BN’ers Wie is de Mol-opvolger Hiphop Stars zijn rond

NPO 1’s megahit Wie is de Mol wordt op 21 maart opgevolgd door het nieuwe programma Hiphop Stars van BNNVARA. Alle deelnemende BN’ers zijn nu bekend: Danny de Munk, Ernst Daniël Smid, Soundos El Ahmadi, Fien Vermeulen, Goedele Liekens, Michiel Romeyn, Karin Bloemen en Gregory Sedoc. Zij worden in één maand getransformeerd tot echte hiphopartiesten onder leiding van de bekende coaches Cho, Keizer, Akwasi, Jayh Jawson en Lauwtje.

De acht BN’ers maken ‘de track van hun leven’. De rap wordt een representatie van henzelf. “Hoe zien ze de wereld en het leven? Hoe gaan ze zichzelf vertegenwoordigen in tekst? Wat willen ze vertellen?

Glen Faria, van onder andere de hit ‘Duurt te Lang’, is creatief eindverantwoordelijke voor alle acht nummers die ze gaan maken. “Het zijn allemaal fantastische talenten op hun eigen gebied. Maar dit hele proces vraagt om nieuwe skills en ‘swag’. Ik let er streng op dat we ze die skills bieden. Ze zijn zelf verantwoordelijk voor het laten zien van hun kwetsbaarheid en kracht.

Het klinkt allemaal als een behoorlijk uit de kluit gewassen versie van Ali B Op Volle Toeren. Of het NPO 1-publiek hier op zit te wachten is nog maar de vraag, maar de 3 miljoen kijkers van Wie is de Mol gaat het in elk geval niet scoren.

Hiphop Stars is vanaf 21 maart iedere zaterdag om 20.30 uur te zien bij BNNVARA op NPO 1.

Foto: BNNVARA

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen