Mark Schaaf wordt moe van kleffe André en Bridget

Mark Schaaf wordt er inmiddels vrij moe van dat hij om de haverklap kleffe foto’s en filmpjes van André Hazes jr. en Bridget Maasland voorbij ziet komen in zijn programma Shownieuws. Dat heeft hij laten weten in de uitzending van zondag. Ditmaal haalden André en Bridget de showrubriek weer met beelden van klef gekus op het podium van Vrienden van Amstel Live. “Het was wederom een filmpje van Bridget en André, hè, die ó zo verliefd zijn“, aldus de showdeskundige.

Voor Schaaf is het nu wel echt genoeg. “Ik moet zeggen: ik vind het hartstikke leuk dat ze zo verliefd zijn, maar het is zó veel en elke keer dat kleffe gezoen en: o, wat ben ik gelukkig!

André en Bridget hebben de beelden inmiddels weer van hun Insta afgehaald. “Ja, dat vind ik ook het aparte eraan. Dat doen ze wel vaker dat ze filmpjes later eraf halen. Waarschijnlijk hadden ze dan een slokje op en ’s ochtends denken ze: toch maar niet.”

En zo gaan ze maar door, aldus Schaaf. “Nou ja goed, we zijn vanochtend alwéér verwend met een leuk kiekje dat ze samen op een terras zaten.”

Foto: William Rutten

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Daphne Deckers als presentatrice van RTL Boulevard?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen