Powervrouw Angela vooralsnog niet in Ladies Night

AD-diva Angela de Jong zal voorlopig nog niet te zien zijn als gast in de Net5-talkshow Ladies Night met Merel Westrik. De Mediacourant-lezer ziet haar graag terug in het programma, maar de redactie werkt vooralsnog alleen met een vaste poule van ‘vriendinnen van de show’. Dat laat een woordvoerster van Net5 weten. De Mediacourant-poll ‘Welke van deze vijf powervrouwen ziet u graag eens te gast bij Ladies Night?’ leverde Angela de Jong als winnaar op: 27 procent koos voor haar.

Hoewel Net5 de suggestie doorgeeft aan de redactie, zullen we De Jong op korte termijn niet tegenkomen in Ladies Night. “De opzet van het programma gaat uit van een vaste poule van ‘vriendinnen van de show’.

De bijna 4.000 stemmers van de poll stemden verder op Anouk (ook 27 procent, maar net wat stemmen minder), Eva Jinek (25 procent), Catherine Keyl (11 procent) en Neelie Kroes (10 procent).

Het gaat overigens nog niet erg lekker met de kijkcijfers van Ladies Night. Zo keken er vorige week slechts 156.000 mensen. “Het aantal kijkers op tv mag zeker groeien, maar met uitgesteld kijken en online erbij, valt het ons toch niet tegen. Zo zitten we op een gemiddelde van 321.000 kijkers inclusief uitgesteld kijken“, legt de persvoorlichtster uit.

Ladies Night krijgt na de jaarwisseling dan ook een vervolg. “Het programma is nog maar net begonnen en ontwikkelt zich bij iedere uitzending verder. We krijgen veel positieve reacties op het programma. We bouwen met heel veel plezier verder en na de kerst zijn we vanaf half januari weer terug.

Vanavond om 21.30 uur is er weer een nieuwe Ladies Night te zien op Net5.

Foto: AD

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen