Vandalisme treft Carlo Boszhard: iMac ondergeplast

De iMac van Carlo Boszhard is ondergeplast door een van zijn katten. Bij wijze van straf is de kat op de gang gezet met de deur dicht. Dat vertelt zijn vriend Herald Adolfs in een bericht op Instagram. Computers van Apple zijn behoorlijk duur en veel gebruikers vinden het dan ook niet prettig als de kat erop plast, maar die van Boszhard had er maling aan. Het duurde deze kat íets te lang voordat zijn eten werd opgediend en daarom begon ze vandalistisch gedrag te vertonen.

Het was even schrikken, aldus Herald. “Ik zit achter mijn computer te werken, geconcentreerd weet je wel. Het is 17.10 uur en onze vier katten krijgen bijna altijd om 17.30 uur natvoer. Heel gestructureerd om 17.30 uur like they are kids weet je wel… Vanaf 17.00 uur worden ze dan al onrustig. Like kids weet je wel. Aandacht vragen enzo.”

Toen gebeurde het. “Opeens zie ik vanuit mijn rechteroog – de linker is nog gericht op mijn beeldscherm – een straal plas voorbijkomen. De kleinste plast gewoon een straal van 50 centimeter recht op de Mac van Carlo. Shock! Ik gillen weet je wel, kat op de gang gezet met de deur dicht.”

En daarna? “Alle katten eten gegeven en haar als laatste erbij geroepen. Schuldig kwam ze aangekropen met haar staart tussen haar benen. De vraag is: heb ik dit goed aangepakt? Ze is niet ziek, kattenbakken zijn schoon. Duidelijk vragen om aandacht”

Herald hoopt dat hij het allemaal goed heeft aangepakt en vraagt raad. “Is er een kattendeskundige in de zaal?

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen