Gordon biedt Thierry Baudet mediatraining aan

SBS 6-ster Gordon heeft Thierry Baudet mediatraining aangeboden. Hij vindt dat de leider van Forum voor Democratie momenteel niet goed met de pers weet om te gaan. Dat heeft hij gisterenavond gezegd in Jinek. De talkshow van Eva Jinek zond beelden uit van een Baudet die weigert om vragen over de Marokkanen-rel te beantwoorden. Onhandig, vindt Gordon. “Ik vind sowieso dat die man mediatraining nodig heeft. Hij heeft zúlke domme uitspraken gedaan de afgelopen jaren.”

Dolf Jansen daarop: “En als Gordon dat zegt, dan heb je dat écht nodig.

Gordon: “Ik zal je nog sterker vertellen: ik heb hem ooit ontmoet en ik heb het hem aangeboden. Ik zeg: ‘Want als er één weet hoe het is om met de pers om te gaan, dan ben ik het wel.’ Had hij het maar gedaan.”

Wat moet Baudet precies veranderen aan zijn mediahouding? “Ik weet het niet… Hij moet zijn hautaine houding veranderen. Ik vind hem ontzettend arrogant overkomen. Hij gedraagt zich als een soort Trump. Hij kan me bellen.”

Jinek: “Wie weet gaat hij jou straks bellen straks.”

Foto: RTL

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen