Kerstavond: Robert ten Brink vs Martien Meiland

De kerstspecial van All You Need Is Love met Robert ten Brink is al sinds jaar en dag de grote winnaar op kerstavond. Vorig jaar trok hij 2,3 miljoen kijkers naar RTL 4, terwijl André Rieu op NPO 1 ruim 1 miljoen kijkers wist te vermaken. Beide heren nemen het vanavond ook weer tegen elkaar op, maar er is een derde kaper op de kust: Martien Meiland, het kijkcijferwonder van SBS 6. Vorig jaar trok de zender 570.000 kijkers met Home Alone en dat kan Meiland best wel eens gaan overtreffen.

Maakt Robert ten Brink zich al een beetje zorgen? “Nou ja, ik zeg altijd: de kijker bepaalt zelf waar hij naar kijkt. Zorgen heb ik me eigenlijk nooit gemaakt, want daar heb ik geen zin in. We hebben zo veel plezier om het programma te maken“, zei hij onlangs op teevisie.

Meiland heeft er nu al drie kerstspecials op zitten en gemiddeld trokken die meer dan 1 miljoen kijkers. “Er is op kerstavond een dubbele, tegenover Robert ten Brink met dat All You Need Is Love“, zo promootte hij zijn show onlangs in Pauw.

Jeroen Pauw: “Nou, die Robert ten Brink die kan wel inpakken! Of niet?

Meiland: “Ik weet het niet. We gaan het allemaal zien.”

André Rieu, Robert ten Brink en Martien Meiland zijn vanaf 20.30 uur te zien op NPO 1, RTL 4 en SBS 6.

Foto: RTL, SBS

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen