Linda hoopt dat ‘Deze quiz is voor jou’ hit wordt op 6

Linda de Mol heeft haar transfer van RTL 4 naar SBS 6 overleefd. De kijkcijfers van Ik Hou Van Holland en Miljoenenjacht bleken dit najaar ook aan de overkant een groot succes. Ze komt in februari pas écht voor een grote uitdaging te staan: Oh Wat Een Jaar en Weet Ik Veel zijn onverwacht achtergebleven op RTL 4 en dat betekent dat er een nieuwe Linda-titel gelanceerd moet worden. Deze kruising tussen Weet Ik Veel en Zullen We Een Spelletje Doen gaat Deze Quiz Is Voor Jou heten, zegt De Mol op NU.nl.

De Mol begint het jaar 2020 optimistisch. “Ik heb heel veel zin om het nieuwe jaar te beginnen. Ik ben erg opgelucht dat de programma’s die ik bij SBS heb gepresenteerd, zo goed gedaan hebben. Daar kneep ik ‘m wel voor, ik was er best zenuwachtig over.

Het is wel het jaar waarin het dus pas écht spannend wordt, aangezien ze Oh Wat Een Jaar en Weet Ik Veel dus niet mag terugbrengen. “Dat zorgde best voor stress. Voor februari stond ik natuurlijk weer gepland in het schema. Maar onder stress ontstaan leuke dingen. We hebben avonden lang bij elkaar gezeten voor een nieuw format.

Dat format is dus Deze Quiz Is Voor Jou geworden. “Ik kan nog niet vertellen wat het precies behelst, maar ik ben er heel positief over. Ik heb er ontzettend veel zin in om het te gaan maken en ben benieuwd of dit het goed gaat doen.

Ondertussen is De Mol ook druk bezig met haar filmcarrière: op 17 december gaat April, May en June in première en ook in 2021 wil ze met een film komen. “Het levert allemaal stress en werk op, maar van nieuwe projecten word ik gelukkig.

Foto: Talpa

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen