Piet Paulusma tekent toch nog bij Omroep MAX

Na bijna een jaar onderhandelen is Piet Paulusma er alsnog uitgekomen met Omroep MAX. Hij is vanaf 1 januari 2020 de vaste weerman van de omroep op radio en televisie. Dat heeft een woordvoerder laten weten. Piet zal elke werkdag aan het eind van de Tijd voor MAX-uitzending op NPO 1 te zien zijn met een weerreportage vanuit de regio. “Buiten het seizoen van Tijd voor MAX, blijft Piets Weer te zien op NPO 1, rond de klok van 17.55 uur“, zegt een persvoorlichter.

Ook is vanaf het nieuwe jaar Piets Weer elke werkdag rond 12.30 uur te horen bij MAX op NPO Radio 5: van maandag tot en met donderdag in Haandrikman! en op vrijdagen in TinekeShow.

Weerman Piet Paulusma: “Ik kijk uit naar dit nieuwe hoofdstuk bij MAX. Mijn hart ligt bij het brengen van het weer, dat ik dit landelijk op radio én tv kan blijven doen, bij een omroep waar ik mij nu al thuis voel, is geweldig!

MAX-directeur Jan Slagter is blij met de komst van Piet: “Piet is een fenomeen, iedereen kent hem en houdt van hem. Hij is helemaal op zijn plaats hier bij Omroep MAX.

Morgen zijn Piet en Jan te gast in Tijd voor MAX om vooruit te blikken op de weerberichten van Piet bij MAX.

Foto: NPO

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen