Ruud de Wild: ‘The Voice 10 trekt weinig aandacht’

Het valt Ruud de Wild op dat de RTL 4-show The Voice of Holland in dit tiende seizoen relatief weinig aandacht trekt. Er is niet veel te doen om de kandidaten die meedoen aan de huidige editie. Dat heeft hij gisteren gezegd in RTL Boulevard. Er zit dit jaar geen uitzonderlijk talent tussen, meent De Wild. “Het valt me minder op. Het loopt nu tien jaar en ik heb nu wel het idee dat het minder opvalt. We hebben nu niet meer de Ben Saunders die gelijk opviel, al dan niet door tatoeages of door huiselijk geweld.”

Presentator Luuk Ikink: “Er zit niet iemand tussen waarvan je denkt: dit is hem?

De Wild: “Nee. Wel: dit zou hem kunnen zijn, maar het valt me niet echt op. Eerder was het altijd zo bij de liveshows dat er iemand uitsprong. Ik heb het even opgezocht: Maan, Charly Luske, Romy. Weet je, dat zijn allemaal wel namen die vooraf al kwamen.”

Hebben artiesten The Voice nog wel nodig om door te breken in Nederland? “Nee, ik denk dat er een nieuwe tijd is aangebroken. Je kunt nu via internet een heel grote ster worden, dus ik denk niet dat je het nodig hebt.”

Maar laten we wel wezen: aan The Voice doet geen troep mee. Het is wel een keurmerk.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen