Peter de Vries walgt van Baudet na Marokkanen-leugen

Geplaatst op ma 03 feb 2020 om 8:15

Peter R. de Vries was aanvankelijk nog vrij mild over Thierry Baudet en zijn partij Forum voor Democratie, maar na zijn leugenachtige Marokkanen-tweet heeft de misdaadjournalist het helemaal met hem gehad. Dat is te lezen op Twitter. Baudet is volledig door het ijs gezakt met een tweet waarin hij beweert dat ‘twee dierbare vriendinnen ernstig lastig gevallen zijn door vier Marokkanen in de trein’. Een NS-medewerker herkende zich op de foto die Baudet plaatste en onthulde de waarheid.

Een NS-woordvoerder vertelt dat er een controle in burger werd uitgevoerd door twee collega’s en een politieagent, maar dat de dames weigerden om hun kaartje te laten zien. Ze zouden niet geloven dat het om een echte controle ging, ook niet na legitimatie van de medewerkers.

Baudet heeft zijn uitspraken vooralsnog niet ingetrokken en dat is vrij bedenkelijk, temeer omdat zijn volgers blind achter hem aan lopen. Zij geloven berichtgeving in de media niet.

Het is een walgelijke situatie, aldus De Vries. “Kijk, dit zegt alles over Baudet en Forum… gevaarlijke stemmingmakerij, grenzend aan racisme, maar excuses ho maar…! Hij zit er helemaal naast: Het ging gewoon om NS-controleurs. En nu horen we niks van de lafaard, bah!!!

En dat terwijl De Vries een jaar geleden nog het volgende zei over Baudet: “Ik zal niet zeggen dat ik het niks vind. Ik vind Thierry de verbeterde uitgave van Geert Wilders. Wat ik ermee heb? Niet heel veel. Het is dezelfde categorie. Ik zal nooit op hem stemmen, maar ik vind wel dat hij het beter doet dan Geert Wilders. Zijn toon is fris en hij weet het af en toe heel aardig te brengen, dus dat wil ik helemaal niet ontkennen.

Ook andere bekendheden zijn verbouwereerd. Roel van Velzen: “Even uitzoeken wanneer Thierry Baudet jarig is. Dan geef ik hem het boek ‘De Meeste Mensen Deugen’. (Dank voor een compleet hersteld vertrouwen in de mensheid).

Harry de Winter: “Thierry Baudet is gevaarlijk!! praat met zijn vrienden van vroeger ,die zullen dat bevestigen een gefrustreerde narcistische dus gevaarlijke zielenpoot.

Ook rechtse media zijn kritisch. “Baudet gaat kleddernat met z’n nachtelijke tweet en terecht. Wel bizar hoe prominente VVD’ers hier opspringen. WTF lui, spreek je dan ook ff uit tegen de ongerijmdheden in het proces Wilders“, zegt The Post Online-journalist Bas Paternotte.

Foto: RTL
134 Reacties op “Peter de Vries walgt van Baudet na Marokkanen-leugen”


 1. Wyatt

  En die domme FvD schapen maar blind achter deze ezel aanlopen.

 2. Frederik

  Met zulke valse aantijgingen is nu het begin van het einde ingezet voor deze door de mand gevallen narcist.

 3. M

  @huismaker

  Kom er maar in!
  Het liefst met een sappige complottheorie over deze haatzaaier die nu laf weggedoken is in z’n holletje.

 4. man pan

  MC overdrijft weer .. walgen is een groot woord. Was meer een kritische tweet van Peter R. op een blunder van Baudet, en het feit dat Mea Culpa niet in Baudet’s vocabulaire voorkomt.

  Was weer grappig hoe Baudet gekkies reageren op Geenstijl, complot theorien en de rol van de NS in de tweede wereldoorlog worden bijgehaald om Baudet te verdedigen.

 5. mark2

  beaudet gaat zoooo af!!!! eat een enge man!!

 6. Rene

  Baudet gaat op deze manier Wilders achterna en dan kan hij het wel.vergeten om nog iets te kunnen betekenen voor dit land.

 7. critikast

  Baudet tekent zichzelf weer eens uit: Egocentrisch, narcistisch, onbetrouwbaar, haatzaaiend en de meest gevaarlijke politicus in ons land ! En toch stemt het land massaal op hem. Als het ooit oorlog wordt hebben we de volksmenner (met snorretje) al in huis !

 8. wapper

  @Wyatt
  Mon 03 Feb 2020 om 8:21

  Aldus een linkse gek die al 12jaar zijn kop in het zand heeft zitten en het allemaal prima vind wat er nu in nederland aan de hand is, zou zeggen lekker weg blijven kijken.

  dus hou aub je mond dicht wyatt

 9. Rick

  Ik heb helemaal niks met die rare club van hem, maar waarom mogen problemen met deze groep mensen nooit benoemd worden? Ga is een weekje in een van de vele probleemwijken wonen en je snapt de hoeveelheid stemmers.

 10. Frikandel

  @Rene, wat een verschrikkelijke domme reactie, jij hebt vandaag gewonnen, …de domste reactie van de dag….

 11. Trumpo

  Baudet zou een prima VVDer zijn. Die liegen en bedriegen ook alleen maar.

 12. Pisstraal

  Die Jensen aanhangers zijn ook van dat domme volk dat alles voor waar aanneemt van hem.

 13. Dries Roel Vink

  Ooh ooh, onze linkse rukker Peter (lazer op met die achterlijke R) ruikt bloed. Mind your own business en hou je centenbak eens dicht!

 14. Wyatt

  Wapper ben je serieus deze mafkees liegt gewoon, verspreid fake news en speelt mensen tegen elkaar uit.

  Maar toch vind je hem geweldig en dat zegt meer over hoe achterlijk jij bent!

  And for the record ik heb rechts gestemd. Maar goed jij zal wel zo’n simpel mens zijn die alles wat niet populistisch is links noemt.

 15. Jos

  Baudet ontmaskerd. Enge mensen.

 16. .

  Feit blijft dat de dames lastiggevallen werden door 4 Marokkanen.

 17. man pan

  .. is wel ironie ten top, hij begint een FvD journaal op Youtube omdat de “MSM” in zijn ogen Fake News maken, maar de grootste Fake News is hijzelf.

  Waarschijnlijk heeft hij nu een complete meltdown, fouten toegeven is niet zijn sterkste kant is.

 18. JanH

  Feit blijft dat de kaartjes van de dames werden gecontroleerd, en verder niks

 19. Arie Schoenlepel

  Tamelijk bizarj dat NS Marjokkanen inzet als “contrjoleur in burgerj” (gestoken in zwarjte jas met bontkrjaag en ‘turjkse’ schouderjtas van Gucci’??).
  Nogal logisch dat je de situatie, zekerj als vrjouw, verjdacht vind en je niet wilt laten zien hoe je heet etc. (misschien staat erj op zo’n kaarjtje wel meerj aan prjivacy gevoelige inforjmatie).
  Peterj erj de Vrjies is verjschrjikkelijk! Een warje NSB’erj… Hij zal het geen prjobleem vinden om z’n familie, vrjienden etc te verjlinken zolang hij erj maarj beterj van worjdt.

 20. man pan

  Feit blijft dat de kaartjes van twee hysterische mutsen (en hoogstwaarschijnlijk racisten) werden gecontroleerd, en verder niks

  Jezus christus, een scene schoppen omdat ze niet door mensen met een ander kleurtje gecontrolleerd willen worden. En daarna bij hij hun grote leider klagen dat ze door vier Marokannen werden lastiggevallen.

 21. J.J. de Koningh

  Baudet, dat is ook zo’n echte Nederlandse naam…

 22. Zomaar

  Vertaal Baudet eens voor de lol vanuit het Frans naar het Nederlands.
  En je krijgt wat hij is.

 23. .

  Het demoniseren is begonnen en we weten hoe dat kan aflopen…..Eén gek met een pistool is al genoeg…

 24. Suzy Wang

  Ik ook!!

 25. gerdien

  @. Hou toch met je gezeur over demonisering. Dit is gewoon een flinke uitglijer van Baudet, die ook nog eens nergens op wil reageren. Daar zie je wel een patroon: je roept wat om jouw gelijk te bewijzen en de boel eens lekker op te stoken en als het dan fakenieuws blijkt te zijn zwijg je in alle talen. Flinke vent ;-(

 26. Dikke opgezwollen paardenpenis

  Echt weer iets voor die tyfus NS, kaartjes controleren in burger; schept verwarring en daagt uit. Ik zou mijn karthe ook niet laten zien als een burger daar om vraagt. Echt weer uitdgen van de NS

  Gelukkig heb ik een auto, lekker groot en zwaar dus lekker slecht voor het milieu!

 27. sport

  Meneer de Vries heeft zijn huiswerk weer eens niet goed gedaan. Het was een vermoeden geen constatering van Baudet. Een vermoeden en een constatering zijn in het rechtssysteem twee verschillende dingen en je zou toch mogen verwachten dat De Vries dat wel zou weten. Niet dus!!

 28. Weg met dat gelul

  Misschien is het verhaal van Baudet niet waar maar we moeten nou niet net gaan doen of al die Marokkaantjes heilig zijn . Ik reis regelmatig met de trein en heb driemaal meegemaakt dat ze de conducteur aan het bedreigen waren omdat ze geen kaartje hadden. Valt bovendien wel heel erg op dat je veel minder Marokkaanse jongens in de trein ziet sinds die poortjes zijn ingevoerd kortom die reden veelal zwart.

 29. Robert Jensen

  Dat is te lezen op Twitter. Baudet, wees een kerel en geef je fout een keer toe. de mensen vertrouwen die sekte niet meer.

 30. dirk

  Ja hoor daar komen de Baudet demoniseerders hier.

  Zo’n salon socialist als die Peter de Vries, met zijn altijd aanmatigende houding, denkt zich overal mee te bemoeien in dit land . Enge man.

  Over het gebeuren kan niemand die er niet bij geweest is en mening vormen.
  Want let wel, ongeacht hun afkomst, kunne die zgn. controle mensen in de trein heel vervelende , machts misbruikende, figuren zijn.

  Zo is ook mijn ervaring.

 31. MediaPrak

  Als een Moslimman een vrouw geen hand wil geven is de verkrampte reactie van FvD/PVV MC treurreageur:”Zie je wel, ‘ze’ horen hier niet” . Maar wat moeten we met ‘blondjes’ welke hun vervoerbewijs niet willen tonen aan een Politieagent, NS med met een kleurtje? Ook terugkerend gegeven. Baudet:” verwijt dat ‘linkse’ politici wegkijken, maar ik wordt hij betrapt op een leugen dan is hij juist niet bereikbaar voor een reactie.

 32. man pan

  RFLOL. al die Baudet gekkies met hun onzin, controlleurs zijn nu macht misbruikende mensen …. we hebben het niet over priesters

 33. M.R. Utte

  Nog nooit zo’n charlatan gezien als meneer Baudet

 34. Robert Jensen

  Sekte leider Baudet zijn volgelingen plegen zelfmoord als hij het zou roepen, Google even op ‘Otten: ‘Baudet is als een sekteleider, hij wil mij er niet bij hebben’

 35. Jos

  Jawel. Daar is het D-woord weer. Demoniseren. PVV en FvD mogen van alles roepen. Maar als je kritiek hebt op uitlatingen van Wilders of Baudet dan heet dat demoniseren. Rechts-populistische trucjes. Kritiekloos achter de grote leider aan.

 36. Waarom worden mijn berichten tegengehouden?

  Lekker selectief verontwaardigd zijn!

 37. man pan

  In klinische psychologie hebben ze een naam voor zulke patienten.
  Zoek maar in Wikipedia op Narcissistic personality disorder (NPD)

 38. Maartem

  Het heeft een tijdje mogen duren maar de grote leugenaar Baudet is dus dan toch nog uiteindelijk ontmaskerd!

 39. Wendy

  Wanneer goede vriendinnen van mij aangevallen zouden worden schiet ik ze te hulp.Maar daar is Baudet dus te laf voor.

 40. Karel

  Grote vraag is nu waarom “onze” Jensen-Baba dit niet eerder heeft kunnen voorspellen? Of komt Baba weer achteraf met een zoveelste complotheorietje aankakken, op dat belachelijke Youtube-kanaaltje van hem?

 41. huismaker

  @Wendy
  Volgens mij zat hij niet in die trein en heeft hij hen “verdedigd” met een tweet. En ja.. dom.. hij moet eerst even tot 10 tellen. Het zal een emotionele actie zijn geweest waarbij het een optelsom voor hem was. De vriendinnen zullen waarschijnlijk vaker zijn lastig gevallen en was dit de druppel. Maar als je onder een vergrootglas ligt, moet je nadenken. Trouwens: dit komt ook voor bij factieleden van PvdA, D66, CDA, vvd, SP. Zowel links als rechts dus. Blijft: dom.

 42. Geronimo

  Peter Air vindt weer wat. Kan Peter Air zich niet bezig houden met zijn kerntaak, te weten het witwassen van moorden.

 43. Lavendelrevolutie

  @10:09

  Zou jij iemand in je partij willen hebben die tienduizenden euro’s aan contributie wegsluist om voor zichzelf en een minnares te gebruiken?

 44. Baudet de nieuwe MP

  ach, alle politici maken fouten, dus ook Baudet. Alleen in hem zien ze een bedreiging, net zoals Fortuyn, dus tja hij mag ze niet maken!!!

 45. Zalmneusje

  Die tweets van de controleur en zg. getuige, blijken afkomstig te zijn van één en dezelfde persoon. Ook worden controles in birger niet door de intercom aangekondigd. De ‘controleur’ wist ook direct om welke dames het ging en dat het hij erbij betrokken was? En zijn verhaal dan al een half uurtje na de tweet v Baudet online zetten? Er zit zeker een luchtje aan.

 46. Yuwan

  Ja hij heeft zijn hand overspeeld. En is te trots om zijn fout toe te geven.

 47. Jan

  @Trumpo: Alle politici liegen.

  Overigens zijn linkse partijen en leiders ook niet heilig hoor. GroenLinks loopt bijvoorbeeld met Antifa mee. Die gewoon geweld gebruiken. En dan is rechts en gevaarlijk. En je word al vrij snel rechts genoemd.

 48. Johhnysoet

  O god !!!

  Roel van Velzen spreekt…… als we iemand niet serieus moeten nemen dan is het wel………komt zeker aandacht tekort na zijn scheiding !!!

 49. Jaap

  Daar is hij mooi ingestonken. Zijn we over een tijdje weer vergeten.
  Weten we zeker dat de meisjes van de controller de desbetreffende vriendinnen zijn of is de boemerang tijdens de vlucht enigzins aangepast.

 50. Jaap

  Je mag een Marokkaan geen Marokkaan meer noemen. Beetje raar.

 51. Denk-na

  Meneer de nepnieuws Baudet, weet je nog van welke etniciteit deze vriendjes van jou zijn:
  Kaj van der Ree,
  Anne Faber,
  Nicky Verstappen,
  Josef B. uit Ruinerwold,
  Vereniging MARTIJN
  en nog vele anderen?
  Juist. Of is het record aantal leden van FvD ook van deze types?

 52. Denk-na

  Sorry, ik bedoelde natuurlijk de dader van Nicky Verstappen.

 53. Mike

  En ik walg van Peter R. de Vries.

  Oja, het doet er niet toe wat Thierry Baudet zegt en FVD doet. We stemmen er sowieso wel op. Dat hebben sommige figuren nog steeds niet door.

  Men kan woorden als fascist, racist enzo gebruiken tov Thierry Baudet en FVD en FVD-stemmers maar je denk toch niet dat men dan denkt laat ik er maar niet op stemmen. Eerder gaat men er juist op stemmen of word men nog standvastiger.

  Dezelfde tactiek gebruikt men ook bij Donald Trump. Hij zal met overmacht een 2e termijn in gaan. Los van dat het met de economie en werkgelegenheid goed gaat help ook het uit maken voor fascist en racist mee voor zijn winst.

  Ik kan er enkel maar lachen om zulke figuren als Peter R. de Vries. Geduld is een schone zaak. FVD komt er wel.

 54. Rudolf

  Weer zo’n halvegare van een halfbloedje die in zijn grootheidswaanzin sterk is gaan geloven dat hij, als aangewezen redder van de Natie, Nederland eens even van een vermeende ondergang kan gaan redden. Weliswaar een ondergang die hij met zijn rascistische denkbeelden hard aan het creëren is doordat hij daarmee de harten van de Natie met zijn giftige vuilheid op een slinkse wijze aan het bespuwen is!

 55. robb

  Het is maar goed dat de meeste Nederlanders niet dom achter deze malloot aan lopen ,hij mag de grootste worden dan nog blijft hij aan de kant staan , hij gaat nooit een akkoord sluiten over bv het klimaat en zijn andere speerpunten ,als hij het wel doet is het snel gedaan met Baudet.

 56. Apfelflapf

  Zolang de huidige regeringspartijen over de rugggen van de zwaksten in de samenleving een een doorgedraaid klimaatbeleid voeren , mag Baudet van mij een vergissing maken .

 57. Robert Jensen

  Lavendelrevolutie die tienduizenden euro’s aan contributie wegsluist allemaal verzinsels B hij heeft niks ondernomen.

 58. animo

  Apfelflapf :Doel bewust ,niet heel slim als je denkt dat Baudet alles kan terug draaien.

  Mike:Droom lekker verder .

 59. sukkel

  Ja hoor daar is ie weer de Allesweter de Vries richt je eens op de verliezende rechtszaken van je kantoor…

 60. Jordao

  Stuk onbenul die TB.

 61. .

  Wat zou Jinek hier van zeggen? Jaag hem de snelweg op?

 62. Apfelflapf

  De kritiek op Baudet is structureel voornamelijk gebaseerd op insinuaties . Ik zou er persoonlijk doodmoe van worden om me daar tegen te verdedigen .

 63. man pan

  LOL…
  RTL Nieuws heeft een en ander uitgezocht

  Baudet twittert vrijdagavond rond 22.30 uur dat ‘zijn twee dierbare vriendinnen ernstig worden lastiggevallen door vier Marokkanen in de trein’.
  Als snel melden getuigen dat het verhaal anders in elkaar steekt: ‘Zij hebben de vrouwen niet lastiggevallen, de twee vrouwen wilden met moeite meewerken aan de controle. Ze wilden hun vervoersbewijs niet laten zien.”
  De lezing van getuigen wordt op Instagram bevestigd door Kevin Karssies, buitengewoon opsporingsambtenaar bij de NS en naar eigen zeggen een van de mensen die de vrouwen aanspraken. “Ik kan dit beamen.”

  En nu allemaal even googlen op Kevin Karssies
  Je ziet een blond koppie zonder Marokkaanse roots. Die lieve vriendinnen van Thiery zijn dus ook hartstikke blind/dom/achterlijk/leugenachtig, kies maar uit.

 64. Apfelflapf

  Baudet heeft absoluut voorbarig gereageerd , en waarschijnlijk ter goeder trouw . Ik zou persoonlijk controleurs in burger ook niet onmiddelijk vertrouwen . Je kan je als vervoersbedrijf afvragen of het wel zo verstandig is om dit soort mensen in te zetten .

 65. Denk-na

  Te goeder trouw? Vriendinnen van jou worden gecontroleerd door een NS controleur van Marokkaans afkomst, de controleurs hadden zich geïdentificeerd en je vriendinnen hadden vervolgens hun vervoersbewijzen laten zien. En dan twittert de fractieleider van een van de grootste politieke partijen in Nederland: “twee dierbare vriendinnen ernstig lastig gevallen zijn door vier Marokkanen in de trein”
  Wat voor “te goeder trouw” kan je hieruit herleiden?

 66. KoalaNL

  Weg met die clown Baudet.

 67. Apfelflapf

  Het is inderdaad een vreemd verhaal , misschien is hij er wel ingeluisd door zijn zogenaamde vriendinnen . Wie zal het zeggen .

 68. Robert Jensen

  KoalaNL zo is het.

 69. robb

  Apfelflapf: ben jij Baudet of lig je op je knieën voor hem .

 70. Robert Jensen

  Er waren geen vier Marokkanen in de trein maar slecht een allemaal controleurs bij de NS.

 71. Hans

  Dirk 9.37. Uitgezonderd politie,marechaussee en douane is verder alles wat een uniform draagt alleen machtsmisbruik en branie,beveiligers handhavers portiers security ja zelfs Rijkswaterstaat, kunnen ook boetes geven t tegenwoordig wat ze dan ook graag doen.Heeft niks te maken met huidskleur of afkomst volgens mij.

 72. Apfelflapf

  Ik ben überhaupt niet politiek , maar ik heb wel een schijthekel aan de huidige generatie pennelikkers .

 73. Robert Jensen

  Ja Hans de PVV en FvD willen graag een politie staat, De politie is ook direct Rechter.

 74. Apfelflapf

  Insinuaties Jensen insinuaties .

 75. Momo

  Oh oh oh, wat is het schrijvertje van MC toch een slinks gutmenschje. Jaloers op het succes van Baudet ofzo? Het lijkt er namelijk op dat het bezoekersaantal van MC sterk aan het dalen is de laatste tijd. En nee, ik ben geen FvD-stemmer.

  Ik zal je wat zeggen, ik zou conducteurs in burgerkleding ook voor geen meter vertrouwen. Hoe kan de NS verwachten dat mensen dat wel doen? Is dit een normale gang van zaken? Geen wonder dat de NS hun de hand boven het hoofd houdt. Tuig van de onderste richel, net als in WWII.

 76. Denk-na

  Inderdaad, Jensen insinuaties dan Baudet.

 77. man pan

  Lol, ja hoor… geef de schuld maar weer aan de NS.
  Die Baudet gekkies denken dat ze de uil van Minerva zijn… ik denk eerder zo dom als het achtereind van een koe.

 78. M

  Whahaha, Momo 13.45 is “geen FvD-stemmer”😂

  Dat die aanhangers van jouw partij alles voor zoete koek slikken wil niet zeggen dat de rest van Nederland achterlijk is…..

 79. Hallo, mag ik even ??

  Meer dan de helft van NL walgt van de Vries, dus laat hem zwijgen aub !!

 80. iemand

  Weet je wat pas smerig is dat het ministerie van Justitie misdaadcijfers van asielzoekers wegmoffelt en dat Grappenhaus de klokkenluiders hiervan wilt laten vervolgen. Waarom hoor je Peter R. de Vries hier nooit over. Nee allemaal lopen zeiken op Baudet dat is makkelijk. Ik kan me best voorstellen als 2 jonge vrouwen door 4 Marokkanen in burger worden gevraagd om hun kaartje te laten zien bang zijn.

 81. Sjaak

  Conducteurs met bontjasjes? Denk eerder dat de NS een truukje uithaalt.

 82. Apfelflapf

  Als controleurs in burger om je vervoersbewijs mogen vragen , dan kan iedereen dat toch doen ? Rare toestand .

 83. Mick

  Hoe komt Peter R. de Factfinder erbij dat Baudet liegt? Als de bron liegt dan liegt Baudet niet wanneer hij het verhaal van de bron deelt.

 84. Habekuk

  Baudet is al eens omschreven als het mislukte kuiken van die door hem genoemde uil! En hij bewijst het keer op keer.

 85. Donald Dumb

  Ach wat is Thierry toch een ongelofelijke stomme ezel.
  Weer een Indo die ons land.naar de gallemiezen probeert te helpen…

 86. Herrie Ezeltje Prik

  Misschien eens die groep onder de loep gaan nemen? DE Indo’s.
  Als twee rotte appels het al tot in de tweede Kamer kunnen schoppen wat is de rest dan van plan met ons land?
  Zorgelijk eigenlijk.

 87. Robert Jensen

  Baudet na ophef over ‘Marokkanen-tweet’: ‘Ik reageerde te stevig, maar NS-personeel was intimiderend’

 88. .

  Feit blijft dat de meiden werden lastiggevallen door Marokkanen!

 89. MediaPrak

  Hahaha Eerst maakte Thierry zich druk om tekort aan veiligheid en nu hebben de veiligheid medewerkers (BOA en Politie) het gedaan. Wat een Droeftoeter. Wat een huichelaar. Thierry, je zat er naast. Je verhaaltje deugde niet. Je verkocht onzin. Pinocchio. De afgang wordt alleen maar groter….

 90. Realist

  Dat je blijkbaar in de trein door Marokkanen met bontkraagje gecontroleerd kan worden.
  Als een echte conducteur deze Marokkanen controleert is het al snel discriminatie.

 91. Herrie Ezeltje Prik

  O ironie. Marokkanen die Nederlanders controleren op een geldig vervoersbewijs. Mooi staaltje geslaagde integratie/ geslaagde multiculturele samenleving…

 92. Ria v Doesburg

  Vast weer een reden om die verschrikkelijk (linkse) Peter rrrr de Vries vanavond te laten aanschuiven bij NPO1 of Jinek.
  Kan in ieder geval het betreffende net weer lekker uit. Wat een nare vent is en blijft het.

 93. mzzl

  En ik walg van Peter R. de Vries. Kop tussen de deur en stijf aantrekken.

 94. 1-2-tjuh

  Zou zeggen Petertje met je hypocriete grote bek, put your money where ypur big mouth is, en span dan een rechtzaak aan tegen Baudet. Kijken of je het kunt winnen van Theo Hiddema met je zielige kantoortje. Amsterdamse maffia vriendje.

 95. Berend

  Een uniform doet in dit soort gevallen wonderen.

 96. man pan

  Die man is niet in staat om zijn ongelijk toe te geven (begint wel ziekelijke vormen aan te nemen) en probeert met een reactie uit de draaiboeken van Trump zich te redden. Nog meer leugens,

  Verhaal van hem rammelt trouwens aan alle kanten.

 97. 1-2-tjuh

  Links adergebroed en trollen kruipen uit hun holletjes om hun hypocriete afschuw te uiten. Als de dood zijn ze voor toenemende invloed FvD en PVV, en terecht. er gaat een heel andere wind waaien, kijk naar de US en UK. Of zoals Farage het zo mooi kon verwoorden. Populism is becoming quite popular these days. Alle doom verhalen over Brexit en de UK economie die zou instorten zullen belachelijk blijken. De UK gaat harder groeien dan de EU (volgens IMF) en duizenden bedrijven hebben al a\aangegeven zich in de UK te gaan vestigen. Een suxxesvolle Brexit zal de stepping stone zijn voor een Nexit, Italleave, Spainless, Germin en Czeckout.

 98. Donald Dumb

  Moeten we nog maar zien he of de Brexit goed is voor UK.
  Ik betwijfel het.
  Baudet heeft inmiddels ingebonden gelukkig…
  Eigenlijk was het agressie tegen het gezag en de politie.
  Iets waar hij zich juist tegen is, toch? Een probleem wat hij wil oplossen toch?
  En PVV is allang uitgespeeld, daar hoeft men niet meer bang voor te zijn…

 99. Donald Dumb

  Het addergebroed is trouwens blijkbaar te vinden onder rechtse politici met Indonesische afkomst…

 100. 1-2-tjuh

  Toch apart Politie heeft geen tijd om zaak te onderzoeken waar Nederlandse jongens in mekaar gebeukt worden in Spijkenisse door een grote groep laffe marokkaantjes. Maar Politie heeft wel tijd om wel eventueel aangifte te doen tegen Baudet. Top van de politie is al even verrot als die van de Media, Rechterlijke macht, en menig ministerie.. Gelukkig staan de agenten op de werkvloer er anders in.

 101. Marie

  Weerzinwekkend mannetje die Peter! Baudet is bepaald niet genuanceerd bezig maar op het commentaar van die linkse narcist zit m.i. niemand te wachten.

 102. Donald Dumb

  1-2 tjuh is duidelijk erg ontevreden over Nederland.
  Wat houdt hem tegen naar een betere plek op zoek te gaan?
  Tot ziens…

 103. 1-2-tjuh

  Donald je bent echt zo dom als je naam doet vermoeden. Nederland is altijd voor ruim meer dan de helft rechts gewesst en dat zal alleen maar toenemen. En dan zal addergebroed zoals jij vanzelf uitsterven.

 104. Donald Dumb

  Precies 1-2-tjuh en dus zijn alle problemen in t land ontstaan onder met name rechts duivelsgebroed en valt links dat niet aan te rekenen. Incl. eerste migratiegolf, slecht functioneren van de rechtsstaat en afbraak van zorg en onderwijs…
  Eindelijk een rechtsgekkie die het toe durft te geven. Chapeau 1-2-tjuh…

 105. 1-2-tjuh

  Dom dom jochie. We hebben al kabinetten lang geen leider gehad. Het zal echt anders worden als we in plaats van een pruim minister, een homo met flikker streken, een echte sterke man als prime minister krijgen. Iemand met ballen en met een visie, die zich door links niet laat chanteren om maar op het pluche te kunnen blijven plakken. Maar eigenlijk hadden we het al van tevoren kunnen weten, Markje Hoofd personeelszaken Unilever. Als je in het bedrijfsleven werkt dan weet je bij ,HR daar zitten de would be NSB-ers en verraders.

 106. Rechtsrealist

  1-2-tjuh.

  Wat ben jij een eijel zeg, een schande voor rechts.
  Met je uitspraken over rechts hoeven de linkse rakkers hem alleen nog maar in te tikken zeg maar
  Ze zouden jou tegen de muur moeten zetten. Serieus, gast.

 107. Rechtsrealist

  Ja dus voor jou geen produkten meer van Unilever, 1-2-tjuh
  VVD en dus Rutte en ook zijn vriendjes zijn met name rechts, knurft.

 108. 1-2-tjuh

  Hahahaha touche. Vermakelijk.

 109. Rechtsrealist

  Ja je bent vermakelijk, 1-2-tjuh.
  Je meent rechts te zijn maar je bent zo links als de neten denk ik.
  Want je uitspraken over rechts zijn niet echt bevorderlijk.
  Clown!

 110. 1-2-tjuh

  Linkse huilbaby. Als ze net kunnen winnen met argumenten gaan ze dreigen. Nou lust je rauw hoor in de ochtend met een croissantje in de hand, links mietje. Mag je jouw handtasje ook nog meenemen.

 111. Rechtsrealist

  Baudet krijgt trouwens mijn stem ook niet.
  Ik wantrouw mensen met roots die ergens anders liggen.
  Hans Janmaat. Dat was een echte Nederlander. Helaas heeft hij het nooit voor het zeggen gehad.

 112. 1-2-tjuh

  Geen Rechtsrealist maat Rechts en racist dus.

 113. Rechtsrealist

  Dan ben ik dat maar 1-2-tjuh.
  Net als Baudet dus.
  Beter als een linkse zielepoot als jij.

 114. 1-2-tjuh

  Ja natuurlijk jij hebt het door, applausje voor jezelf. jij bent of geniaal of (naar ik vrees) knettergek. Zit dicht bij elkaar zoals je denk ik (niet) weet.

 115. Rechtsrealist

  Ik ben geniaal ja.
  Heeft een test ooit uitgewezen.
  Verschil moet er zijn he, jij bent niet behept met een hoog IQ blijkbaar.

 116. Momo

  @M

  Nee, maar jij bent duidelijk wel achterlijk. Je hebt vast dit stukje hier op MC geschreven, hmmm? Je hoeft echt geen FvD-stemmer te zijn om te weten wat voor walgelijk bedrijf de NS is en dat de Nederlandse media graag hetzes voeren tegen rechtse politici. Nu is al gebleken dat de tweets van zogenaamde getuigen nep zijn. Word wakker, achterlijke zombie.

 117. Papa

  @Donald Dumb

  Hoeveel jongetjes heb je vandaag al misbruikt?

 118. Rechtsrealist

  VVD heeft er voor gezorgd dat NS weer een staatsbedrijf werd.
  Ik boycot de NS.
  Zit geen Nederlander meer bij het personeel. Als ik mijn treinkaartje wil laten knippen door een Narokkaan ga ik wel naar Naarokko

 119. Donald Dumb

  Mm. Bij Op1 de ene racist die het over een andere racist heeft
  Sylvana S. over Baudet…
  Hoe gek kan je het hebben?

 120. Iemand

  Ongelooflijk allemaal wat ik hier lees. Wat een onderlinge haat met opmerkingen over en weer die echt nergens meer op slaan…..

  Waar het om gaat is het volgende:
  Baudet is gewoon zwaar afgegaan en echte excuses naar de Marokkanen die gewoon als Nederlanders (!) hun werk deden komen niet echt.
  Hier blijkt dus duidelijk de WARE aard van deze clown. Het woordje ‘excuses’ komt maar erg moeilijk uit de strot van dit Ubermensch…
  Wees een vent en bied gewoon je OPRECHTE excuses aan !
  En baseer je tweets voortaan op ECHTE feiten !

  Dit Ubermensch heeft trouwens twijfelachtige ‘dierbare vriendinnen’ die zich waarschijnlijk ook héél hoog voelen. Waarom zou je je kaartje laten zien ? Moeten Ubermenschen dat dan?

  Ik hoop dat zijn volgelingen nu eindelijk inzien hoe deze man in elkaar steekt.
  Trap toch niet in al dat quasi intelligente gelul van deze racistische narcist !
  Wordt wakker mensen, kijk eens goed naar hem: hij houdt zoóóóó van zichzelf !

 121. Donald Dumb

  Iemand.
  Ik vrees dat je betoog tegen dovemansoren is gericht.
  De onderbuikers zullen Bauder blijven steunen. Lekker ongenuanceerd blijven roeptoeteren is de norm…

 122. Arie

  @sport
  Mon 03 Feb 2020 om 9:28

  Leugenaar.

 123. Cor

  Ik wil even iemand citeren. Ene Mike postte om 11.46 uur: “het doet er niet toe wat Thierry Baudet zegt en FVD doet. We stemmen er sowieso wel op.” Laat dat eens goed op je inwerken. Dit heeft stemrecht.

 124. Apfelflapf

  Nou nou nou Cor , het is toch wat hè ?

 125. Nick

  Petertje blijk zelf ook behoorlijk gelogen te hebben met zijn wanhopige actie om die tramschutter Turk te verdedigen.

 126. Maartje

  @Apfelflapf

  Als je niet snapt hoe in- en intriest en onbegrijpelijk stupide dat citaat is, dan is er weinig hoop meer voor je.

 127. Rechtszaak verliezen? Kantoor Peter R. de Vries kiezen

  Dankzij helden als Thierry Baudet en Geert Wilders spreken we in dit land nog Nederlands en zijn de kerken nog open.
  Zodra de moslims het voor het zeggen krijgen, worden alle kerken platgebrand, moeten we allemaal Arabisch praten, moeten de vrouwen hoofddoekjes dragen en wordt de Bijbel verboden!

 128. Johan

  Thierry Baudet, de zoveelste o zo intelligente man die weer es met zijn superieure waas voor zijn eigen ogen keihard in zijn eigen valkuil trapt. Is dit nou de Man die Nederland naar voorspoed en geluk zal kunnen gaan leiden? Kansloos!

 129. .

  Trump gewonnen met 90%!

 130. GfK

  Trump, Baudet en Harriemens mogen van mij ZSM bijbalfipronil krijgen.

 131. Frans

  Ik walg zelf al jaren van Peter R de Vries.

 132. Mw. Janssen

  Peter de Vries, de zakkenvuller die meent overal verstand van te hebben. Deze toneel jurist met een cabaretachtig mislukt advocatenkantoor die elke zaak verliest heeft weer een mening.

  Even terug naar de tweet van Baudet, opheft om niets, een storm in een glas water. Marokkanen hebben nu eenmaal een zeer belabberd imago en dat ontstaat echt niet zomaar.

  Deze reactie slaat de spijker op zijn kop Peter de Vries, slappe l…l die je bent:

  De politie overweegt/onderzoekt om aangifte tegen Baudet? Hij moet excuses aanbieden? Wanneer maakt Klaver eens zijn excuses voor het feit dat hij de Tweede Kamer regelmatig verkeerde cijfers presenteert?
  Wanneer heeft Pechtold zijn excuses aangeboden over het feit dat hij Rusland beledigde?
  Samsom beledigde de Marokkanen in een opiniestuk. En wat te denken van Spekmans die wilde dat Marokkanen worden vernederd? Ooit excuses aangeboden?
  Rutte, ook zo’n geval: “Rot zelf op” tegen de Turkse gemeenschap. Excuses? Aangifte van de politie?
  Kuzu van DENK: gaf geen hand aan het staatshoofd van een bevriende natie: Israël. Tegen alle fatsoensregels in. Excuses?
  Nog talloze voorbeelden van politici die NOOIT excuses hoefden aan te bieden. Maar nu Baudet? Zelfs de politie wil aangifte doen. Zijn de voorbedrukte formulieren al weer gedrukt? It’s the same shit all over again. De anti-Wilders times komen terug. Alles om Baudet de weg naar een succes te dwarsbomen

 133. Transfa ma Lion

  Baudet zal met of zonder succes never nooit datgene kunnen gaan bereiken wat hij wil voor Nederland. Hij kan daarom maar beter stoppen met het geloven in zijn waanideeën. Het zal hem namelijk persoonlijk een hoop ernstig ziekelijke angstaanvallen kunnen gaan schelen.

 134. Ben

  Peter laat zich schaamteloos gebruiken. Uurtje-factuurtje.
  Dit hele NS-verhaal stinkt!!! En gaat steeds harder stinken.
  Maakt petertje niet uit. Is toch weer minimaal 4x 1500 euro binnen in talkshows hoorde ik. En petertje is echt de laatste in heel ned die het woord integer moet uitspreken……

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.