Özcan Akyol gaat deze BN’ers knippen op televisie

Het is bekend welke BN’ers Özcan Akyol allemaal gaat knippen in zijn nieuwe, 15 weken durende NPO 2-‘shortform’-show De Geknipte Gast, die op dinsdag 4 februari in première gaat. De eerste gast is Thomas Erdbrink. Dat heeft BNNVARA laten weten. Andere gasten die voorbijkomen zijn Rob Jetten, die inmiddels aan het Angela de Jong-syndroom begint te lijden (zit werkelijk in elk programma), Loretta Schrijver, Ronald de BoerAstrid Kersseboom en Jan Slagter.

Ook Siemon de Jong, Marlijn Weerdenburg en Suse van Kleef zijn reeds gestrikt voor een aflevering van het programma, waarin ‘elke week een prominente Nederlander die het middelpunt van een actuele of culturele gebeurtenis’ te gast is.

Wat voor gebeurtenissen zijn dat? “Een toonaangevend evenement zoals een theaterpremière, een politiek debat, een prijsuitreiking of een boekpresentatie. En dan moet je er als publiek figuur natuurlijk tiptop uitzien. Daarom nodigt Özcan Akyol, ook wel bekend als Eus, elke week een bekende Nederlander uit om in zijn eigen kapperszaak helemaal te worden verzorgd.”

Is het wel veilig om je te laten knippen en scheren door Akyol? Volgens hijzelf wel. “In mijn jeugd was een eenmalige aanschaf van een tondeuse goedkoper dan een tweewekelijks bezoekje aan de kapper. Daarom leerden we met vrienden elkaar knippen en scheren. Voor vrouwen heb ik speciaal voor dit programma een cursus van een halfjaar gevolgd.”

De Geknipte Gast, een co-productie van BNNVARA en Nozem Films, is vanaf dinsdag 4 februari vijftien weken lang te zien bij BNNVARA rond 21.00 uur op NPO 2..

Foto: BNNVARA, Daniël Cohen

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen