Arjen Lubach vindt Op1-tafel ook in het echt te groot

Arjen Lubach vindt de talkshowtafel die Op1 gebruikt echt veel te groot. Hij vond het al toen hij het zag op televisie, maar helemaal toen hij er deze week zelf aan zat. Dat vertelt de VPRO-ster, die vanavond begint aan een nieuw seizoen van Zondag met Lubach, op NPO Radio 2. De Op1-tafel is misschien wel de grootste talkshowtafel die Nederland ooit gekend heeft. De gasten zitten vrij ver van het presentatieduo af en dat is niet bepaald goed voor de verstaanbaarheid, ontdekte Lubach.

Het begon al vóór de uitzending, toen hij een gesprekje probeerde aan te knopen met Joost Vullings, legt Lubach uit. “Het was vrij hysterisch. Ik had het al op televisie gezien van: jeetje, wat een grote tafel, en het was er ook wel eens over gegaan, maar toen zat ik aan tafel.

Aan tafel valt al helemaal op hoe groot de talkshowtafel is. “Joost Vullings zat tegenover mij ergens in de verte achter een paar mistbanken en wij gingen van tevoren een beetje kletsen over het nieuws, maar we moesten echt helemaal zo over die tafel heen leunen en schreeuwen.

Echt een gezellig programma is het daardoor niet, meent Lubach. “Heel intiem was het dus niet.”

Foto: NPO

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen