Linda hoopt dat ‘Deze quiz is voor jou’ hit wordt op 6

Geplaatst op ma 09 dec 2019 om 10:00

Linda de Mol heeft haar transfer van RTL 4 naar SBS 6 overleefd. De kijkcijfers van Ik Hou Van Holland en Miljoenenjacht bleken dit najaar ook aan de overkant een groot succes. Ze komt in februari pas écht voor een grote uitdaging te staan: Oh Wat Een Jaar en Weet Ik Veel zijn onverwacht achtergebleven op RTL 4 en dat betekent dat er een nieuwe Linda-titel gelanceerd moet worden. Deze kruising tussen Weet Ik Veel en Zullen We Een Spelletje Doen gaat Deze Quiz Is Voor Jou heten, zegt De Mol op NU.nl.

De Mol begint het jaar 2020 optimistisch. “Ik heb heel veel zin om het nieuwe jaar te beginnen. Ik ben erg opgelucht dat de programma’s die ik bij SBS heb gepresenteerd, zo goed gedaan hebben. Daar kneep ik ‘m wel voor, ik was er best zenuwachtig over.

Het is wel het jaar waarin het dus pas écht spannend wordt, aangezien ze Oh Wat Een Jaar en Weet Ik Veel dus niet mag terugbrengen. “Dat zorgde best voor stress. Voor februari stond ik natuurlijk weer gepland in het schema. Maar onder stress ontstaan leuke dingen. We hebben avonden lang bij elkaar gezeten voor een nieuw format.

Dat format is dus Deze Quiz Is Voor Jou geworden. “Ik kan nog niet vertellen wat het precies behelst, maar ik ben er heel positief over. Ik heb er ontzettend veel zin in om het te gaan maken en ben benieuwd of dit het goed gaat doen.

Ondertussen is De Mol ook druk bezig met haar filmcarrière: op 17 december gaat April, May en June in première en ook in 2021 wil ze met een film komen. “Het levert allemaal stress en werk op, maar van nieuwe projecten word ik gelukkig.

Foto: Talpa
28 Reacties op “Linda hoopt dat ‘Deze quiz is voor jou’ hit wordt op 6”


 1. iefkleinhertje

  Dit werkt natuurlijk nooit als een ouwe taart als die Linda van die kinderachtige spelletjes gaat doen.

 2. Hansie Hansie

  Gaat ‘m niet worden!

 3. Arend

  Verzin eens wat nieuws.
  Ik word een beetje moe van altijd maar hetzelfde.

 4. Mick

  Waarom niet gewoon Ik hou van het jaar 19** recht tegenover Oh, Wat Een Jaar zetten op RTL4.

 5. #NPO Kijker - de enige echte#

  Wordt een hit! Ik ben fan van Linda sinds ze naar Talpa is gekomen!

 6. Dennis

  Floppie

 7. Dennis

  Haar transfer naar Talpa een succes?

  Haar Net5 is nog steeds aan het floppen.
  Ladies Night blijft maar doormodderen…

 8. oja

  Het is een rip-off/kloon van Weet Ik Veel. Juridisch acceptabel en gecheckt waarschijnlijk. Verder zal het idem zijn/werken voor kijker.

 9. Jantien Visser

  Miljoenenjacht en Ik Hou van Holland zijn goede formats en zouden ook met een andere presentatrice goed bekeken worden. Dus dat is geen verdienste voor Linda.
  Nu dus een heel nieuw programma! Ik hoop voor haar dat het aanslaat. Zal dan grotendeels aan de opzet van het programma liggen, niet aan haar als persoon alleen. Ik ben benieuwd!

 10. Dreetje

  Ik zou het raar vinden als ze dat NIET hoopt

 11. Zalmneusje

  Wat een rare titel voor een programma.

 12. mark2

  wat een positiviteit weer hier.. echt top!

 13. Hans

  Ik hou van Holland een groot succes ?????.
  Het was het minst bekeken seizoen ooit !!. Vergelijk het eens met het laatste seizoen IHVh op 4 of het laatste seizoen Ooh wat een jaar op 4!.
  Mediacourant kijk eens kritisch naar de cijfers van IHVH.

 14. robb

  Ik vind Linda ook geschikt voor bv een van de acht ,stop eens met bn’ners ze heeft ze niet nodig dat laat ze zien in miljoenjacht .

 15. Criticus

  #Jantien Visser, klopt helemaal! Haar broertje John is goed in ’t verzinnen van formats en daar moet zich ook mee bezig houden. John is nu zenderbaas en dat gaat ‘m niet goed af! Hij kan n.l. niet met mensen omgaan!

 16. Bart

  Linda gaat een mix van 2 andere Talpa programma’s doen. Wat zijn ze toch creatief he. Als je dan echt niets beters kan verzinnen dan dit breng dan gewoon
  Love Letter terug in een 2.0 versie. Geen slap aftreksel maar pak groots uit.

 17. Cobweb

  Ik kan geen Linda meer zien en horen ieksssssssssssssssss

 18. Flip de Beer

  Floperdeflop

 19. Reintje

  Oud mens dat er met hulp van Botox nog uit wil zien als een negentienjarige. Hele familie Mol begint me overigens te vervelen.

 20. pieter

  @Reintje Ik zeg mmmmm…. tegen negentienjarigen :-)

 21. Wessel

  Overstap naar SBS was nou niet echt een groot succes. Aanzienlijk minder kijkers voor Linda.

 22. Wanny

  Oude wijn in nieuwe zakken heet dat

 23. Enzo Voorthuijsen

  De kracht van Talpa is pulp herhalen, herhalen en met een kleine wijziging herhalen en weer verder. Een goede reden om nooit te meer kijken.

 24. Pulpa gaat weer floppen

  Oh oh dit wordt weer helemaal niks. Tokkie kwis!!!

 25. Mick

  Als ze SBS6 een Suc6 willen maken dan moeten ze maar gewoon al het geweld inzetten wat er maar mogelijk is. Sterren Springen op Zaterdag, Vliegende Hollanders Sterren van de Schans, Ik hou van Holland, Miljoenenjacht, Bankgiro Loterij The Wall, Love Letters.

  De Mol had The Voice of Holland gewoon mee moeten nemen naar zijn zender, nu blijft de vrijdag op SBS6 tijdens de drie Voice seizoenen een matige programmering houden.

  Waar blijven trouwens de vernieuwende grote shows, dat is toch wel nodig. Oh en breng Domino D terug op SBS6, dat was het leukste televisie-evenement van het jaar.

 26. Mick

  En als ze kijkcijfers willen dan ook Hole in the Wall en De Nieuwe Uri Geller maar weer op zender gooien. Teruggrijpen lijkt het meest succesvol, nieuwe formats slaan nauwelijks aan. Met panelquizjes alleen kom je er niet.

 27. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ..

  We zijn weer razend benieuwd hoor.
  Eerst zien, dan oordelen.
  Zo hoort het.

 28. west

  Mick Lijkt allemaal zo makkelijk vanuit je luie stoel maar als de com zenders het wisten, dan hadden ze dat allang gedaan , de com tv heeft het gewoon moeilijk
  je kunt bedenken wat je wil, maar we leven niet meer in een tijdperk dat we alleen de zenders 1, 2, 3 haddebn , en waar miljoenen kijkers naar keken

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.