Eva Jinek heeft nog niet naar Op1 gekeken

Eva Jinek heeft nog niet gekeken naar Op1, het NPO 1-programma waarmee ze concurreert nu ze is overgestapt naar RTL 4. Ze kiest er bewust voor om van haar eigen kracht uit te gaan. Dat heeft de presentatrice dinsdagavond gezegd in haar talkshow Jinek. Jinek had het met Humberto Tan over het falen van RTL Late Night toen Arjen Lubach inbrak met een andere talkshowvraag. Hij wilde namelijk wel eens van Jinek weten of zij al heeft gekeken naar de nieuwe concurrent.

Lubach: “Nu het toch weer in talkshows over talkshows gaat: heb jij gisteren naar die andere talkshow gekeken?

Jinek: “Nee, ik was aan het werk.

Lubach: “Ja, maar heb je het teruggekeken?

Jinek: “Nee, ik heb niet teruggekeken. Ik heb een klein stukje gezien, maar ik zit net aan het begin van mijn nieuwe seizoen en ik voel ook heel veel druk om te presteren. Ik probeer me te concentreren op mijn eigen werk. Oprah is mijn godin en zij zegt: ‘Always run your own race.’ Ik dacht: ik ga niet te veel bezig zijn met andere programma’s en kijken naar andere mensen.”

Ze probeert zich enkel en alleen bezig te houden met haar eigen programma. “Ik gun mijn collega’s dat het goed gaat; zoals ik al zei: het is goed voor de kijker, maar ik moet me focussen op dit en ik moet hier presteren.”

Foto: RTL

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen