Jeroen Pauw stopt met talkshow op NPO 1

Jeroen Pauw stopt in 2020 met zijn late talkshow op NPO 1. Hij is toe aan nieuwe projecten. Dat geeft de presentator aan op Instagram. Het gerucht dat Pauw zou stoppen ging al een tijdje en nu bevestigt hij het nieuws. Het programma keert na het huidige seizoen niet meer terug. “De komende twee weken blijft het doek van de tafel maar daarna valt het echt. Ik ga in 2020 andere dingen doen, zonder tafel of met tafel maar dan niet in een studio…“, zegt de 59-jarige presentator uit Hilversum.

Hij wil andersoortige programma’s kan maken. “Andere gesprekken en reportages met iets meer lengte en diepte dan het ‘gesprek van de dag’ en de ‘waan van de week’. Daar heb ik heel veel zin in.”

Nu concentreert hij zich op de laatste weken Pauw. “Ik verheug me ook op de laatste twee weken Pauw, een programma dat ik met zoveel liefde en plezier maak samen met een heerlijke ambitieuze redactie, in een vrolijke sfeer, mede dankzij al die goede gasten die elke dag weer de moeite nemen om aan te schuiven.

Maar dit alles zou niet bestaan als er niet naar gekeken werd. Dus dank allen die keken en kijken en hopelijk blijven jullie dat nog ff doen 😊

Voor NPO 1 is het een regelrecht drama dat na Eva Jinek ook Jeroen Pauw stopt met zijn late talkshow. Vanaf januari mikt de zender op wisselende duo’s die elkaar gaan afwisselen.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen