Directeur platform Wendy van Dijk al na 1,5 jaar weg

Wendy van Dijk ziet de algemeen directeur van het bedrijf achter haar blad en website, Wendy Multimedia, al na anderhalf jaar vertrekken. Justine Huffmeijer maakt de overstap naar Tuvalu Media. Dat heeft de tv-producent laten weten. Huffmeijer stapte vol goede moed in bij Wendy Multimedia. Ze zag een ‘zeer groot groeipotentieel‘, maar anderhalf jaar later is de Wendy nog steeds een redelijk nietszeggend platform en daar valt natuurlijk niet veel eer aan te behalen.

Huffmeijer, voorheen gedelegeerd producent bij Eyeworks, programmadirecteur bij Net5 en programmacoördinator bij RTL, begint maandag al bij Tuvalu. Ze wordt lid van het managementteam en verantwoordelijk voor de ontwikkeling, verkoop en productie van alle televisieprogramma’s, samen met producenten Remco van der Kruk en Emiel Neervoort.

Ik heb bijzonder veel zin om aan de slag te gaan bij Tuvalu“, zegt Huffmeijer. “Een productiehuis met enthousiaste en gedreven makers en een mooie en succesvolle catalogus. Ik kijk ernaar uit om nieuwe en bijzondere programma’s te gaan ontwikkelen en maken voor dit internationale mediabedrijf.

Over waarom Huffmeijer vertrekt bij Wendy Multimedia is niets bekend. Ze spreekt in het persbericht ook geen bedankje uit over de afgelopen anderhalf jaar.

Foto: SBS

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen