Radioshow Dionne en Van Peperstraten heet Stax&Toine

De nieuwe dagelijkse radioshow die Toine van Peperstraten en Dionne Stax gaan presenteren in de middag van NPO Radio 1 krijgt de naam Stax&Toine. Dat heeft de uitzendende omroep AvroTros laten weten. Stax&Toine gaat op 6 januari in première en zal van maandag tot en met donderdag op zender zijn. Het is een soort RTL Boulevard op de radio, want naast het nieuws van de dag, is er ook ruimte voor ‘lifestyle, wonen, muziek, reizen en consumentenzaken’, aldus de omroep.

Het is hoog tijd voor zo’n magazine op NPO Radio 1, vindt AvroTros. “Hiermee biedt het een verbreding van het scala aan de onderwerpen die nu al bij NPO Radio 1 aan bod komen.”

Het duo ontvangt allerlei gasten en laat ook de luisteraar aan het woord. “Zij kunnen hun eigen ervaringen delen door in te bellen of gebruik te maken van de NPO 1-app.”

Dionne Stax kijkt ernaar uit om radio te gaan maken: “Stax&Toine wordt een spannende ontdekkingsreis voor ons allemaal, waar ik erg naar uitkijk.”

Toine van Peperstraten vult aan: “Ik vind het mooi dat we niet alleen de deskundige aan het woord laten, maar ook de luisteraar zelf en gasten die iets bijzonders gaan doen. Dionne en ik zijn aan elkaar gewaagd, dus dat wordt erg leuk.”

Op het tijdslot van Stax&Toine zal op vrijdagen Humberto Tan te horen zijn, de ex-minnaar van Stax.

Foto: AVROTROS

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen