derde het word wel erg opgeblazen.

  Overigens wordt het niveau van Mediacourant op deze manier wel nog lager dan het al was…

 83. .

  Waarom nemen jullie de uitspraken van Klok voor waar aan?

 84. Pieter

  @ Liefhebbende Moeder
  Hoe weet jij of Nathalie het gezin van Bridget kapot heeft gemaakt? Ik ben een zeer close vriend van de familie en wil toch even ingrijpen.
  Bridget en Pepijn waren al lang uit elkaar. Bridget roept al 10 jaar dat pepijn is vreemd gegaan.. waarschijnlijk uit onvrede. of zielen winnen in de media. Als je het haar op de man af vraagt zal ze eerlijk toegeven dat de relatie al al lang voorbij was.
  Monique en Andre waren ook al lang uit elkaar, nu krijgt bridget een koekje van eigen deeg en wordt zij homewrecker genoemd. Ze is nu aan de kant gezet en zoekt alsnog constant de media op om in een goed daglicht te komen.

  wbt nul medeleven nu Nathalie zo ziek is, denk niet dat het er om gaat dat bridget met bloemen op de stoep had moeten staan, ze zijn geen vriendinnen. Maar wanneer je elkaar wekelijks ziet ivm met de zorg voor haar zoon is een reactie op zijn minst op zijn plaats. in plaats daarvan krijgen pepijn en nathalie in de moeilijke verdrietige tijd juist bakken ellende en brieven van advocaten van bridget . Een pas op de plaats zou haar sieren.

 85. Masterplugger

  Die slet ïs een echte Tokkie. .. vandaar dat ze past bij het programma hotter than my daughter

 86. Jonny

  Karma is onder weg voor zielege mensen die kinderen bij fam weghouden hoop dat dezen op hun snufferd gaan Bridge heeft niks met die vrouw.

 87. Monica.

  We leven in hysterische tijden. Wat ooit goed en normaal was, is plotseling fout en abnormaal. Identiteitsgedram vervangt argumenten en deugen is de norm.

 88. topi

  Wie nu nog niet doorheeft dat Bridget gewoon een psychopaat is, is een beetje dom.

 89. Roely

  @Pieter
  En als zogenaamde “close vriend” gooi je dit allemaal maar even op MC….
  Een echte vriend zou dit namelijk niet doen, die houdt zich er netjes buiten.

 90. Liefhebbende Moeder

  @Pieter echt niet te geloven. Je bent de tweede man na Hans Klok die zich namens Nathalie in de media beklaagt over Bridget. En bovendien nog even lekt wat er juridisch aan de hand is. Laat Nathalie haar eigen woord voeren, ook al is ze ziek.

 91. Theodor

  Bridget Maasland is een onbetrouwbare narcist en gaat over lijken en kent totaal geen mededogen. Daarbij is zij zeer vals en volgt ze haar begeerte zonder ook maar een moment stil te staan bij de gevolgen die daaruit kunnen voortvloeien. Met het roekeloze gedrag van haar heeft ze een leuke “carrière” kunnen opbouwen en ging het jaren goed. Met André heeft ze zich nu goed vergaloppeerd en krijgt ze al het kwaad dat ze andere heimelijk heeft aangedaan nu in haar eigen leven terug. Eens moet het misgaan nietwaar Bridslet?!

 92. Roely

  Echt ongelooflijk wat voor reacties hier gegeven worden. En dit zijn dan “volwassen” mensen….
  En dat zulke mensen vinden dat Bridget zich moet schamen, dan heb je toch echt een plaat voor je kop!!

 93. Loedеr

  Hé, Monique Trеurwilg, gа ergens anders lopen janken, labbеkak!

 94. J. Bloemheuvel

  Bridget toont keer op keer dat zij een
  m.i. ongelofelijk narcistisch onbenul is.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.