Wilfred Genee kan geen dirt vinden over Eddy Zoëy

De beproefde interviewtactiek van Wilfred Genee, dagenlang wroeten in oude interviews om zijn gast om de oren te slaan met pittige uitspraken in het verleden, werkt niet op Eddy Zoëy. Er is helemaal geen dirt over hem te vinden. Dat zegt de presentator in zijn podcast Littekens. Zoëy is te gast bij Genee, maar spannend wordt het niet. “Het grappige is dat ik me tijdens het voorbereiden op interviews altijd andere interviews probeer te vinden, maar ik kan niks spannends van je vinden.”

Genee heeft echt flink lopen googelen, maar vond niks. “Helemaal niks. Je bent helemaal niet spannend.”

Zoëy herkent zich daar wel in. “Ha ha. Een tijd geleden moest ik ergens iets presenteren voor een live audience, zonder camera’s, een soort van talkshow en de gozer op de eerste rij zei: ‘Er was toch iets met jou over…?’ Ik zei: ‘Nee, nee, dat was ik niet, dat was Rob Kamphues.’ Toen zei hij: ‘O ja, jij bent gewoon saai!’ Toen dacht ik: ja, eigenlijk wel een beetje. In de zin van dat het mediatechnisch boeiend is. Nee, ik heb wat dat betreft nou niet een enorm spannend leven geleid.”

Heel even dacht Genee dat hij beet had. “Ik kwam een artikel tegen over de verslavingen van bekende Nederlanders en dacht: nu heb ik hem, nu zal het gaan gebeuren. En toen bleek je graag vogels te kijken. Ik dacht: mijn god zeg, wat is dit nou toch man.”

Zoëy: “Nee, door hoef ik me helemaal niet voor te verdedigen, dat vind ik nog steeds heel leuk, maar het is wel iets wat je van jongs af aan overkomt. Je woont in Twente en zit ontzettend dichtbij een natuurgebied met een vader die ons mee de natuur in nam.”

Genee: “Wat maakt jou spannend?

Zoëy: “Misschien wel helemaal niets. Voor het mediadeel ben ik niet superspannend. Wat vinden wij nou leuk – ik doe sinds kort Boulevard: relaties die een beetje afwijken, relatiebreuken. Daar is bij mij niet zo veel spannends over te halen.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen