Xenia Kasper stort Linda de Mol niet in een burn-out

Xenia Kasper heeft niet het idee dat ze haar sterren als een soort Duitse herdershond in een burn-out stort. Dat zegt de manager van onder meer Linda de MolYolanthe CabauOlcay Gulsen en tot voor kort ook Brigdet Maasland in Veronica Magazine. Het tv-blad schrijft dat sommige persagenten hun artiesten zó pushen dat ze overspannen raken. Een bekend voorbeeld is de Zweedse dj Avicci, die in 2018 zelfmoord pleegde vanwege de enorme druk die er op hem stond.

Ook in Nederland vallen de sterren bij bosjes in een burn-out. Zo zitten momenteel Jan Smit, Coen Swijnenberg en Marco Borsato overspannen thuis. Moet Nederland het straks ook een tijdje stellen zonder tv-koningin Linda de Mol?

Volgens Xenia Kasper is er in haar stal helemaal geen sprake van enige overspannenheid. “Gelukkig hebben mijn sterren hier tot nu nog nooit last van gehad en ik zelf ook niet. Daar ben ik ontzettend blij en dankbaar om.”

Heeft ze verder nog een mening over dit onderwerp? “Verder kan ik er helaas niets bijzonders over zeggen.

Veel gewone Nederlanders zijn af en toe best kritisch over al die sterren en hun burn-out. Zo vraagt men zich over Coen Swijnenberg af hoe hij in vredesnaam overspannen kan maken van vier dagen per week drie uurtjes radio maken.

Foto: RTL

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen