Linda de Mol (55) zegt voor het eerst tv-opname af

Linda de Mol (55) is ook de jongste niet meer. Ze heeft vorige week voor het eerst in haar carrière een zeer kostbare opnamedag moeten afzeggen. Dat vertelt de SBS 6-ster in gesprek met het AD. De Mol had vorige week een opname van haar nieuwe programma Deze Quiz Is Voor Jou op het programma staan, maar de hele opnamedag kon zó de prullenbak in. De tv-ster was letterlijk te beroerd om te komen presenteren. “Uiteindelijk besloten we vorige week dinsdag dat het écht niet ging.

Wat was er aan de hand? “Ik probeerde mijn teksten te maken, maar wilde alleen maar op de computer gaan liggen.”

Het team van De Mol kreeg de opdracht om de hele opname te verplaatsen. “We verschoven het naar vrijdag, wat het productieteam enorm veel stress gaf. En dan nog stond ik daar met een fles hoestdrank en strips codeïne en ibuprofen.”

Wat een ellende, aldus De Mol. “Ik kan me niet heugen dat ik ooit een opname heb afgezegd, maar dit kon écht niet anders.”

Ze voelde zich er flink schuldig over, vult ze aan in De Telegraaf. “Er zijn duizend ergere dingen, maar ik voelde me er zó belabberd over: ’Hoe moet dat dan met alle gasten die we hebben uitgenodigd?’ Daar had ik best veel stress van, maar ik kon echt niet werken.”

Veel mensen beginnen nu bij ieder griepje te vrezen voor het beruchte coronavirus uit China, maar daar was bij De Mol geen sprake van. “Ik had koorts, kon niet op mijn benen staan. Die griep is stevig binnengekomen. Ik ben nog steeds moe en hoest me gek.

Foto: RTL

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen