Op1’s Carrie en Charles dronken koffie bij Van der Valk

Het is vanavond tijd voor het derde Op1-duo: het Omroep MAX-stelletje Carrie ten Napel en Charles Groenhuijsen presenteert hun allereerste uitzending. Ze zijn bij elkaar gezet door hun grote leider Jan Slagter, maar kenden elkaar totaal niet. “Ik kende Carrie nog niet en ben toen Droomhuis Gezocht gaan kijken. Toen dacht ik oprecht: die kan het, zo naturel. Vervolgens ben ik je gaan googelen en de dag erna heb ik je gebeld en zijn we bij Van der Valk koffie gaan drinken.

Carrie had al gelijk oren naar het late tijdslot van NPO 1 toen er sprake was van een duotalkshow. “Ik hoorde via het nieuws dat de NPO verschillende koppels wilde inzetten en toen heb ik weleens gedacht: zou MAX een koppel inzetten en hoe gaat dat dan? En vervolgens dacht ik ook: dat wil ik wel doen.”

Uiteindelijk hoefde ze niet eens te solliciteren. “Het werd allemaal nog mooier toen Jan Slagter mij belde en zei: ‘Ik zou jou graag aandragen als het MAX-koppel samen met Charles.’ Ja natuurlijk wilde ik dat. En ineens was Charles mijn man!

Charles: “Ik kreeg ‘s avonds een appje van Jan met de tekst: ‘Ha Charles, zou jij eventueel mee willen doen in de pitch voor het late night-slot?’ Ik antwoordde met: ‘Jazeker’ en de volgende dag ben ik gaan bellen met Jan.”

En daarna volgde dus de koffie met Carrie in Van der Valk. Carrie: “Het had iets van een blind date.

Op1 begint vanavond ergens tussen 22.00 en 23.00 uur op NPO 1, afhankelijk van het aantal reclameblokken dat geschrapt wordt.

Foto: Wessel de Groot / MAX

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen