Jeroen Pauw wilde Songfestival niet presenteren

Geplaatst op do 05 dec 2019 om 11:45

Jeroen Pauw heeft niet de ambitie gehad om een rol te spelen in de presentatie van het Eurovisie Songfestival in Rotterdam. Dat heeft hij woensdagavond aangegeven in zijn talkshow op NPO 1. Er is gekozen voor Edsilia Rombley, Chantal Janzen en Jan Smit, een vrij jong trio. Enkele critici opperden om ook een wat oudere presentator neer te zetten in het team en Pauw is bijna 60 jaar. Zelf heeft hij er in elk geval geen oren naar. “Nee, ik had het zeker niet willen presenteren.

Pauw vindt het wel een leuk tv-evenement. “Ik vind het wel leuk om naar te kijken als het Songfestival er is. Ik vind het leuk. Ik hou er ontzettend van om te kijken.

De talkshowhost denkt dat de NPO een goed trio heeft uitgekozen. “Die presentatoren moeten er straks voor een ongelooflijk groot publiek iets leuks van maken. Dat zal ze wel lukken. Chantal is natuurlijk ontzettend ervaren, Edsilia heeft die ervaring en spontaniteit en Jan Smit is al honderd jaar betrokken bij het Songfestival.”

Hopelijk wordt het niet zo stijf als in voorgaande jaren met al die ingestudeerde grapjes, zegt Pauw. “Als je een grap maakt en het is niet leuk, dan is het pijnlijk. Dan wil je de boel terugdraaien, maar dan is het te laat.”

Foto: BNNVARA
20 Reacties op “Jeroen Pauw wilde Songfestival niet presenteren”


 1. Anita

  Als je Jeroen wel eens hebt zien staan of lopen, dan weet je dat hij de uitstraling van een dronken bezemsteel heeft!

 2. Mik

  En toch heb je je door hem laten nеuken, nummer 201.

 3. Huismaker

  Hij smeekte zowat dat wij dit een programma ook leuk zouden vinden, waardoor die 12 miljoen belastinggeld rechtvaardig zou zijn. Totaal geen bijval. Hij deed daarna nog een aantal pogingen en gaf uiteindelijk zijn strijd maar op.
  Hilarische tv.

 4. rooie Rinus

  Sierd de Vos & Hans Teeuwen hadden het moeten doen.

 5. Peter vd Vorst - leugenaar

  Gelukkig heeft de meerderheid van Nederland niets met liedjes zingen van het niveau ……

  De botox praat poppen voegen al helemaal niets bij.

 6. Ben

  Jeroen moet dekking hebben als t enig nivo gaat krijgen.
  Hij KAN dit gewoon niet. Klaar!!!
  Is ook NOOOIT in beeld geweest. Geen seconde.
  Lachen hoe al die ratten plotseling roepen : ik….nee hoor!!!
  Nee natuurlijk toch. Wie wil er nu voor meer dan 1 miljard kijkers optreden. En nooit meer vergeten worden.
  Wat een zielige lieden. En die lina ook nog zeg.
  Powered by…….the botoxclinic!!

 7. Kraal

  KAtysweet, donder op met je machinevertaling. Naked pictures ≠ naakte foto’s, pffffffffff!

 8. Moud

  Die 12 miljoen is geen belastinggeld maar uit een potje van (extra)reclame inkomsten van de STER.
  Na accoord van en door alle omroepen is besloten dit bedrag te spenderen aan ’t ESF. (NPO-AVRO TROS)

  Als je gisteren had opgelet/geluisterd, dan had je het geweten.

 9. Zomaar een persoon

  40 en 41 jaar is ‘vrij jong’? Of was het sarcastisch?

 10. Wouter

  Dat is vrij jong, ja. Ben je achterlijk of zo?

 11. 1-2-tje

  Tok show host Pauw ” Tis geen feest als er geen homo of lesbo aan tafel is geweest” is groot fan van gay Suck Festival, Wie had dat nu gedacht van dit linkse , rechts zakken vullen, mietje

 12. Arie Schoenlepel

  Wat is Iris Hond trouwens een prachtig mens. Zowel van binnen als van buiten. Die Marco Borsato moet zich na laten kijken door zo schadeling misbruik te maken van een meisje dat zo veel heeft meegemaakt. Hij zou eigenlijk aangeklaagd moeten worden. Wat een naarling die Borsato! Bah!

 13. Arie Schoenlepel

  *schadeling = schandalig

 14. StefanV

  Bizar dat mensen zich serieus opwinden over 12 miljoen euro, afkomstig uit een speciaal bestemd reservepotje. En dan te bedenken dat meer dan de helft van het totaal benodigde bedrag via andere kanalen bijeen wordt gebracht.

  Misschien moeten zulke mensen zich eens druk maken over de miljarden euro’s die worden verkwist aan subsidie voor biomassacentrales, of de 7-8 miljard euro (misschien nog wel meer) die we elk jaar aan hypotheekrenteaftrek verstrekken aan mensen die meer dan 2,5 keer modaal verdienen.

  Als ze daar dan klaar mee zijn, kunnen ze komen janken over 12 miljoen uit een speciaal reservepotje, omdat we voor het eerst in 40 jaar het Songfestival organiseren.

 15. 4608351 5 Willem Thomas d

  My God, moeten we toch niet aan denken die J. P. als onzo Songfestival presentatie smoel? Moet je zijn close ups zien. Onschuldige kindertjes schrikken zich iedere keer kapot van die griezel, zeggen ze. En dat nog ondanks al zijn botox ingrepen om zijn zombiekop een beetje te modificeren.

 16. Twickle

  Lubbers heeft ooit gezegd” Nederland is ziek” …. en dat zijn wij nog steeds!!
  Waarom moet het altijd over de persoon gaan?
  Voor een hoop mensen hier op de forum is het wel makkelijk kankeren over een ander. Ik weet het, inhoudelijk op de onderwerp is voor sommigen moeilijk! Dat wou ik nou ff kwijt!

 17. iefkleinhertje

  Die De Hond is er wel op voor uit gegaan ze doet het nu met daklozen waar ze eerst de bijzit was van die engerd van een Borsato.

 18. tonio

  Of het nu komt uit een vaasje,pannetje of kopje die 12,4 miljoen die komt er……………….

 19. Geronimo

  Hij ziet er wel geweldig uit voor zijn leeftijd.

 20. daphne

  was dit een serieuze optie? ik mag toch hopen van niet, die man ziet er niet uit, zittend gaat het nog wel maar staand is hij zeker geen aanbeveling waard.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.