Edsilia Rombley wil het liefst in Green Room staan

Geplaatst op do 05 dec 2019 om 12:30

Edsilia Rombley hoopt dat zij degene is van het Songfestival-presentatietrio die voornamelijk vanuit de Green Room mag presenteren. Dat heeft ze vanochtend gezegd op Radio 10. De Green Room, waar de kandidaten van alle landen zich verzamelen, is een wat lossere plek als het op de presentatie aankomt. “Het liefst zit ik daar en nergens anders. Ik hoop het, ik weet het niet. Ik denk wel dat we alle drie echt in de green room moeten. Er is wel gezegd dat we alle drie echt in dezelfde vibe zitten.

Alle drie de presentatoren moeten een even belangrijke rol krijgen. “Natuurlijk zal er wel een zijn die bijvoorbeeld meer de puntentelling op zich neemt. Ik denk dat Chantal dat gaat doen. Je moet wel echt goed weten hoe je met die vertragingen omgaat. Maar ik heb geen idee nog. We gaan nog zitten met elkaar.

Rombley is blij met de keuze voor Chantal Janzen en Jan Smit. “Jan had ik al gelijk verwacht, want hij zit bij de TROS en weet veel van het Songfestival. Ik hoopte op Chantal of Wendy: iemand die gewend is voor grote shows te staan en niet heel stijf is, maar gewoon heel erg down to earth is en zen met zichzelf. Chantal heeft ook een beetje glamour, dus ik hoopte dat zij het wel werd en uiteindelijk is zij het ook geworden.”

Ook Songfestival-watchers pleiten ervoor dat Rombley de Green Room gaat doen. “Ik denk dat we Edsilia gaan zien in de Green Room. Het is ook fijn om daar een icoon van het Songfestival te hebben. Als je mee hebt gedaan, dan word je omarmd door de fans“, zei Carlo Boszhard gisteren in Beau.

Angela de Jong in het AD: “Met haar spontaniteit en dubbele Songfestivalervaring zou Edsilia de interviewtjes in de greenroom net iets spannender kunnen maken dan haar voorgangers de afgelopen jaren.

En Koos van Plateringen in De Telegraaf: “Edsilia is een leuk, ongeleid projectiel. Ik denk dat zij de green room gaat doen. Dat lijkt me een leuke rol voor haar, en ik denk dat veel kijkers wel weten dat zij zelf heeft meegedaan aan het Eurovisie Songfestival.

Foto: William Rutten
17 Reacties op “Edsilia Rombley wil het liefst in Green Room staan”


 1. Remi

  Op een bepaalde manier vind ik deze Edsilia wóest aantrekkelijk.

 2. Kevin Frikandel

  Ik vind haar ook echt knap, beter als Anna noshin of die half gare nikkitutorials.

 3. Ron

  Laat Jan Smitje maar lekker in de greenroom. Je moet je plaats kennen…

 4. RaymondVL

  Goede keuze!! Van mij mag ze het hele programma aan elkaar presenteren.

 5. Bo

  Het mooie is dat je weet dat er gisteren gevloekt is in Huize Galjaard / Van Dijk. Met jaloezie zal Wendy hebben gekeken naar het spontane interview met Chantal.

 6. Leo knots

  En verwendy op de bank, of nog beter met weer een flop rechtegenover het songvestival

 7. 1-2-tje

  Zonder twijfel een mooie vrouw. Eigenlijk een te mooie vlag op die gay room baggerschuit. Maar gelukkig heeft zo nog wel een beetje lesbo kapseltje.

 8. Whitedog

  @ 1-2tje: En tóch vindt jij het de moeite waard om erop te reageren op een gay onderwerp.

  Doe alsjeblieft niet zo kortzichtig.

 9. Wilton

  Ze heeft wel songfestivalervaring maar dan in het rechterrijtje. Ik denk dat ze om een andere reden is gekozen, maar daar mogen we het niet meer over hebben. Misschien na Sinterklaas……

 10. Wanny

  Wat een hoop berichten over een talentenjachtje.

 11. 1-2-tje

  @Whitedog Zet a.u.b. de bij u beschikbare grijze celletjes nu eens wel aan en lees eens terug welk onsamenhangend en onzin verhaal je hebt geproduceerd. Ik vrees echter dat de beschikbare hersencapaciteit al volledig door U is ingezet bij de productie van deze wartaal.

 12. Whitedog

  @1-2-tje, Schrijf een gewoon een fatsoenlijke Nederlandse zin. Wel keurig dat je weet dat onderkruipseld als jij mij met ‘U’ moeten adresseren.

 13. Suzy Wang

  O? ik dacht in de darkroom. Dan zie je n zwevend gebit.

 14. harteloze henk

  Edsilia en Chantal op het podium, Jan in de green room. Wegstoppen die engnek.

 15. 1-2-tje

  @Whitedog Bedankt, met jouw laatste reactie onderschrijf jij volledig mijn geopperde vermoedens omtrent je geestelijke gesteldheid. Sneu voor je, but life is a bitch and it sucks to be you.

 16. Stefan

  Jankebalk Jantje Smit heeft zijn zin gekregen door te dreigen dat hij gaat stoppen met alle shows bij AVRO TROS als hij songfestival niet mag presenteren. Ze wouden hem eerst niet en toen was hij ineens ziek en cancelde alles tot 2020. En nu ineens is hij het toch wel geworden.

 17. Annoniemus

  Moet het niet blackroom heten als Rombley dat gaat doen ?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.