‘Linda moet Merel eruit knikkeren bij Ladies Night’

Linda de Mol zou er goed aan doen om Merel Westrik eruit te knikkeren als host van Ladies Night en het programma zelf te presenteren. Dat heeft tv-journalist Rob Goossens van De Telegraaf dinsdagavond geopperd in RTL Boulevard. Ladies Night is met Merel Westrik aan het roer niet meer te redden, verwacht Goossens. Ze mag het vanaf maart opnieuw gaan proberen. “Ik denk dat ze wat kleine ingrepen gaan doen, maar ik zou zeggen dat je er met kleine ingrepen niet komt.”

Als je Ladies Night wil redden, dan moet het programma volgens hem rigoureus op de schop. “Je moet dan nu gewoon zeggen: ‘We schuiven Merel aan de kant en vanaf nu gaat Linda het presenteren.’ Dan tel je er 200, 300 of 400 duizend kijkers bij.”

Of je moet het helemaal naar een ander dagdeel halen, aldus Goossens. “Eigenlijk zijn dit soort programma’s in Amerika allemaal dagtelevisie en zij zenden het om 21.30 uur uit. Ik denk dat als je het naar de dag zou halen en er wat reclame voor maakt, dat er genoeg mensen thuis zijn die om 15.30 uur denken: wat zal ik eens aan zetten?

Zelf is De Mol uiterst tevreden over Westrik, liet ze blijken in een interview met Boulevard. “De kijkcijfers zijn nog zeker niet wat ze moeten zijn en we gaan nu een paar weken een pauze inlassen en dan gaan we in maart weer vrolijk door en kijken wat we eraan kunnen schaven en hoe we het beter kunnen maken. Merel is een fantastische talkshowhost, dus we gaan gewoon op volle kracht door.

Foto: RTL

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen