’Tv-show Gordon en Patty wordt verrassing van seizoen’

Gordon denkt dat de nieuwe tv-reeks die hij maakt met Patty Brard de Chateau Meiland van het seizoen wordt, oftewel de verrassing van het tv-jaar. Dat geeft hij aan in een bericht op Instagram. Onder het mom van ‘van samen aan de coke naar samen in een soap’ reizen Gordon en Patty momenteel de wereld over ‘op zoek naar de eeuwige jeugd’. Ze hebben net opnames in Tokio achter de rug en daar kreeg Gordon het gevoel dat dit toch echt wel de tv-verrassing van het jaar kan gaan worden.

Gordon is erg optimistisch. “Goedemorgen Nederland, de reis in Azië zit erop en wat een sensationeel gaaf leuk nieuw lief feel-good-programma zijn we aan het maken!

De tv-reeks wordt een aaneenschakeling van opvallende gebeurtenissen, aldus Gordon. “Bizarre behandelingen ondergaan en naar plekken op de wereld waar we anders nooit zouden komen. Dit zou zo maar eens een hele grote verrassing kunnen worden in het nieuwe tv seizoen!

Wat is de volgende bestemming in hun gezamenlijke reis? “Next stop India! Goodbye Tokyo see you definitely next time!

Tot slot pocht Gordon nog met de aankoop van een sjaal, portemonnee en deken bij het bloeddure Louis Vuitton, dat zijn aanhang vooral kent van de namaakmarkt in Antalya.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen