Linda, Marco en Jochem shinen in oliebolpromo SBS 6

Linda de Mol, Marco Borsato en Jochem Myjer hebben een feestelijke promo opgenomen om met z’n drieën de oudejaarsprogrammering van SBS 6 onder de aandacht te brengen. Het filmpje begint met een doodgewoon rijtjeshuiskoppel dat rustig tv aan het kijken is, totdat ineens de deurbel gaat. Voor de deur staat niemand dan Talpa-koningin Linda de Mol met haar gevolg en niet veel later komen ook Jochem Myjer en Marco Borsato oliebollen etend meekijken.

De boodschap is dat we komende jaarwisseling vooral Marco, Linda en Jochem in huis moeten halen. Zij vormen van 30 december tot en met 1 januari de programmering van SBS 6.

De programmering ziet er als volgt uit:

  • Marco Borsato, De weg naar De Kuip: een documentaire over zijn Kuip-concerten van afgelopen zomer. Uitzending: 30 december 21.30 uur.
  • Marco Borsato, Live in De Kuip: een registratie van het concert met gastoptredens van onder andere Davina Michelle, Maan, André Hazes, Lil Kleine en Armin van Buuren. Uitzending: 31 december 20.00 uur.
  • Ik hou van Holland oudejaarsspecial: de speciale oudejaarsvariant van Ik hou van Holland waarin Linda de Mol en teamcaptains Guus Meeuwis en Jeroen van Koningsbrugge worden vergezeld door Merel Westrik, Martien en Maxime Meiland, Elise Schaap, Cornald Maas en Jan Versteegh. Ook zal een speciale gast een spetterend muzikaal optreden verzorgen. Uitzending: 31 december 22.00 uur.
  • Jochem Myjer: Adem in, adem uit: na vier uitverkochte theaterseizoenen is de show van Jochem Myjer eindelijk op televisie te zien. De succesvolle show is in Koninklijk Theater Carré geregistreerd en wordt op nieuwjaarsavond integraal bij SBS6 uitgezonden. Uitzending: 1 januari 20.30 uur.

De oudejaarspromo:

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen