Caroline: ‘Mijn familie boycotte Chateau Meiland’

Caroline van Eeden, die tot halverwege het tweede seizoen te zien was als huisvriendin in Chateau Meiland, deed haar kinderen verdriet met haar werk in het tv-chateau. Op een gegeven moment meden ze de SBS 6-show zelfs. Dat zegt ze in gesprek met de Vrouw. Caroline had in het chateau geen moment rust. “Elke dag bestond uit schoonmaken, bedden verschonen, strijken en eten koken. Ik had totaal geen energie meer, barstte bij het minste of geringste in tranen uit en viel kilo’s af.

Haar kinderen konden dat niet aanzien. “Mensen die mij kenden, zagen mij veranderen. Mijn kinderen vonden het zelfs zó erg, dat ze niet eens meer naar het programma keken.”

Dat heeft haar aan het denken gezet. “Maar om dan ook daadwerkelijk de stap te zetten om mijn spullen te pakken, was moeilijker dan ik dacht. Ik heb tranen met tuiten gehuild toen ik het de familie vertelde.”

Vooral tegenover haar vroegere beste vriend Martien Meiland voelde ze zich schuldig. “We hadden het al die maanden samen gedaan en nu stond hij er ineens alleen voor. Ik had het gevoel dat ik hem in de steek liet. Dat gevoel heb ik nog weleens.”

Ondanks dat ze volledig achter mij stonden, voelde het voor mij als falen.”

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen