Vijf duo’s die Eva Jinek opvolgen liggen op straat

De vijf duo’s die Eva Jinek gaan opvolgen op de late avond van NPO 1 zijn bekend. Ze kwamen gisterenavond voor het eerst naar buiten via Café Hendriks & Genee en liggen nu op straat via het AD. Het zou gaan om Erik Dijkstra en Willemijn Veenhoven, Hugo Logtenberg en Sophie Hilbrand, Giovanca Ostiana en Tijs van den Brink, Carrie ten Napel en Charles Groenhuijsen en Fidan Ekiz en Jort Kelder. Alleen het laatste duo zou nog iets minder zeker zijn.

Aanvankelijk leek het erop dat Jinek opgevolgd zou worden door één vast duo, namelijk Fidan Ekiz en Tijs van den Brink, maar zij zijn het uiteindelijk niet geworden. Sterker nog: ze worden niet eens één van de vijf duo’s.

De afgelopen weken is half Hilversum opgetrommeld om een screentest te komen doen en naar aanleiding van al die proefopnames zijn dus deze vijf duo’s geselecteerd.

Heel veel voorbereidingstijd is er niet voor deze presentatoren, aangezien het over een paar weken al januari is. Eva Jinek start dan tegelijkertijd met haar talkshow op RTL 4.

Foto: Estera Marysia, BNNVARA

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen