Wilfred Genee kan geen dirt vinden over Eddy Zoëy

Geplaatst op do 23 jan 2020 om 12:30

De beproefde interviewtactiek van Wilfred Genee, dagenlang wroeten in oude interviews om zijn gast om de oren te slaan met pittige uitspraken in het verleden, werkt niet op Eddy Zoëy. Er is helemaal geen dirt over hem te vinden. Dat zegt de presentator in zijn podcast Littekens. Zoëy is te gast bij Genee, maar spannend wordt het niet. “Het grappige is dat ik me tijdens het voorbereiden op interviews altijd andere interviews probeer te vinden, maar ik kan niks spannends van je vinden.”

Genee heeft echt flink lopen googelen, maar vond niks. “Helemaal niks. Je bent helemaal niet spannend.”

Zoëy herkent zich daar wel in. “Ha ha. Een tijd geleden moest ik ergens iets presenteren voor een live audience, zonder camera’s, een soort van talkshow en de gozer op de eerste rij zei: ‘Er was toch iets met jou over…?’ Ik zei: ‘Nee, nee, dat was ik niet, dat was Rob Kamphues.’ Toen zei hij: ‘O ja, jij bent gewoon saai!’ Toen dacht ik: ja, eigenlijk wel een beetje. In de zin van dat het mediatechnisch boeiend is. Nee, ik heb wat dat betreft nou niet een enorm spannend leven geleid.”

Heel even dacht Genee dat hij beet had. “Ik kwam een artikel tegen over de verslavingen van bekende Nederlanders en dacht: nu heb ik hem, nu zal het gaan gebeuren. En toen bleek je graag vogels te kijken. Ik dacht: mijn god zeg, wat is dit nou toch man.”

Zoëy: “Nee, door hoef ik me helemaal niet voor te verdedigen, dat vind ik nog steeds heel leuk, maar het is wel iets wat je van jongs af aan overkomt. Je woont in Twente en zit ontzettend dichtbij een natuurgebied met een vader die ons mee de natuur in nam.”

Genee: “Wat maakt jou spannend?

Zoëy: “Misschien wel helemaal niets. Voor het mediadeel ben ik niet superspannend. Wat vinden wij nou leuk – ik doe sinds kort Boulevard: relaties die een beetje afwijken, relatiebreuken. Daar is bij mij niet zo veel spannends over te halen.”

Foto: RTL
18 Reacties op “Wilfred Genee kan geen dirt vinden over Eddy Zoëy”


 1. peacock and whitemen

  boulevard doet dat mannetje wel goed

 2. Remi

  … Je zult als papa en mama met drie kinderen, die dikke nicht van Boulevard maar de hele dag achter je hebben lopen, met z’n foto-toestelletje.

 3. Joehoeee

  Misschien heeft Eddy wel een leuke hobby in zijn kelder?

 4. Tinus

  Redactie zeker bericht gemist:

  “Gordon kan de promotiestunt van Eddy Zoëy niet waarderen.” – mysterieus virus
  “Eddy Zoëy gelukkiger zonder tv-klussen”
  “Eddy Zoey beroofd op vakantie in Ibiza”
  “Oud-Robinson-presentator Eddy Zoey nauwelijks voldaan door programma: Expeditie ook zwaar voor presentator”
  “Eddy Zoëy niet serieus genomen als kunstenaar”
  “Kansenwijken NIET GEDIEND van Eddy Zoëy”
  “Geldboete voor Eddy Zoëy wegens leeuwengeluiden”
  “Boete voor televisiepresentator”
  Voor zijn programma Zoëy zappt wilde Zoëy een ‘grap’ uithalen door net te doen alsof er leeuwen waren ontsnapt bij het circus Herman Renz.

  Moet ik nog even door gaan….??? ;)

 5. Bo

  Vreemd verhaal dit, het is toch bekend dat Eddy vreemd is gegaan een aantal jaar geleden. Vechtscheiding en vervolgens als 50-jarige een 27 jarige nieuwe vriendin. Genoeg dirt lijkt me zo.

 6. Jack

  Haha. Nou google gerust eens op Eddy Zoey en exen.

 7. Bank

  “Dirt”?

 8. Peanut

  We hebben allemaal exen. Dat is toch niet meteen dirt? En een vrouw van 27 kan prima zelf beslissen of een man van 50 het helemaal voor haar is.

 9. HBaz

  Wat jammer.

 10. Bridget

  Hoi Eddy, was lekker gisteravond! Ik ben weer ontdooid!

 11. OP1 kijker

  Hij valt op jong en heeft meer ex dellen dan dat er dellen achter de desk staan van RTL Boulevard.

  Brrrrr.

 12. Simon Dekker

  Eddy is een baas.

 13. Joost

  Een van de leukere BN’ers, nuchtere kerel zonder air. Ik hoor hem graag praten, een podcast zou zeker iets voor hem zijn!

 14. MediaPrak

  Genee en de knipseldienst. Lekker lui in oude interviews rondsnuffelen en daar over doorvragen. Je kan ook zelf met scherpe, ontroerende, interessante vragen komen….

 15. Per Huismans

  Pfffffffffffff gaap.

 16. Beau

  Wanneer gaat er iemand Wilfred outen?

 17. Net5 - Lindatv

  Als je maar diep genoeg gaat spitten…En zeker in zijn BNN tijd is er echt wel wat te vinden…

 18. AlexF-Arnhem

  Eddy is nog erger dan een corona virus of een mol bij Huawai

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.