‘Wilfred Genee moet duo vormen met Merel Westrik’

Nu het duoschap met Hélène Hendriks definitief op een mislukking lijkt af te stevenen, staat Wilfred Genee niets in de weg om het eens met Merel Westrik uit te proberen. Het zou een goede combinatie zijn. Dat zegt tv-journalist Rob Goossens op Telegraaf TV. Wilfred en Merel zijn een topduo, zegt hij. “Dat zal Hélène Hendriks niet leuk vinden, maar met die combinatie zou Talpa op SBS 6 hoge ogen kunnen gooien op het gebied van het bespreken van de actualiteit“, stelt hij.

De twee vullen elkaar goed aan, zegt Goossens. Hij wijst op het feit dat hij iets meer talkshowervaring heeft en op het feit dat zij reeds een goed team op haar talkshow Ladies Night heeft zitten.

Goossens: “Ik denk dat Wilfred Genee een grotere naam heeft op het gebied van talkshows dan Merel Westrik. Tegelijkertijd zie je dat zijn programma wel een goede producent kan gebruiken en zij mag nog wat groeien, maar heeft al een goede producent. Ik zou bijna zeggen: Talpa, ik zie hier een sprookjeshuwelijk ontstaan tussen Wilfred Genee en Merel Westrik.”

Café Hendriks & Genee lijkt nu echt ten dode opgeschreven, al keert Ladies Night wél terug na de kerst. “Ik begrijp het wel, want dit is de kers op de taart van Net5. Die kun je niet zomaar de deur uit flikkeren. Dat moet je in elk geval enige tijd geven.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen