Mark Schaaf wordt moe van kleffe André en Bridget

Geplaatst op ma 20 jan 2020 om 16:00

Mark Schaaf wordt er inmiddels vrij moe van dat hij om de haverklap kleffe foto’s en filmpjes van André Hazes jr. en Bridget Maasland voorbij ziet komen in zijn programma Shownieuws. Dat heeft hij laten weten in de uitzending van zondag. Ditmaal haalden André en Bridget de showrubriek weer met beelden van klef gekus op het podium van Vrienden van Amstel Live. “Het was wederom een filmpje van Bridget en André, hè, die ó zo verliefd zijn“, aldus de showdeskundige.

Voor Schaaf is het nu wel echt genoeg. “Ik moet zeggen: ik vind het hartstikke leuk dat ze zo verliefd zijn, maar het is zó veel en elke keer dat kleffe gezoen en: o, wat ben ik gelukkig!

André en Bridget hebben de beelden inmiddels weer van hun Insta afgehaald. “Ja, dat vind ik ook het aparte eraan. Dat doen ze wel vaker dat ze filmpjes later eraf halen. Waarschijnlijk hadden ze dan een slokje op en ’s ochtends denken ze: toch maar niet.”

En zo gaan ze maar door, aldus Schaaf. “Nou ja goed, we zijn vanochtend alwéér verwend met een leuk kiekje dat ze samen op een terras zaten.”

Foto: William Rutten
64 Reacties op “Mark Schaaf wordt moe van kleffe André en Bridget”


 1. Roepie roepie

  Ken Mark Schaaf verder niet maar die mag wel even op m´n hoofd komen zitten…

 2. Sjoep!

  Andre en Bridget, en Bridget en Andre, en Andre en Bridget, en Bridget en Andre…… en toen: lag het nestje onder de boom…..

 3. Pieter

  Wie is Mark Schaaf?

 4. Knakworstje.

  Ben het helemaal met je eens Mark Schaaf, wij zijn niet de enige, zo zijn er honderden die dat gezeik beu worden over die 2.

 5. Gerard Cocks

  Mark Schaaf, wereldberoemd in Lutjebroek.

 6. Rastom

  Je werkt zelf vrijwillig bij dat de bielen programma met downie topics vriend.

 7. xandertje

  Mark in de broer van Marc de Hond.

 8. Prof. Plofkip

  Die tokkies zouden er natuurlijk voor kunnen kiezen zich een klein beetje terughoudend op te stellen.

 9. Wyatt

  Wie?

 10. Suzy Wang

  Mejuffer Schaaf is van het zelfde caliber. Geen haar beter.

 11. .

  Die hømo snapt dat ook niet…..

 12. Frits

  Provoceren heet dat!
  Ik zeg wat een ordinair stel!

  Denk eens aan de moeder van je zoon André.Helaas heb je geen normen en waarden van huis uit meegekregen.

 13. Mark2

  Die Mark schaaf is een prettige presentator die niet alleen maar mee praat maar eigen mening heeft. En een errug lekker ding overigens! Die mag vaker op tv

 14. Peanut

  Maak er dan niet steeds een onderwerp van in de uitzending. Pfffff.

 15. Piepmuis

  Kots inmiddels van dat ouwe wijf met haar toyboy.

 16. Wilde Geert

  Maak er een softporno serie van.

 17. Koos Dingemans

  Goed zo Mark en helemaal gelijk – Bridget ging bij Heren van Amstel ook biertjes serveren op het podium en de zaal reageerde matig – het zijn natuurlijk allebei mensen niet vies van aandacht – het is geen fijn stel.

 18. Commerciële Yoghurt

  Je kan die beelden ook negeren/niet uitzenden, lijkt me.
  Net als die onzin aandacht en irritante verhaaltjes over Boer Zoekt Vrouw, Wie Is De Mol of Heel Holland Bakt… Wansmaak…Vreselijk…
  Altijd goed voor een zap moment om nooit meer terug te keren.

  Wie is overigens Mark Schaaf. Nooit van gehoord!
  Komt waarschijnlijk omdat ik dit oversla…….

 19. Marc

  Lekker ding hoor die Mark Schaaf, wil best is lekker met hem tongen!

 20. Anna

  Wat een kin heeft die man..

 21. Beuker

  Ben het helemaal met hem eens, dat domme mens met haar blijvende puber speeltje. die volgende maand vast een nog oudere pakt. Zijn pa nam steeds een jongere en hij een oudere en zij maar denken dat die puber bij haar blijft. Ze moet door op het podium te klimmen van het weekend even laten zien, hij hoort bij mij. Shownieuws moet stoppen met hun uit te zenden..

 22. Janine

  Is hij hetero? Want ik wil zijn kind wel baren.

 23. Annelies

  Ik begrijp niet waarom hij bij shownieuws staat met zo’n afschuwelijk accent en geen enkele kennis van showbizz

 24. A

  Inderdaad, wie is Mark Schaaf ?
  Maar dat terzijde, hij heeft zo gelijk.

 25. Bob Bonobo

  Ja, nu is de media de grootste vriend van deze clowns. Straks als ze elkaar in de haren vliegen kan dezelfde media oprotten en dreigementen met rechtszaken. Dat zijn de BNR’s ten voeten uit. Wel de lusten maar niet de lasten.

 26. NPO Pulp en Baghur radio en tv

  Haar (bridget) slipje lag dampend op haar knieen……. haar phoes zo nat als warme natte zachte regen die de stam van een harde boom kan verzachten… het is bijna poëzie.

 27. jan

  wat is Mark Schaaf?

 28. Sausje

  Waarom staat er een foto van marc de hond bij?

 29. Gordon

  Zijn hier nog jonge vrijgezelle mannen die openstaan voor een relatie?

 30. Grace321

  Gatver…

 31. 1-2-tjuh

  Voor de wat serieuzere MC bezoeker die de verhalen over Andre , Bridget en Kay ai ai ai wel zat zijn, en verder willen kijken dan de reach van hun afstandsbediening. Nu een aantal goede blogs op de ON-website. De onzin van de EU Green Deal, Islam, Migratie en Trump vs Rutte.

 32. Mies op de Fiets

  Zó not done wat die twee samen presteren! Ben je verliefd op elkaar, dan schijn je elkaar gevonden te hebben. Wees er verguld mee zo lang als dat duurt, maar schreeuw dat niet van alle daken. Dit is Theo en Thea 2.0. Gedraag je in ieder geval tov. degenen die achterblijven: een moeder en een klein kind. En gedraag je ook tov. je eigen bijna-puberzoon. Doe normaal! Dit is zo sneu, de open en dichtslaande deuren zijn er al: het is een weerzinwekkend ordinaire klucht!

 33. NPO Pulp en Baghur radio en tv

  Greendeal mafketel Timmermans… eerst lief praten over goede dingen .. daarna gekozen en begint met politiek milieu-terreur om mensen op kosten te jagen. Zo kan het waterbedrijf altijd zeggen dat er teveel medicijnen in het water zitten en dat de prijs omhoog moet. Ik zeg… terug naar 10 miljoen mensen en dan gaat de Co2 ook naar beneden.. Je kan niet een land steeds voller maken en dan roepen dat er steeds meer co2 bijkomt.. dan moet het aantal naar beneden. FvD is de oplossing.

 34. Resjersje

  Keiglad. Bel de wouten!

 35. Mike

  Hoeveel uur per week werkt Bridget eigenlijk voor die paar ton die ze per jaar verdient bij RTL? Ze is constant bij die Andre. In belgie, bij vrienden op amstel, rome, etc etc. Constant op reisjes ook. 8 uur per week zal het maximale wel zijn qua werk qua gemiddelde. Ze heeft een topbaan! Net als Wendy die voor nog veel meer ook al weer weken thuis zit te yoga en en te discen en met haar moeder koffie te drinken.

 36. Mousse

  Al diegenen die zich afvragen wie Mark Schaaf is, moeten het artikel nog maar eens goed lezen, voordat ze dergelijke onzinnige en domme reacties op dit forum peuren. De groetjes

 37. Suzanne

  Helemaal gelijk, wordt ook kotsmisselijk van dat puber jong, en die Bridget komt denk ik aandacht tekort.
  Wil graag in de belangstelling staan bij Amstel, en dan zo overdreven doen.
  Chapeau voor Monique , die deed dat nooit zo gek.

 38. Umfufu

  Bridget en haar wenkbrauwen zullen nog wel wat IOUtjes hebben uitstaan bij verschillende meneren op menig mediapark.
  En het alcoholisme haalt ze uiteindelijk wel in.
  Tot ziens in Zuid Afrika !!

 39. Umfufu

  @Mousse ….……….. Dreetje ? ……………..

 40. Max

  Pffft…wat een niveau weer hier

 41. Gerard Bowling

  Lekker ding die Mark…. zou bridgeslet ook op m vallen?

 42. Alfons

  Ik snap niet dat een vrouw haar slip laat bengelen aan haar enkel en rtl vindt het nog steeds prima dat ze op tv komt

 43. Arie Schoenlepel

  @Alfons;
  In verhouding tot de ‘vergrijpen’ van het overige RTL personeel valt het wel mee wat Bridslet gedaan heeft. RTL houdt anders niemand over om iets te presenteren.

 44. Palmyra

  Ik word er ook kotsmisselijk van elke dag dat zelfde gezeik ,ook zijn zus ,en echt
  verschrikkelijk elke dag het zelfde. Silvie meis.

 45. Mies op de Fiets

  Bridget is de nieuwe #me too janker in de toekomst. En heus niet omdat ze dat zichzelf als vrouw op leeftijd heeft aangedaan hoor. Echt niet!

 46. Roely

  Misschien moet Mark dan maar bij een ander programma gaan wrrken, over zoiets zeuren als je bij een roddelprogramna werkt.

 47. Zoveel

  Die Igmar Felicia lijkt mij ook wel een ventje dat te jonge meisjes aan hun mierentiеtjes grabbelt en foto’s van hun kale рoes wil.

 48. Zoveel

  Net als zijn grote gabber Kаj.

 49. Wil van Bil

  Bridslet Neukland en Kutja Schuurpoes stellen toch helemaal geen reet voor zeg!

 50. Arie Schoenlepel

  Het (social) media wereld blijkt één grote box van Pandora. Die narcistische wereld stinkt en is door en door verrot. Komt sinds 2015 meer en meer aan het licht…. Er gaan véél meer koppen rollen.

 51. TVjunkie

  Ah joh nog 2 maanden en dan is het toch alweer voorbij….heb uit betrouwbare bronnen gehoord dat hij alweer aan t rommelen is met een ander…….minder bekend maar wel weer in zelfde leeftijdscategorie al Bridget.

 52. Koos Dingemans

  Mark is een leuke presentator van Shownieuws, don’t shoot the messenger en hij heeft helemaal gelijk dit koningskoppel met hetzelfde niveau als destijds Barbie en Michael doet er alles aan om maar aandacht te genereren. Met name net na die breuk met zijn ex zou het wat sjieker zijn om wat terughoudender te zijn in privé pics van de beginnende relatie maar dat woord kent dit stel helaas niet. Een wolf in tijger kleding en Bridget is ook inmiddels hysterisch bij RTL Boulevard. Weg bij die desk. Ze heeft daar niets meer te zoeken met haar dubbelzinnige opmerkingen. Wat een walgelijk stel !

 53. Medusa

  @tvjunkie
  Ja heb ik ook gehoord. Maar in België is ze toch wel veel en veel bekender als hier. En sowieso veel bekender als Bridget is.

 54. sukkel

  Milf en Toyboy maken zich onsterfelijk belachelijk nog wat maanden verder en het is over… Bridslet stalkt hem nu al …. ze is helemaal niet zo happy allemaal toneel … ze stikt van jaloezie

 55. Onna

  Het is niet klef het is weerzinwekkend. Die ouwe doos Bridget met haar aangenomen zuipende zwakbegaafde zoon.

 56. Joop55

  Dan flikker je ze toch van Insta af? Problem solved.

 57. Onna

  Gudo tienhooven is een wat sneue man die wat tekort komt. Kijk hem vragen ze weinig omdat hij het niet heeft en dat prikt bij mannen als Gudo. Vervelend voor je Gudo :-)

 58. Babs

  bekijk die ouders van Bridget eens. Waren niet echt een goed voorbeeld voor haar.

 59. Ria kops

  Bij deze regageer ik nooit maar deze mensen hangen mijn de keel uit zoveel in de belangstelling dat hebben ze niet verdient het zijn gewoon twee hele vervelende mensen die alleen aan zichzelf denken,
  Brigit doet net of ze zo gek is op haar kind maar laat hem al maanden aan een ander over ze is constant bij die Hazes omdat ze bang is dat hij vreemd gaat.
  En dat noemt zich een goede moeder ze krijgt het straks nog wel voor haar kiezen als mees het beu word en liever bij zijn vader is.
  En André is ook een weg gooier denk alleen aan zichzelf bah wat een omhoog gevallen vent.

 60. Wim

  Tuurlijk ben ik het met hem eens er dat kleffe gedoe
  Ook de Telegraaf maakt zich schuldig aan at kleffe gedie
  Je wordt er schijtziek van. Komt Rachel ook nog eens jaren
  om de hoek kijken met dat gemekker.
  Brrrrrr

 61. Carla

  Ja mark je heb helemaal gelijk.
  Dat gezeik.
  Het is nu wel klaar met die twee.
  Al weken gaat het erover.
  Rot op zeg.
  Zijn er geen belangrijkere dingen.
  Dan die twee klef en bef.
  Voor hoe lang het duurt.

 62. Myrna

  HELEMAAl eens!!! Koning, keizer, admiraal: ze ‘ schijten’ allemaal. Willen wij dit weten: NEE!!!!

 63. Kris

  Ordinair stel alcoholisten, Rachel lekker er bij te zuipen. Ik vind ze vies!! Arme kinderen.

 64. Sjaakie

  Ik wordt ook erg moe van boulevard, elke dag krijgen a&b aandacht, en luuk ikkink doet er nog een schep boven op. Geen boulevard meer kijken ik ben er helemaal klaar mee!!! En die nikkie moet ook van de beeld buis wat een arrogante tante vreselijk!!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.