‘Monique vergeeft André omdat ze starfucker is’

Geplaatst op vr 21 feb 2020 om 11:00

Veel mensen snappen er helemaal niks van: nu het avontuurtje van André Hazes jr. met homewrecker Bridget Maasland erop zit, zit zijn ex Monique Westenberg thuis bij de voordeur om hem weer met open armen te ontvangen. Heeft zo’n vrouw dan helemaal geen zelfrespect? Story-baas Guido den Aantrekker denkt dat Monique zo vergevingsgezind is, omdat ze verslaafd is aan de roem en aandacht die een relatie met een beroemde zanger als Hazes met zich meebrengt.

De showbladen hebben gesignaleerd dat André en Monique weer de nachten met elkaar brengen, terwijl de relatie met Bridget nog geen week geleden op de klippen is gelopen.

Den Aantrekker: “Er wordt in mijn functie als hoofdredacteur van Story vaak gevraagd hoe het nou zit met Monique. Waarom neemt zij hem terug?! Monique heeft één ding heel slim gedaan: ze heeft gewoon achterover zitten leunen op de bank en zitten wachten tot hij weer thuis kwam. Ze heeft zich als een soort Moeder Theresa gepresenteerd op social media: de begripvolle vrouw.”

Ze vond het natuurlijk verschrikkelijk dat hij voor Bridget koos, vertelt hij. “Maar misschien dacht ze: hij komt ooit wel weer een keer terug. Ze hebben natuurlijk, wat uiteindelijk voor Bridget de zwakste schakel is geworden, hun kleine André. Dat bindt hen natuurlijk ontzettend.”

Maar waaróm wil je als een soort Ineke (de vergevingsgezinde vrouw van Humberto Tan, red.) steeds maar weer verder met een schuinsmarcheerder?

Ik heb net even op haar Instagram gekeken en ze heeft 599.000 volgers. Als zij nooit met André Hazes een relatie was begonnen, dan had ze waarschijnlijk 20 volgers gehad. Dat is toch een verslavend iets. Als je in de spotlights meegaat: daar geniet ze van. Kijk naar alle foto’s die ze post… Ze vindt het heerlijk, ze doet het goed en het is ook een mooie en leuke vrouw.”

In de zomer van 2018 gaf Westenberg aan dat ze, net als bijvoorbeeld de vrouw van René Froger, graag een programma in het genre hulptelevisie zou willen presenteren.

Foto: SBS
104 Reacties op “‘Monique vergeeft André omdat ze starfucker is’”


 1. De Heer

  Net als bijv de vrouw van Humberto Tan. D’r pinpas werkt altijd maar respect voor zichzelf en een voorbeeld voor dr dochters is ze niet.

 2. Daan

  Monique wist al vanaf het begin dat dit niet lang zou duren. Andre is nou eenmaal een jonge hond.

 3. the pat

  wat maakt het nou weer uit laat die mensen toch!

 4. Medusa

  Zo kunnen we iedere partner van een BN’er wel een starfucker gaan noemen.

 5. Ron

  Gisterenavond even naar dat Shownieuws zitten kijken. Dacht even dat Promenade was verhuist naar 6. Mijn god!

 6. M

  Die walgelijke Den Aantrekker verdient het om een keer eens flink op z’n neus getikt te worden met z’n leugens, z’n speculaties, z’n gestook en z’n roddel en achterklap.

  Wat een ontzettend smerig onderkruipsel is het toch….

 7. Roos

  Heeft zo’n vrouw dan helemaal geen zelfrespect inderdaad….begin het nu zelfs sneu te vinden voor Bridget. Die is er misschien vol overgave ingegaan

 8. @deHeer 11:04

  Spijker op de kop!

 9. Dian Vreef

  Bij ons thuis heet dat gewoon een Golddigger

 10. J.R.

  Ik snap ook niet waarom Monique hier continu ‘een klasse vrouw’, Sterke vrouw etc werd genoemd…als je je zo voor schut laten zetten door je partner en je neemt hem daarna (zo makkelijk) terug, dan ben je alles behalve dat. Sterker nog, ik vind haar nog triester dan Bridget. Bridget werkt en heeft d’r eigen geld, Monique niet en weet maar al te goed dat als ze hem dumpt ze in een rijtjeshuis eindigt met een tweedehands auto, niks mis mee, maarja een huis van 1 miljoen en een pinpas die altijd werkt klinkt toch wat beter.

 11. Pauline

  Tja Monique gaat voor het riante leven (beter dan in een woonwagen) en neemt de jonge hond op de koop toe en laat hem lekker zijn gang gaan. Hij rommelt onderweg met alles en iedereen met zijn babbels en geld en Monique? Wacht tot hij uitgeraasd is maar gedraagt ze wel respectvol zonder de bagger naar buiten te brengen. Is een keuze …..

 12. NatteNel

  Hier word ik nou nat van

 13. John

  Kan wel merken dat Den Aantrekker nooit zelf in staat was een kind te verwekken.
  Zou dit wel het geval zijn geweest, had hij wel anders gepraat.

 14. hahaha

  Starfucker, Golddigger, Tokkie en zo kan ik nog wel even doorgaan.
  Totaal geen zelfrespect die vrouw, ik zou hem totaal laten stikken….zoek het maar uit puber!

 15. anoniem

  er is maar 1 winnaar

  en dat is Monique

  de rest oprotten

  Bridget koop een nieuwe gezicht

  maar dan zonder getatoe eerd wenk brauwen

  vies peuk!

 16. Remco

  Ik vind haar nog triester dan Bridget

 17. Corrie

  Waar bemoeit die man zich mee

 18. MolTalk

  Guido heeft gelijk. Zo simpel is het. En daarnaast vertrouwde Monique op haar tetten.

 19. Frank

  Ze zijn niet getrouwd dus ze weet dat als ze bij hem weg gaat ze weer in een woonwagen komt te zitten met die kleine, simpele keuze dus om hem weer binnen te laten. Heb nu zelfs meer respect voor Bridget dan die Monique. Wat verlaag je jezelf dan om na drie maanden weer zo te buigen voor hem

 20. Jaal

  Als je geld hebt vergeven de Moniques en Leontines van deze wereld je heel veel.

 21. Gevalletje geld..?

  Wie gaat er dan ook nog op vakantie met een vreemdgaande vent? Ook al is het om de kinderen? Wees een klasse vrouw en ga voor jezelf.! Maar nee, money talks!

 22. Wolter

  Die griet had natuurlijk geen poot om op te staan aangezien ze niet getrouwd zijn. Alimentatie zou alleen naar kind gaan…dus een en een is twee!

 23. Bart

  Doordat Monique Westenberg haar man André thuis bij de voordeur weer met open armen ontvangt, toont ze veel zelfvertrouwen, dat verdient respect. Dat kun je van achterblijver Bridget Maasland, als spelbreker, niet zeggen.

 24. Y

  Van het genre moet je houden, maar Hazes zingt geweldig vals. Begrijp zijn succes niet. En wat moeten die vrouwen van in de 40 toch met die ongemanierde kleurplaat.

 25. Pißwasser

  Dit soort mensachtigen, kampvolk of wielekesvolk genoemd, vormen een stinkende afvalhoop waar vreemd genoeg veel burgers smakelijk naar kijken. Ik krijg er verstappen-diarree van.

 26. @Nattenel

  Dief!

 27. Snake Charmer

  Monique is ook gewoon zo’n ordinair wijf.

 28. @Bart 11:34

  Vrouw vol zelfvertrouwen? Als je zo’n schuinsmarcheerder terug neemt ben je wat mij betreft geen zelfverzekerd iemand. Nooit over je heen laten lopen, iedereen verdient respect en dit was totaal respectloos van Andre. Die meid heeft geen ruggegraat, wel een lege portemonnee en daar is alles mee gezegd

 29. Anoniempje.

  Het is haar gegund.
  Ze zet zich in voor dieren en dan scoor je bij mij punten.
  Ik wantrouw mensen die niets om dieren geven.

 30. Daan

  Die Minogue is gewoon een vieze ouwe heor die niemand anders ken krijgen

 31. Daan

  Monique bedoel ik

 32. Nozem

  Wat een zielig wijf is het toch ! Dat je zo,n vreemdganger die zijn l*l achterna loopt weer in huis neemt !!!

 33. Snake Charmer

  Dat die wijven allemaal moeite doen voor kleuter Hazes.

  Met geld koop je geen klasse het blijft een Tokkie.

 34. Troiska

  Ik zou mij ook nergens zorgen over maken, laat die loopse hond maar doen. Lekker genieten van zijn succes haha.

 35. iemand

  Kun je zien dat de meeste mensen dom zijn hoe komt zo iemand als Monique aan zo veel volgers. Ze zingt niet of acteert niet het enige wat ze doet is op kosten van Andre op vakantie gaan, Eens in de maand ligt ze ergens in bikini bij het zwembad om bij te komen van alle ‘werkzaamheden’. Bridget heeft altijd voor haar eigen inkomen gezorgd en iedereen wist al hoe ze was met relaties. Je bent al sowieso niet goed wijs om als een volwassen vrouw met zo’n aso jong te willen gaan maar geld telt. Voor Bridget rommelde het toch ook altijd in hun relatie ook niet een goede omgeving om een kleine op te laten groeien. En wat John zegt 11.20 als dat zo was dan zouden er nooit scheidingen zijn.

 36. iemand

  Anoniempje Bridget geeft ook om dieren. Monique ligt een keer bij maand ergens in de wereld bij het zwembad. Ik denk dat haar honden vaker ergens anders ondergebracht zijn dan dat ze thuis zijn. Iedereen vindt het onbegrijpelijk dat ze Andre weer in huis neemt nou ze mag blij zijn dat Andre haar niet uit zijn huis heeft gezet.

 37. Marko

  Y 11.35

  Moet je ook proberen met vals zingen miljonair te worden!!!

 38. Daan

  Marko

  Dat kan wel zie Madonna

 39. ome H

  Moeder Theresa was wat voor Dre geweest, echt lekker oud ….

 40. Miepie

  Iedereen heeft het over Moniek maar het grootste stuk schorem is Andre die als een vlo van de 1 naar de ander hopt en hij zal het blijven doen aardje naar zn vaartje en een zware alcoholist die niet meer weet wat ie doet bah walgelijke mensen

 41. Djarno

  Monique houdt van honden daarom mocht Andre ook bij d’r slapen.

 42. @Anoniempje. 11:39

  Haha stom wijf, je weet niet eens waar je t over hebt.
  Als IEMAND zich inzet voor dieren is het Bridget wel. Met de PuppyFoundation…
  Wat heeft Monique bereikt in dr leven?
  Ja ze heeft zich opgewerkt van woonwagen naar grote villa….that’s all.

 43. Henny

  Tuurlijk, liever op kosten van Dreetje in zijn bed dan achter de kassa van de Aldi.

 44. Werkelijk bagger

  Wat ziet iedereen in die loopse hond? Achterlijke alcoholische kleurplaat puber?

 45. Jacob Kle

  Bridget is tenminste een vrouw met ballen, weet waar ze voor staat, Monique is een golddigger.

 46. @Anoniempje. 11:39 (Bridget)

  Heel goed maar het gaat nu even niet over jou Bridget.

 47. 60+ kijker

  Even serieus: Gebruikt André wel een condoom?
  Toen met Bridget en nu met Monique?

 48. geer

  Zo zeg, dat is snel omgeslagen…eerst was Monique de zielige vrouw en nu opeens (na een stomme zet van haar kant) gunt niemand haar meer iets. Wat ik wel begrijp want ze heeft totaal geen ruggegraat…maar ja..geld he! Daar doen sommige vrouwen alles voor…

 49. tim

  Diegene die hierboven bericht over hoe goed Monique is voor dieren …hahaha hilarisch. Ga eens wat meer Google-en en je zult zien dat Bridget haar levenswerk het redden van dieren is.

 50. Mm

  Monique is knettergek. Ze neemt die kleine ge ile donder ook nog terug. Over 3 weken is hij weer loops en bedriegt hij haar weer. Sommige vrouwen leren het nooit

 51. Ronnie

  Wat een onzin.. in mijn vriendengroep zitten wel meer vrouwen die hun vent terugnemen na een slippertje, waarvan ik denk ‘waar is je zelfrespect’. Maar is wel een kind in het spel, die zijn vader dichtbij zich nodig heeft. Het kan ook zijn dat Monique zich daar volledig op richt in plaats van ‘starfucker’

 52. Keta Minek

  We hebben een H
  We hebben een O
  We hebben een E
  We hebben een R
  hoeraaaaa

  Weet je wie nog zieliger zijn dan dit domme wicht? Die vele duizenden mensen die Bridget en Andre Eijk voor rotte vis uitmaakten en medelijden hadden met deze starfucker. man man man. kansloos.

 53. Huub

  Zelfrespect? Je ego aan de kant zetten misschien gaat het wat makkelijker als je er een luxeleventje voor terug krijgt.

 54. Malle Babbe

  Die Monique is ook gewoon een tokkie hoor. Sowieso mensen die in de buurt van die André verkeren zijn tokkies. De grootste tokkie is André zelf natuurlijk.

 55. Djezusmiena

  Ik vind het ook lachwekkend die volgers van Monique bij elke scheet die ze laat zeggen: Powervrouw! Zoveel respect voor je. hahahahaha

 56. Holden Harry Cox

  Ik benieuwd naar Roggel haar volgende TV interview ….
  Oh, die geeft ze nu niet

  Raar

 57. Kees 58

  Zou wel humor zijn als kleine Dreetje straks op zijn 16e met Bridget thuis komt.

 58. Suus

  Zelden zo erg gestoord aan volgers van moeder Theresa..monique. Powervrouw? Waarom? Ze werkt niet en komt in 10 verschillende outfits per dag voorbij. Zeikt Andre af en doet of Bridget haar man heeft afgepakt terwijl ze uit elkaar waren. Slim is ze wel..overal bommetjes droppen en wachten hoe ze reageren op de vreemdgaande vrouw. Ze is 2 jaar jonger dan Bridget zit onder de botox en filler heeft geen cent te makken..neemt hele familie mee op vakantie.
  Ja ze zorgt goed voor haar kind..uhh logisch toch. Kinderen horen op nr 1 te staan.

  Gewoon ordinaire woonwagen muts met creditcard en die grootste stoker ooit is maar dat wel slim aanpakt.

 59. Habekuk

  Dat Is ook weer gezegd door den aantrekker. Al deze aandacht is een beter doel waardig!!!!

 60. Pinky

  Ja lieve mensen,ook dieren hebben liefde nodig

 61. Suus

  Ik ga weer ah werk en indd het gaat mij niets aan.is ook zielig dat ik een blik heb geworpen. Maar is zo doorzichtig spel waar je niemand over hoort.

 62. Thierry Bardot.

  Geef mij Bridget Maasland dan maar ik vind het een lekkere meisje.

 63. kerl

  Monique is gewoon een domme mediageile werkloze Tokkie, niets meer en niets minder. Heb meer respect voor Bridget!

 64. hetistochwat

  Monique heeft niets te verliezen behalve haar trots. Blijkbaar niet trots genoeg.
  Zit je dan in het huis van je ex en weer wachten of en in welke staat hij thuiskomt. Elke dag een verrassing ;-)
  Uit verveling maak je een foto of 100 over je leuke tijd zonder hem en pleur je op instagram.
  Je mag lekker gaan winkelen met zijn creditcard maar niet zeuren :-D

 65. Fabian

  Vies smerig goedkoop wijf. Bah dan heb je echt geen eigenwaarde!!

 66. Renate

  Wat een stelletje proleten….alle 3…dombo Hazes, Bridgeslet en die golddigger van het kamp.

 67. Linda

  Heb veel meer de toen met Bridget. En niemand spreekt Andre erop aan. Die jonge God zit volgens mij helemaal nergens mee. Dumpte Monique zonder 1 traan te laten,want hij vond zichzelf te. Jong om ongelukkig te zijn. Daar is wat voor de zeggen. Die jongen heeft helemaal geen gevoel. Dat is een narcist zoals hij zelf ooit al aangaf.
  En dan maar weer in korte tijd je pijlen richten op een andere vrouw.
  Die voldoet ook al niet aan zijn eisenpakket.
  Dumpen maar weer. Monique zal gek zijn om dit grote kind terug te nemen. Hij is nog lang niet uitgeflirt.

 68. hetistochwat

  Eerst allemaal stront richting Bridget en nu is eindelijk Monique aan de beurt.
  Haar imago van de lieve, wachtende en begripvolle ex wordt even aangepakt.
  De “gastvrouw” van Feyenoord en “haar” boek over een hond. Welke hond ;-)

 69. Henk

  Wat weet iedereen het hier goed!!!!!!

  Ik geloof best dat Monique slimmer is dan André, Bridget en Rachel bij elkaar, maar misschien is ze verstandig, warm en lief!
  We weten niet wat daar achter de voordeur besproken wordt!!!!Andre is de grootste sukkel van het stel.

 70. Aletta Jacobs

  Ik schaam mij diep voor mijn soortgenoten, dames waar is jullie eigenwaarde en zelfrespect gebleven? Hebben jullie dan niets geleerd van de geschiedenis en is het feminisme langs jullie heen gegaan? Calm your tits, pull your together en laat zien wie er ballen heeft!!!

 71. kerl

  Ik vind het ook lachwekkend die volgers van Monique bij elke scheet die ze laat zeggen: Powervrouw! Zoveel respect voor je. hahahahaha

 72. ik reageer ook ff

  Waar is Monique bekend van? Heeft ze wat gepresteerd in dr leven? Heeft ze een carrière opgebouwd, zijn die volgers op Insta gewoon omdat ze bij Andre was? Ze zat daar op Curaçao gewoon de ho*rige golddiger uit te hangen. Het is en blijft gewoon een kamper.

 73. Rechtsrealist

  Hazes jr. is een schande voor de naam Hazes.
  Voor Hazes sr. had ik nog respect, voor Hazes jr heb ik dat totaal niet.

 74. Beai ter Ham

  Andre blijft aardig buiten schot maar hij is de proleet die loopt te klooien met deze vrouwen.

 75. hetistochwat

  Beste Henk,
  Ik noem dit soort vrouwen niet slim maar leep!
  Tuurlijk komt Andre ermee weg, zolang hij maar betaalt.
  Verkeerde vrouwen houden verkeerde mannen in stand en zo ook andersom.
  Het is eigenlijk zo eenvoudig ;-)

 76. Oma Nel

  Andre is een lieverd kwam altijd soep eten bij mij :) toen hij nog niet zoveel optredens had.

 77. Kuis

  Iedere man maakt wel eens fouten.
  Je moet elkaar iets gunnen, zeker/zelfs in een huwelijk.
  Het huwelijk is geen gevangenis.
  Mensen beoordelen elkaar met dubbele standaarden en zijn dus hypocriet.

 78. Twinkel

  Dat je je op die leeftijd zo onsterfelijk belachelijk maakt. Allebei hebben ze een jonge zoon. Maar nee hoor, ze gaan niet voor een stabiel gezinsleven. Ze gaan voor faam en rennen als twee groupies achter dat puberale talentloze wandelende poezie album aan. Op je 40ste.

 79. Geox

  Vrouwen zijn zwak van geest en gaan uiteindelijk altijd voor het geld, de roem en de status.
  Zelfs de meest geharde feministen bezwijken uiteindelijk voor hun biologisch genetische hardwareconfiguratie: zoveel mogelijk middelen ter beschikking hebben voor zichzelf en de beste toekomstkansen bieden voor het nageslacht.

  Daarom vallen vrouwen ook niet op lieve jongetjes, maar wel op egoïstische klootzakken. Die laatsten hebben gewoon meer potentie om een vrouw middelen en sterk nageslacht te geven.

 80. Twinkel

  @Geox: nog triester wordt het als nageslacht niet eens meer van belang is.

 81. Bedorven Aambeienspleet

  Money talks.

 82. Alfons

  @Ronnie, mooie vriendengroep heb jij.

 83. Keta Minek

  Bridget Maasland leuke meid.

 84. Keta Minek

  Bridget Maasland een heel leuke meid.

 85. Zuck the Cuck

  Dit is nepnieuws, André is helemaal geen “star”, het Nederlandse publiek duld hem alleen omdat men te bang is om hem de waarheid te vertellen, en die luid: “niemand zit om hem te wachten”, ook niet op Roxanne.

  Z’n vader was ook geen ster, dat was een smerige schreeuwerige dronkelap die af en toe een liedje zong in de kroeg met zn lelijke stem en door Rachel gepushed is om op het podium te gaan staan wat hem vervolgens een lachertje maakte voor iedereen die op dat moment aanwezig was.

 86. Dij Enkletser

  Gaap,
  Waarom doen ze niet gewoon een Triootje ,met elkaar ?

 87. snoezigkleinhertje

  als je met zo’n pauper als die Hazes ligt te rollenbollen ben je gewoon abnormaal dus deze golddigger (Monique) ontvangt die inktvlek met open armen en zijn geld helemaal.
  Nu heeft ze maar een klant maar achter het raam veel meer voor minder geld.

 88. G.ossip

  Starfucker Monique…het is in ieder geval een zeer berekende dame,voor het geld en de roem toch zo een blaag als André achter de broek aan lopen.

 89. Sarah

  Geen enkele trots dat pauperwijf

 90. Erwin

  Bamihap saté in me mik, Netflix aan, weekend. Rot op met die zogenaamde BN-er zooi. Me reet.

 91. Axel-F(Arnhem)

  Monique zag het aankomen. Ze is een goede sterke vrouw.
  En dree heeft het verstandig aan gedaan om te leren van de fouten die zijn pa wel gemaakt heeft.

 92. Sandra

  Wat een bullshit!
  Monique is vol begrip en erg vergevingsgezind gewoon omdat ze André door en door kent,ze zich goed in een ander kan verplaatsen en ze juist niet zo is als iedereen.
  Dat ze er voor hem(de vader van haar kind) is betekent nog niet dat ze weer een relatie hebben.
  Haat zaaien is zoooo makkelijk.

 93. Joep

  De echte Andre Hazes draait zich om in zijn graf.

 94. Sjors van Kempen

  Die tetten: heerlijk!

 95. pur

  vraag me af hoe Rachel hier mee om gaat, die heeft toch een bloedhekel aan Monique. Die was maar wat blij dat haar zoon Bridget aan de haak had geslagen en wist niet hoe snel ze Monique moest zwart maken.

 96. Lariekoek

  Mag een volwassen vrouw zelf bepalen met wie zij het bed deelt? André zal er niet lang blijven, want hij zal op zoek gaan naar andere vrouwen. We weten nu dat zijn voorkeur tussen de 40 en 50 jaar is.

 97. Ronald

  Zonder André is ze niets.

 98. Pauline

  Waarom wordt dat domme wicht door iedereen zo opgehemeld ?

 99. Piet Pannelap

  “Vrouw zijn van…” is een baan. Levert aardig wat op.

 100. Nils Holgersson

  Monique reisde ook maar wat graag naar Curaçao om de reputatie van Rossana Kluivert te redden

 101. ikweethetbeter

  Monique weet hoe ze Andre moet aanpakken ,want het is een jongen met gebruiksaanwijzing ,hij is echt niet grappig ,diep respect voor Monique !!!!!!!

 102. IKHAATANFREHAZESENZIJNLOSERFAMILIE

  Omdat ze een loser is, die vrouwen verdienen het om belazerd te worden.

 103. pip

  Trap dat joch toch de straat op totaal geen respect denkt alleen in Euro`s

 104. zoe

  Hazes jr is geen knip voor de neus waard hij hoert en snoert en is net als Sr hij zuipt zich te pletter.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.