Bert van Leeuwen wil graag Op1-presentator worden

Bert van Leeuwen zou graag namens de EO de late talkshow van NPO 1 willen presenteren. Hij staat er voor open om onderdeel te worden van een Op1-duo. Dat heeft de presentator gezegd in The Friday Move op BNR Nieuwsradio. Presentator Wilfred Genee legde Van Leeuwen voor dat het EO-duo Tijs van den Brink en Giovanca Ostiana het niet echt lekker doet en het best zou kunnen dat de omroep op zoek gaat naar nieuwe mogelijkheden. Hij vroeg de Familiediner-ster naar zijn interesse.

Die interesse bleek er wel te zijn. “Ik zou het wel kunnen, denk ik. De programma’s die ik nu maak, doe ik met heel veel plezier, maar ik zou het leuk vinden.

Is hij niet te vriendelijk voor een actuele talkshow? “Nee, ik ben geen schaap in wolfskleren, maar je hoeft niet alleen maar altijd vriendelijk te zijn.”

Met wie zou hij samen willen presenteren? “Daar heb ik nog geen seconde over nagedacht. Emma Wortelboer? Dat is niet meteen mijn eerste keuze. Sylvana Simons? Ook niet. Er zijn nog wel wat meer mogelijkheden in Nederland, hè?

Fidan Ekiz zou wel een optie kunnen zijn, aldus Van Leeuwen. “Ja. We mogen hier gewoon vrijuit brainstormen, hè?

Ik sta overal voor open.”

Foto: Willem-Jan de Bruin, EO

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen