Victor Mids geeft NPO-tonnen uit aan sterrenrestaurants

Victor Mids leeft op grote voet sinds hij een bekendheid is geworden door zijn tv-programma bij de NPO. Al die tonnen die hij verdient met Mindf*ck geeft hij vooral uit aan luxediners in sterrenrestaurants. Dat vertelt de AvroTros-ster in Het Parool. Mids is niet gecharmeerd van dure horloges of dure merkkleding, maar houdt wel van buitensporige dure diners, het liefst met vrienden en familie. “De enige luxe die ik me veroorloof is lekker eten in een chic restaurant, een sterrenzaak“, zegt hij.

Kan hij een voorbeeld noemen? “Ik zit graag bij Ciel Bleu, boven in het Okura. Ik heb daar aan de chef’s table mijn dertigste verjaardag gevierd met mijn vriendin Myrthe, mijn familie en vrienden. Dat had ik nooit durven dromen.

Mids laat zich ook graag in de watten leggen door steenrijke mensen die hem willen zien optreden. “Een paar keer per jaar word ik gevraagd voor een exclusief feest, meestal van Nederlandse zakenmensen“, zegt hij. “Bij zulke gelegenheden leggen ze me in de watten: businessclass, een chauffeur met een bordje ‘Victor Mids’ op het vliegveld, een mooi hotel. Bizar. Superdecadent.

De illusionist maakt er graag tijd voor in zijn agenda. “Dan vlieg ik voor een optreden van een half uurtje samen met mijn assistent Rogier naar Dubai, bijvoorbeeld.”

Een personal assistant? “Ik vond dat eerst te chic klinken, ik wilde overal zelf naartoe rijden. Maar Albert Verlinde zei tegen me: ‘Doe het voor je gezondheid, je krijgt nog een keer een ongeluk’.

Lees ook: Victor Mids heeft nog geen 1.000.000 euro op bank (maart 2018)

Foto: AVROTROS

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen