Albert Verlinde wil in januari om tafel met Talpa Network

Albert Verlinde is voornemens om in januari om tafel te gaan met Talpa Network. Hij zal het dan hebben over het eventuele vervolg over zijn tv-carrière bij het bedrijf van John de Mol. Dat vertelt de presentator aan Talpa’s nieuwsdienst BuzzE. Verlinde staat nog tot september onder contract, maar zit sinds het floppen van 6 Inside al een halfjaar zonder show. “Het is een goed voornemen van Talpa om met mij om de tafel te gaan in januari“, aldus de directeur van Stage Entertainment.

Ondanks het floppen van 6 Inside kijkt Verlinde terug op een mooi jaar. “Dat was het echt. Het tv-programma is niet gelukt, maar wij zeggen thuis altijd: als het nooit erger wordt…

Eigenlijk was het meer een klusje erbij, aldus Verlinde. “Voor de rest is het echt een heel mooi jaar geweest, met mooie theaterproducties. En het eerste jaar zonder mijn ouders, dat is gek, dat ze er echt allebei niet meer zijn.”

Momenteel is hij fulltime met theater bezig. “We hebben weer mooie nieuwe producties. Eerst Tina Turner, die gaat in februari in première. Dan hebben we Anastasia, Lazarus en Tina Turner. Nou, we hebben het wel eens minder gehad.

Het lijkt erop dat Verlinde en Talpa na de zomer weer uit elkaar gegaan. Er had in de zomer immers al lang wat leuks bedacht kunnen worden voor het afgelopen najaar, maar kennelijk was er weinig interesse bij Talpa.

Lees ook: Albert slapend rijk bij Talpa: wel contract, geen show (5 december)

Foto: RTL

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen