Jack Spijkerman schreeuwt tegen Wilfred Genee

Een van de ergste ruzies die Wilfred Genee ooit heeft gehad bij de televisie was met Jack Spijkerman. Ze hebben schreeuwend tegenover elkaar gestaan in een gang. Dat heeft de presentator gezegd in Radio Veronica. Spijkerman kreeg ten tijde van zijn overstap naar Talpa een hoop drek over zich heen, maar de kritiek van Genee raakte hem misschien nog wel het meest. “We hebben een paar stevige aanvaringen gehad in de tijd dat hij die overstap maakte naar Talpa.”

Genee is niet het type dat een blad voor de mond neemt. “Ik had in een interview gezegd dat zijn programma Café de Sport nog een beetje op gang moest komen en toen kwam hij de redactie oplopen: ‘Wie denk je wel niet dat je bent, lul! Ik heb allemaal Televizier-Ringen gewonnen!’ Ha ha ha!

De Kopspijkers-beroemdheid ontplofte van woede. “Die begon er een partij te schreeuwen, dus ik zei: ‘Jack, zullen we even naar de gang toe gaan?’ Hij wilde het eerst niet, maar ik had hem uiteindelijk op de gang en toen begon hij heel hard te schreeuwen. Iedereen stond natuurlijk met z’n oren tegen de deur aan.”

Op een gegeven moment was ik er ook wel een beetje klaar mee en ben ik ook hard gaan schreeuwen. Je weet dat ik ook heel hard kan schreeuwen.”

Sidekick Rick Romijn: “Ik ken niemand in de showbizz die een grotere narcist is dan Jack Spijkerman.”

Foto: NPO, Talpa

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen