Jan Uriot: ‘Rechter lachte Katja Schuurman keihard uit’

Geplaatst op wo 04 dec 2019 om 15:30

Privé-verslaggever Jan Uriot vindt RTL 4-ster Katja Schuurman een aansteller. Hij herinnert zich nog altijd hoe de rechter haar twintig jaar geleden keihard uitlachte tijdens de zaak die ze tegen hem aanspande. Dat heeft hij gezegd bij Privé TV. Uriot kan het zich nog goed herinneren. “Ik moest twintig jaar geleden voor de rechter verschijnen van Katja. Ik had haar toe nagedaan hoe ze uit een taxi stapte op het Rembrandtplein bij Escape. Daar was ze zeer beledigd over“, vertelt hij.

Hoe stapte ze dan uit die taxi? “Ze stapte uit de taxi en toen gooide ze haar kontje naar achter en haar borsten naar voren. Ik dacht: wat loopt ze nou raar? Maar dat is natuurlijk sexy. Dat had ik toen even niet door. Ik dacht toen: heeft ze aandoening?

Die suggestie vond Schuurman niet leuk. “Dat vond ze zeer beledigend en toen is er een hoorzitting op de Parnassusweg geweest. De rechtszaak is uiteindelijk niet doorgegaan want de rechter moest erom lachen en de griffier was helemaal aan het schuddebuiken.”

Nu is Schuurman boos op de Story, vanwege het verhaal over haar vermeende seksverslaving. “Het heeft natuurlijk wel iets hypocriets, laten we wel wezen. Zij heeft altijd geëtaleerd dat ze niet vies is van het spelletje en nu heeft de media het ineens gedaan.”

Het klinkt een beetje ordinair in dit geval, maar ze maakt een terugtrekkende beweging. Ik dacht: er komt een rechtszaak tegen de Story, maar dat gaat niet gebeuren.

Foto: RTL
34 Reacties op “Jan Uriot: ‘Rechter lachte Katja Schuurman keihard uit’”


 1. Mark

  Aldus Jan Urinoir, de pisnicht….

 2. Pauline

  Laat dat oversexte wijf lekker met haar blote pruim in een mierenhoop gaan liggen..
  Misschien knapt ze daar van op….

 3. Richard

  Laat ze toch. Ze is gewoon een nymfomane. Niks mis mee.

 4. Jan Urinoir

  Nee, dat heeft helemaal niks hypocriets, Uriot! Dat iemand etaleert niet vies te zijn van seks is geen vrijbrief om een verhaal over een seksverslaving te verzinnen en te publiceren! Zijn er werkelijk mensen die in dit schijnheilige praatje van Uriot trappen? Ja, de lezers misschien, maar die hebben dan ook het IQ van een kunstpik!

 5. Curryworst

  Ik dacht dat Katja van alles en nog wat ging doen voor RTL.
  Dat horen we al een jaar…
  Er is een serie op komst bij Videoland waar ze in speelt. Maar ja, Videoland hè….

 6. Donald Dumb

  Nog steeds erg ge¡l wijf. Ze moet alleen d’r bek niet opentrekken en wekelijks even naar de psych!
  Uriot is een enge p¡snicht en loopt op dezelfde manier als Katja als hij weer eens uit de darkroom stapt.

 7. Jenzi

  Katja is een leeg vat. Nul inhoud. Haar relaties stranden niet voor niets. Na een tijdje zijn die mannen de leegheid ook beu.

 8. dennis

  Katja zou toch zoveel moeie programma’s gaan maken voor rtl, nou nog niks gezien, we zijn wel anderhalf jaar verder, wordt ze betaald, voor niks doen? Dure kracht voor rtl, maar die kunnen zich alles veroorloven.

 9. Bart M.

  Katja is een windei, of je het ei open- of dicht laat,
  het blijft inhoudsloos, op de wind na.

 10. K.C.T.

  BNer, het is gewoon een aanstellerig, talentloos, snollerig, leeghoofd, kan niks, behalve 2 tieten,,,,, vooral overal vertellen met wie, waar, hoe en vooral met en door hoeveel personen ze ze zich laat verwennen,,,,,moet ze helemaal zelf weten,,,,,,,, MAAR niet gaan klagen als men daar iets van vindt!!!!!!!!!
  Onbelangrijke vulgaire aandachtsh@@r,,,, VERVUILING VAN BEELD EN PAPIER,,GEEN AANDACHT AAN GEVEN!!!!

 11. sukkel

  Die snuiver spoort niet Kutja moet voor dr kind gaan zorgen en niet steeds een podium krijgen

 12. Suzy Wang

  is dat niet die plas homo?

 13. Caramba

  Ha Jan Uriot, wat missen we die man toch.

 14. Katje Schuurspons

  Jan UriGod. Deze man is goud waard!

 15. anoniemmm

  pond

  poep

  van een kind

 16. aldus

  Uriot snapt niet dat als iemand zegt dat ze sex leuk vind, dat dat niet hetzelfde is als dat ze sexverslaafd is en daarvoor opgenomen is. Zegt iets over de intelligentie van Uriot. Daarbij is Katja daar helemaal niet voor opgenomen. Dus ook dat “feit” is fout Uriot. Kortom alles dat Uriot uitkraamt is onzin.

 17. Kristof

  @aldus
  Als je vaker neukt dan schijt, zou ik maar een keer de huisarts gaan bellen.

 18. Flits Bom

  Doar kriek den wurst wel goar an

 19. Portie

  Niet iedereen schijt zo vaak als jij, Kristof.

 20. Pete

  Wat een slet en aandachtswijf, precies zoals ik ze graag zie 😘

 21. Joop55

  Schuurman is net zo relevant als de burenruzies in de Rijdende Rechter.

 22. critikast

  Journalistiek van de bovenste plank. Uitspraken van 20 (!) jaar geleden worden ineens weer nieuws. MC…lekker actueel !

 23. Suzy Wang

  @Schuurspons, zei jij nou man?

 24. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ.

  Wat een sneue vent.
  Oude koeien uit de sloot halen vinden we een slechte zaak.
  Kan dit individu weg? We zijn hem zat.

 25. Solomon

  Mevrouw Schuurman weest u nou eens een keertje écht wijs en stopt u nou toch eens met al dat zogenaamde tv werk van u !.. Gezien de afgelopen jaren is wat dat betreft uw tijd echt al héél lang voorbij en heeft roem, los van het financiële plaatje, u alleen maar persoonlijke schade aangericht !.. Denk bijvoorbeeld aan de vele verslavingen waarmee u in het verleden worstelde en de sexsverslaving waar u helaas nu weer mee kampt !.. Trekt u zich volledig terug uit de media Mevrouw Schuurman en richt u zich desnoods op het schrijven van boeken hierover !.. Met uw inmiddels opgedane wijsheid kunt u als geen ander de lezers vooral open en eerlijke op de gevaren wijzen van de donkere kant van die wereld !.. Blijft u vooral niet ongehoorzaam doordrammen op de doodlopende weg die u maar steeds weer voor de roem wilt bewandelen want u heeft daar slechts uzelf daarmee !.. Er zijn namelijk nog erg weinig mensen die anno 2019 nog wakker liggen van uw verhalen over uw sex escapades !.. Tenzij u natuurlijk een carrière a lá Mevrouw Holland ambieert ?!.. Helaas begrijp ik uit uw uitlatingen in de media van de laatste tijd dat u dat omwille van uw 9 jarige dochter dat never nooit zou ambiëren !

 26. Den Draaier Joost

  Rechters lachen nooit iemand uit. Dit verhaal is dus van begin tot het eind gelogen.

 27. Ben

  Wie is jan uriot???? Klinkt alsof je na een avond teveel bier en shoarma een bepaald geluid maakt!! Zeg maar kotsen.

 28. Carmen

  ten tijde van haar relatie met Thom Hofman biechtte ze nog op geen orgasmes te kunnen krijgen, en daarop ‘lukte’ het *ineens* wel. Thom echter knapte direct af op het geacteerde zeer overdreven gekreun van La Schuurman.

 29. Louise

  Allereerst, Katja Schuurman vind ik geen ster, of ze moeten de ster tussen haar benen bedoelen die ze ontzettend graag lijkt te willen openen voor `Jan en alleman`?
  Ik vind Katja een vieze afgeleefde en afgelikte boterham, mag ik dat vinden?
  Ik ben ook absoluut niet geïnteresseerd in haar seksleven en hoop dat ze voor eens en voor altijd haar lelijke veel te grote muil houdt. Die vieze stank als ze haar lelijke grote muil opent om voor de zoveelste keer haar seksbraaksel te delen met de media is niet te harden.

 30. Je weet

  Frigide Louise is jaloers.

 31. Louise

  Bent u toevallig die mislukte kok van die vieze verslaafde Schuurman?
  Leuk gevonden dat ik jaloers zou zijn op een deze oude afgeleefde boterham. Ook geestig dat ik frigide zou zijn? Leuk hoor zet hem op!

 32. Chantal

  Louise, wil je er over praten, met een psychiater? Je klinkt als iemand met een complex…

 33. Kritische Huisvrouw

  Jan, wat een kansloze sukkel ben je toch.
  Eigenlijk verdien je celstraf en een schrijfverbod.
  Twintig jaren geleden is dit voorgevallen, en dit onderwerp nu weer naar boven halen om de aandacht te krijgen is volgens mij een misselijke laaghartige k utstreek.

 34. Boris

  @ Chantal
  Ha Chantal, wil je er over praten, met een psychiater? Je klinkt als iemand met een complex. Je kan er ook met Katja over praten als je dat liever wil.
  Louise en al die anderen hebben groot gelijk Katja is een smerig wijf punt.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.