Piet Paulusma tekent toch nog bij Omroep MAX

Geplaatst op ma 09 dec 2019 om 15:10

Na bijna een jaar onderhandelen is Piet Paulusma er alsnog uitgekomen met Omroep MAX. Hij is vanaf 1 januari 2020 de vaste weerman van de omroep op radio en televisie. Dat heeft een woordvoerder laten weten. Piet zal elke werkdag aan het eind van de Tijd voor MAX-uitzending op NPO 1 te zien zijn met een weerreportage vanuit de regio. “Buiten het seizoen van Tijd voor MAX, blijft Piets Weer te zien op NPO 1, rond de klok van 17.55 uur“, zegt een persvoorlichter.

Ook is vanaf het nieuwe jaar Piets Weer elke werkdag rond 12.30 uur te horen bij MAX op NPO Radio 5: van maandag tot en met donderdag in Haandrikman! en op vrijdagen in TinekeShow.

Weerman Piet Paulusma: “Ik kijk uit naar dit nieuwe hoofdstuk bij MAX. Mijn hart ligt bij het brengen van het weer, dat ik dit landelijk op radio én tv kan blijven doen, bij een omroep waar ik mij nu al thuis voel, is geweldig!

MAX-directeur Jan Slagter is blij met de komst van Piet: “Piet is een fenomeen, iedereen kent hem en houdt van hem. Hij is helemaal op zijn plaats hier bij Omroep MAX.

Morgen zijn Piet en Jan te gast in Tijd voor MAX om vooruit te blikken op de weerberichten van Piet bij MAX.

Foto: NPO
36 Reacties op “Piet Paulusma tekent toch nog bij Omroep MAX”


 1. qwerty

  gelukkig hebben ze bij talpa hendriks en genee nog

 2. #De dubbelganger - de enige echte#

  Hij tekent liever voor iets dan niets.

 3. MediaPrak

  DE media launder van 2019 is natuurlijk het besluit van Sjon om Paulisma eruit te gooien. Nederland houdt van die man en dat wordt door de exposure van NPO alleen maar groter. Zie zijn bijdrage in Sinterklaas programma en de sympathie van Dieuwertje. Nu nog goede afspraken maken met NOS Journaal.

 4. René

  Luister dagelijks naar Haandrikman/Tinekeshow. Vervelend zo’n onderbreking. Onnodig.

 5. Oppersmurf

  Pure armoe … Piet heeft zeker geld nodig om zijn spraaklessen te kunnen betalen. Mijn god, wat is die smurf slecht te verstaan. Gelukkig is de doelgroep van Max hoogbejaard (en doof) …

 6. Trudy

  Hij ziet er altijd zo triest uit… wat is er gebeurd..?

 7. Timo

  🤨

 8. Leo knots

  Yes Piet blijft op tv. Zal Talpa nog spijt van krijgen

 9. Winterklaar

  Max, het saaiste bejaardenhuis van Nederland.

 10. Feut

  Wat moet je met die boer?

 11. Bert

  ik denk dat hij de helft krijgt van wat hij eerst pakte

 12. Johnny👀

  Jammer ,die zuiplap is ook net als onkruid,blijft maar terugkomen.

 13. q8

  jan slagter…..wat maak je me nou ??
  dit word de afkalving van MAX

 14. Ad

  Een van de Talpa blunders van 2019. Gaan ze per januari direct merken in de cijfers.

 15. By the way

  Ook bij Piet moet de schoorsteen immers blijven roken. Dan maar iets minder hout er op, maar roken zal het! En geef hem eens ongelijk.

 16. Viola

  Piet koos eieren voor z’n geld. Jan zei, voor de helft of helemaal niet.Van Martsje ben ik niet zo’n fan die schreeuwt nogal en is monotoon.

 17. Viola

  @Winterklaar Ja, met hele goed kijkcijfers!Zelfs jij kijkt stiekem.

 18. Ome Cor

  Kan er wel ‘n voice-over danwel ondertiteling bij? Ik versta die man maar half of zou het aan mij liggen?

 19. Bart

  Wat is er mis met het NOS weerbericht is dit niet geschikt voor bejaarden? #ongehoord

 20. Timon

  Niet verkeerd contractje voor Piet….
  Hij heeft nog ruim de tijd gekregen om een nieuwe werkgever te vinden

 21. Enzo Voorthuijsen

  Nee toch niet weer.

 22. Sandertje

  Ben blij dat mijn geld niet naar Piet gaat.

 23. Gekkigheid natuurlijk!

  He wat fijn, Piet die overstapt van SBS6 naar NPO.
  Gelukkig is die overstap minder pijnlijk. In dit filmpje word hij pijnlijk geraakt:

  http://youtu.be/xOk6lxtjx7I

 24. xandertje

  Had het geld dat Piet kost bij het salaris van Pauw gedaan, dan hadden we Pauw nog gehad. Oh nee mag niet van de burger, die wil niet dat erg ‘geld’ naar de publieke omroep gaat. Dom volk!

 25. Ronaldz

  Piet gaat met Jan Slagter werken aan zijn drankverslaving en Jan aan zijn nicotineverslaving. Piet eerder op de avond is ook beter verstaanbaar. In de avond zijn er flink wat flessen wijn doorheen gegaan en kan zijn dochter hem weer naar huis rijden.

 26. Simon Dekker

  Omroep Max is góed bezig. In Duitsland wordt de oudere kijker uitgebreid verwend, met elke zondagmorgen ‘Immer Wieder Sontags’, een muziekprogramma van ruim 2 uur met bakken artiesten. Groots decor, een heerlijk dagje uit voor de mensen die komen kijken (live) en een heerlijk programma om als muurbehang aan te hebben. Niet mijn ding, wel voor die Duitsers. Loopt al jaren, dus waarom niet? Jan, ik zie kansen!

 27. BRAAK

  MAX, de vuilnisbak van de omroepen.

 28. Jumbo

  Als Piet begint te praten schud hij met zijn microfoon. Als Matsje begint te praten draait ze met haar heupen. Ik kijk zelden naar Max dus van Piet ben ik eindelijk verlost.

 29. Annoniemus

  Ik zie Piet al staan bij MAX met dicht geknepen ogen in wind en regen , brabbelend het weerbericht doen , wat je zelf ook kunt weten als je gewoon naar buiten kijkt !

 30. Ad

  Piet P op maandagavond weer het best bekeken programma op Talpa 6.

 31. Criticus

  GEWELDIG, Piet, het is je gegund! En nu maar hopen dat je enorme kijkcijfers krijgt! Wat zal John de Mol dan enorm de tering in hebben!!!

 32. Criticus

  LEt Op Piet! Hier gaat Johnny emorm spij t van krijgen en je terug vragen! niet doen hoor! Volgend jaar bestaat SBS 600 mogelijk niet meer!!!

 33. Karel

  Weerman Piet, de weerman die er kunst van maakt om er naast te zitten. En dat is op zich wel logisch aangezien Piet gewoon een hobbyist is en geen meteoroloog.

 34. Ralph

  Wat heeft dat nou voor zin? Om 17.55 het weer van Piet en om 18.10 het weer in het Journaal…

 35. Minder of Mirjam

  Goed gedaan Jan, en lekker puh voor John. Nu heeft hij straks waarschijnlijk blonde bimbo’s in een LED-decor, terwijl SBS6 kijkers van volksheld Piet Paulusma houden.

 36. bastiaan

  weer voorspellingen die nooit kloppen met een hoop gelul!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.