Er en Wen gelukkig op Curaçao: Weekend heeft foto’s

Het is alweer een jaar geleden dat het verdrietige nieuws over de huwelijkscrisis van Erland Galjaard en Wendy van Dijk brak. Heel even stond Hilversum stil: als twee van de sympathiekste personages in medialand is hun gunfactor immers all over the place. Dokter Rossi heeft zijn werk gedaan en inmiddels zitten ze gezellig met z’n tweetjes bij Talpa. En op Curaçao. Een fotograaf van Weekend was erbij en de exclusieve foto’s zijn allemaal terug te vinden op de website van het blad.

Er en Wen zien er nu echt supergelukkig uit, is te lezen in het gezaghebbende weekblad. “Op de exclusieve foto’s is duidelijk te zien hoe Wendy een arm om hem heen slaat terwijl zij samen verliefd naar de waterlijn lopen.

Die wandeling naar de waterlijn is eigenlijk tekenend voor hoe Er en Wen elkaar weer hebben gevonden. “Dochtertje Lizzy geniet behalve van de zee óók van het feit dat haar vader en moeder weer samen zijn.

Ook zoontje Sem is te zien op de vakantiefoto’s. Zonder zijn Canta overigens.

Foto: NPO

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen