Mogelijk einde aan tijdperk Robert ten Brink in 2023

Er zullen in dit decennium een hoop presentatoren afscheid nemen die groot amusement hebben gemaakt in de hoogtijdagen van televisie, een generatie tv-sterren die eigenlijk geen echte opvolgers meer heeft gekregen. Eén daarvan is Robert ten Brink, die op 64-jarige leeftijd nog vooral veel succes heeft met de jaarlijkse kerstspecial van All You Need Is Love. Hij tekende vorig jaar een nieuw contract dat hem tot 2023 verbindt aan RTL 4, maar at gebeurt er daarna met hem?

Ten Brink weet het momenteel nog niet, vertelt hij in de Weekend. “Of ik dan met pensioen ga? Ik heb geen idee. Ik vind het heel leuk om programma’s te maken, en of dat nu voor of achter de schermen is, interesseert me eigenlijk niet zoveel.”

Carlo Boszhard riep eerder ook al dat hij zich een baantje achter de schermen wel kan voorstellen en ook Ten Brink sluit dat niet uit voor de periode na 2023. “Misschien ga ik dan wel achter de schermen werken. Ik weet alleen niet of ik dat trek, want ik kan het natuurlijk zelf best goed, het presenteren.”

De RTL 4-ster zou het lastig vinden om een ander zijn eigen All You Need Is Love te zien presenteren. “Als iemand anders mijn programma’s dan gaat doen, wordt het heel frustrerend.”

Voorlopig probeert hij er maar niet te veel bij stil te staan. “Ach, ik kijk nooit zo ver vooruit. Ik doe altijd maar wat. Dan komt dit, dan weer dat, en dat gaat al een tijdje goed.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen