Eddy Zoëy met wekelijkse talkshow op RTL 5

RTL geeft Eddy Zoëy meer te doen naast RTL Boulevard. Hij is vanaf medio april te zien als host van de nieuwe wekelijkse talkshow Dit is mijn Keus op RTL 5. Dat heeft de tv-zender laten weten. Zoëy ontvangt hierin gasten ‘die een bijzondere keuze in hun leven gemaakt hebben en een fascinerend verhaal hebben’. “In deze zogeheten audience participating talkshow heeft het aanwezige publiek een actieve rol en krijgen zij de gelegenheid om in de show vragen te stellen aan de gasten.

Zoëy heeft er zin in. “In een tijd dat er onderling nog maar weinig ‘gesprek’ wordt aangegaan, en menig mens ongenuanceerde meningen op social media slingert, komt er eindelijk weer eens een programma waarin we met elkaar kunnen praten wanneer er grote meningsverschillen zijn.”

Hij vervolgt: “In ‘Dit is mijn keus’ gaan we de dialoog aan met mensen die hun eigen, wellicht soms op het eerste oog, afwijkende keuze hebben gemaakt. In dit programma gaan we geen onderwerp én geen discussie uit de weg, maar belangrijk is dat we ondanks meningsverschillen iedereen en elkaar met respect gaan behandelen.

Iedere show behandelt een spraakmakend en/of opmerkelijk onderwerp waarbij sommige gasten een zelfde soort verhaal delen en anderen juist door een hele andere ervaring een tegenovergestelde mening hebben.

‘Dit is mijn Keus’ wordt geproduceerd door Skyhigh TV en is gebaseerd op de populaire Franse talkshow ‘C’est mon Choix’. De talkshow is medio april bij RTL 5 te zien.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Alleen Gerard Joling kan Gordon nog redden. Of toch niet? Heeft u nog zin in Geer & Goor?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen