‘Monique vergeeft André omdat ze starfucker is’

Veel mensen snappen er helemaal niks van: nu het avontuurtje van André Hazes jr. met homewrecker Bridget Maasland erop zit, zit zijn ex Monique Westenberg thuis bij de voordeur om hem weer met open armen te ontvangen. Heeft zo’n vrouw dan helemaal geen zelfrespect? Story-baas Guido den Aantrekker denkt dat Monique zo vergevingsgezind is, omdat ze verslaafd is aan de roem en aandacht die een relatie met een beroemde zanger als Hazes met zich meebrengt.

De showbladen hebben gesignaleerd dat André en Monique weer de nachten met elkaar brengen, terwijl de relatie met Bridget nog geen week geleden op de klippen is gelopen.

Den Aantrekker: “Er wordt in mijn functie als hoofdredacteur van Story vaak gevraagd hoe het nou zit met Monique. Waarom neemt zij hem terug?! Monique heeft één ding heel slim gedaan: ze heeft gewoon achterover zitten leunen op de bank en zitten wachten tot hij weer thuis kwam. Ze heeft zich als een soort Moeder Theresa gepresenteerd op social media: de begripvolle vrouw.”

Ze vond het natuurlijk verschrikkelijk dat hij voor Bridget koos, vertelt hij. “Maar misschien dacht ze: hij komt ooit wel weer een keer terug. Ze hebben natuurlijk, wat uiteindelijk voor Bridget de zwakste schakel is geworden, hun kleine André. Dat bindt hen natuurlijk ontzettend.”

Maar waaróm wil je als een soort Ineke (de vergevingsgezinde vrouw van Humberto Tan, red.) steeds maar weer verder met een schuinsmarcheerder?

Ik heb net even op haar Instagram gekeken en ze heeft 599.000 volgers. Als zij nooit met André Hazes een relatie was begonnen, dan had ze waarschijnlijk 20 volgers gehad. Dat is toch een verslavend iets. Als je in de spotlights meegaat: daar geniet ze van. Kijk naar alle foto’s die ze post… Ze vindt het heerlijk, ze doet het goed en het is ook een mooie en leuke vrouw.”

In de zomer van 2018 gaf Westenberg aan dat ze, net als bijvoorbeeld de vrouw van René Froger, graag een programma in het genre hulptelevisie zou willen presenteren.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen