Tjitske Reidinga geeft leven een 5: ‘Linda helpt mij’

Geplaatst op wo 11 dec 2019 om 16:30

Tjitske Reidinga heeft het gevoel dat haar jaar echt gered is door haar vriendin Linda de Mol. Ze gaf haar leven een 5, totdat de tv-koningin haar rollen in de film April, May en June en in de talkshow Ladies Night gaf. Dat vertelt ze in Veronica Magazine. Reidinga is over het algemeen best gelukkig, maar heeft niet haar beste jaar achter de rug. Ze voelt alsof ze uit een behoorlijke dip aan het klimmen is. “Ik geef mijn leven over het algemeen een 8. Maar nu zit ik even op een 5.”

Hoe komt dat? “Waarom? Ik heb dit jaar een theatervoorstelling gedaan die niet zo bij mij paste. Daarbij ben ik nu 48 en zit ik in een fase waarin ik soms denk: hoe nu verder?

Gelukkig was daar Linda de Mol, een vriendin sinds ze samen in Gooische Vrouwen speelden. “Daarom ben ik zo blij dat ik dankzij Linda mag meedoen in de talkshow Ladies Night. En dat ik nu in haar film April, May en June speel.

Zelf is Linda de Mol wel ontzettend gelukkig. Zij zegt in hetzelfde tv-blad: “Ik geef mijn leven een 8. Ik ben gelukkig in de liefde, heb fijne kinderen en doe werk waar ik blij van word. Maar ik heb ook wel eens op een 3 gezeten, hoor!

Wanneer zat ze op een 3? “Ik had nooit gedacht dat de vader van mijn kinderen en ik uit elkaar zouden gaan. Ook vind ik het lastig de regie uit handen te geven. Met mijn programma’s, blad en films hou ik veel bordjes draaiende. Maar soms flikkert er eentje naar beneden; ook dat is het leven.

Foto: SBS, Cornelie Tollens
19 Reacties op “Tjitske Reidinga geeft leven een 5: ‘Linda helpt mij’”


 1. Norvo

  Dankzij Linda is Tjitske’s leven Net 5.

 2. T

  Kinderen in derde wereldlanden gaan dood van de honger, maar Tjitske geeft haar leven een 5 vanwege een toneelvoorstelling die niet bij haar past. In wat voor wereld leef ik?

 3. q8

  is maar een woord voor,
  ZIELIG,

 4. Zalmneusje

  @T
  Wij wonen niet in Afrika hè. Ons referentiekader is daar dus logischerwijs niet mee te vergelijken.

 5. Bep

  Wat moet ze zonder Linda?
  Op eigen benen gaan staan?

 6. Curryworst

  Typisch wijvengezeik: het is altijd wat.

 7. Hallo zeg

  Niet de dood is eerlijk maar het verlangen er naar

 8. FlyingLotus

  Treurig zeg. Maar ja, het is dan ook geen topper of top kwaliteit.

 9. Johnny👀

  Met zo’n hoofd rondlopen is een 5 nog erg hoog.

 10. K.C.T.

  BNers,,,, deze overacted troela bewijst maar weer eens mijn idee over deze verwende niets presterende, niets toevoegende, leeghoofdigen, talentlozen, deze lowlifes die zich zien als de “bovenonsstaanden”, de elites, zij die er toedoen, ze vervuilen elke deugende – gutmensch talkshow met hun links radicale weerzin!!!! overbetaalde idioten, jankerts en genderloos rascistisch gezeik en geneuzel is hun thema!!!
  Wie roept dit volk tot orde!!!?.????????

 11. Jasper

  @K.C.T.: Een verkeerslicht heeft meestal drie kleuren: rood, geel en groen.

 12. Droevige marketing van Pulpa

  Die mevrouw is echt niet lekker en moet zich laten behandelen. Dan komt ze pas echt van haar instabiele gedrag en aandacht af.

 13. UTF-16

  Wat een raar onnatuurlijk gezicht heeft deze mevrouw.

 14. Sean

  Maar… April, May en June werd vorig jaar zomer al gefilmd.

 15. Leo knots

  Net 5

 16. Guttegut

  Filmpje moet gepromoot worden zeker?

 17. Henri Knap

  Wij kennen haar nog als dat verwende prinsesje in Klokhuis. Deed ze leuk.

 18. Flits Bom

  Hangtieten

 19. Vakantieman

  @Flits Bom
  Tja, dat is bij Martijn, jouw clubje, niet echt gebruikelijk.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.