Deze twee Op1-duo’s vindt Koos Postema het best

Koos Postema vindt de duo’s van de nieuwe talkshow Op1 niet allemaal even goed. Twee steken er wat hem betreft met kop en schouders bovenuit. Dat heeft de tv-bekendheid gisterenavond gezegd in de mediauitzending van De Wereld Draait Door. Postema kijkt graag naar het programma op de late avond van NPO 1. “Ja, best leuk. Ze zijn nog maar net bezig. Het eerste dat opvalt is dat ze de grootste tafel van Europa hebben. Er komt geen einde aan“, zegt hij. “Ze hebben wel echt heel veel gasten.

Stuk voor stuk geeft hij zijn mening over de duo’s. Zie het onderstaande overzicht.

Maandagavond – Willemijn Veenhoven en Erik Dijkstra: “Ik vind hem een leuke man, maar zij is van de radio. Dat meisje Vellinga is een meisje dat sneller spreekt dan god kan verstaan. Veenhoven, ja. O, wat praat die snel, vlug. Op de radio is ze wel goed.

Dinsdagavond – Giovanca Ostiana en Tijs van den Brink: “Giovanca weet van de onderwerpen niet veel, geloof ik. Die is meer van de muziek, hè? Die moet niet met Arie Slob over de staking praten.

Woensdagavond – Carrie ten Napel en Charles Groenhuijsen: “Er zitten een paar goede bij, een paar leuke mensen bij. Die dochter van Evert ten Napel. Evert komt dan ook steeds kijken naar zijn dochter. Dat vind ik wel erg lief. Evert heeft zo’n harde stem, die dochter ook, maar die is goed. Dat is een leuke jonge vrouw. Daarnaast zit Charles Groenhuijsen, wat rustiger, een echte oudere journalist. Dat vind ik een aangenaam koppel. Die mogen wel wat langer met elkaar bezig blijven.

Donderdagavond – Welmoed Sijtsma en Sander Schimmelpenninck: “Die Schimmelpenninck is een leuke jongen en dat is volgens mij iemand die best wel mee wil doen aan het experiment, maar het hoeft van hem niet, want hij heeft al dat Quote en hij schrijft aardige stukken in de Volkskrant. Is een charmante jongen, maar ik geloof niet dat hij het erg graag per se wil.

Vrijdagavond – “Aardig vind ik ook wel van die koppels Sophie Hilbrand met Hugo Logtenberg. Die Hugo kwam op een zondagmiddag het programma Buitenhof doen. Voor het eerst van zijn leven en het was meteen goed. Hij kwam voor het eerst op televisie, ene Hugo van het NRC, en hij blijft goed. Naast Sophie, die al heel lang op televisie is.”

Hij is dus het meest fan van het woensdag- en het vrijdagkoppel. “Die twee koppels vind ik de aardigste van de vijf.”

Foto: NPO

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen