Shownieuws-kijkers willen Dionne Stax in Playboy

De tijd dat er om de haverklap een BN’er met haar flamoes in de Playboy stond zijn echt voorbij. Als Shownieuws zijn kijkers hier toch nog even over laat dagdromen, dan zouden ze het liefst Dionne Stax met een nietje door haar buik zien. Dat meldde Mark Labrand zondagavond op basis van kijkersonderzoek op SBS 6. Shownieuws had het over de vermeende toenemende verpreutsing in ons land. Daarbij kwam ook ter sprake dat er nooit meer een naakte BN’er in de Playboy staat.

Het programma liet een onderzoek uitvoeren en kwam uit op een blonde top drie. Na Dionne Stax volgt Eva Jinek op de tweede en Davina Michelle op de derde plek.

Mark Labrand: “Oehhh… Davina Michelle. Maar ik mis vooral de brunettes in dit lijstje.

Er hebben in het verleden genoeg brunettes op de Playboy-cover gestaan. Katja Schuurman is misschien wel de bekendste, maar zelfs zij is niet meer voor een shoot te porren.

Labrand zou graag Fajah Lourens naakt willen zien. “Ja of Merel Westrik.

Lourens laat weten er in elk geval geen oren naar te hebben. “Ik had een naaktfotoshoot gedaan voor de Grazia, want ik wist dat je dan niets zag en bij de Playboy moet je wel dingen laten zien. Echt laten zien. Zelfs schaamhaar laten groeien. Ik dacht: doei. Dat is ook niet leuk voor je kind, toch?

Foto: AvroTros

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen