Martijn Koning steekt kop in zand na oudejaarsfiasco

Martijn Koning is het niet eens met de massale kritiek op zijn totaal niet-grappige oudejaarsconference op RTL 4. Hij vindt zelf dat het een groot succes was. Dat gaf hij vrijdagavond aan in de eerste RTL-Jinek. Op de vraag ‘hoe hij zelf vond dat het ging’, antwoordde Koning: “Ik vond het heel leuk. Het is zo’n geweldige ervaring geweest en ik heb nog nooit zo veel kijkers gehad voor mijn show. Het waren er volgens mij 500 of 600 duizend die het live keken en nog heel veel daarnaast.”

Samen met on-demandkijkers hebben er volgens Koning enorm veel mensen gekeken. “Er hebben dan meer dan een miljoen mensen mij gezien, dus voor mij is het een legendarische overwinning. Ik ben heel trots op die show.”

Ziet hij dan zelf echt geen verbeterpunten? “Ik merk wel dat hoe meer en hoe groter alles wordt, dat je niet alleen een stand-upper moet zijn, maar ook daaromheen alles moet hendelen en de mensen daaromheen kan sturen. Alles wat ermee te maken heeft: van het decor tot licht en de opnames. Dat je daar iets beter in moet zijn.”

Angela de Jong: “Het lag toch voornamelijk gewoon aan jouw grappen?

Koning: “Nee, het lag niet aan mijn grappen nee, die zijn allemaal briljant. Dan moet je inderdaad zoeken waar het dan aan ligt.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen