Jinek vindt Kaj van der Ree-grap op radiogala ‘geniaal’

Eva Jinek heeft hartelijk gelachen om de speech van Felix Meurders op het RadioGala van het Jaar, waarin hij een vlijmscherpe grap maakte over de in opspraak geraakte BNNVARA-dj Kaj van der Ree. Ze vond het ‘geniaal’. Dat gaf ze gisteren aan in haar talkshow op RTL 4. Meurders reikte een oeuvreprijs uit aan Sjors Fröhlich, maar deed voor de grap alsof hij op Bram Krikke had gerekend als winnaar. Daarom had hij last minute zijn tekst aangepast, zo deed hij het publiek geloven.

Voor het gemak had hij Bram in zijn speech vervangen door Sjors, grapte hij. “Beste Sjors, je maakt al vier jaar radio, en nu al een oeuvreprijs! Ongelooflijk, wat een prestatie“, begon Meurders.

Daarna, wijzend op Bram Krikke’s YouTube-hit In De Buurt Met Bram: “Sjors Fröhlich is bekend van In De Buurt Met Sjors. Dat is een populaire YouTube-serie waarin Sjors Fröhlich ongemakkelijke vragen stelt aan 16-jarige meiden. Wat dat betreft had Sjors zo bij BNNVARA kunnen gaan werken.”

Dat was een pittige verwijzing naar BNNVARA-presentator Kaj van der Ree, die seksueel grensoverschrijdende gesprekken zou hebben gevoerd met meiden van 16 jaar en zelfs jonger.

Geniaal“, noemde Jinek het gisteren in haar talkshow. Ze sprak van een ‘legendarische’ radiomaker.

Haar gast Wilfred Genee vervolgens: “Ja, dat was echt heel goed. Ik stond later nog met Felix en hij zei: ‘Ik werd er zo moe van dat het bij die Ring steeds maar over Bram Krikke ging.’”

Foto: YouTube, RTL

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen