Tjitske Reidinga geeft leven een 5: ‘Linda helpt mij’

Tjitske Reidinga heeft het gevoel dat haar jaar echt gered is door haar vriendin Linda de Mol. Ze gaf haar leven een 5, totdat de tv-koningin haar rollen in de film April, May en June en in de talkshow Ladies Night gaf. Dat vertelt ze in Veronica Magazine. Reidinga is over het algemeen best gelukkig, maar heeft niet haar beste jaar achter de rug. Ze voelt alsof ze uit een behoorlijke dip aan het klimmen is. “Ik geef mijn leven over het algemeen een 8. Maar nu zit ik even op een 5.”

Hoe komt dat? “Waarom? Ik heb dit jaar een theatervoorstelling gedaan die niet zo bij mij paste. Daarbij ben ik nu 48 en zit ik in een fase waarin ik soms denk: hoe nu verder?

Gelukkig was daar Linda de Mol, een vriendin sinds ze samen in Gooische Vrouwen speelden. “Daarom ben ik zo blij dat ik dankzij Linda mag meedoen in de talkshow Ladies Night. En dat ik nu in haar film April, May en June speel.

Zelf is Linda de Mol wel ontzettend gelukkig. Zij zegt in hetzelfde tv-blad: “Ik geef mijn leven een 8. Ik ben gelukkig in de liefde, heb fijne kinderen en doe werk waar ik blij van word. Maar ik heb ook wel eens op een 3 gezeten, hoor!

Wanneer zat ze op een 3? “Ik had nooit gedacht dat de vader van mijn kinderen en ik uit elkaar zouden gaan. Ook vind ik het lastig de regie uit handen te geven. Met mijn programma’s, blad en films hou ik veel bordjes draaiende. Maar soms flikkert er eentje naar beneden; ook dat is het leven.

Foto: SBS, Cornelie Tollens

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen