RTL 4 twee keer per week met Married At First Sight

RTL 4 gaat het nieuwe seizoen van het romantische programma Married At First Sight twee keer per week uitzenden: op maandag- én dinsdagavond om 20.30 uur. Dat heeft de tv-zender vandaag laten weten. Married At First Sight werd voorheen gepresenteerd door Peter van der Vorst, maar nu hij de tv-baas van RTL is geworden gaat de presentatie over naar Carlo Boszhard. Hij wordt dus een behoorlijk belangrijk gezicht in het winterschema van RTL 4: een opsteker voor de 50-jarige ster.

De première-aflevering van Married At First Sight op maandag 6 januari is zelfs een dubbele. “Niet vijf, maar zes koppels maken de sprong in het diepe door met elkaar te trouwen, zonder elkaar ooit eerder gezien te hebben. Allen zijn gematcht door een team van experts op basis van de wetenschap en leggen hiermee het liefdes-lot compleet in hun handen.

Van screendagen, de ceremonie en alle perikelen die daarna volgen: presentator Carlo Boszhard volgt het bijzondere traject op de voet. Na vijf intensieve weken wacht de grote beslissing: blijven de koppels gelukkig getrouwd of worden de scheidingspapieren ondertekend?

De productie van Married At First Sight blijft in handen van Vorst Media, waar Van der Vorst overigens niet langer de scepter zwaait.

Overigens was aanvankelijk het plan om het programma op dinsdag en woensdag uit te zenden, maar RTL 4 heeft op het laatste moment gekozen voor een schemawissel.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen