Tim Hofman schaamt zich niet voor haartransplantatie

Geplaatst op vr 15 nov 2019 om 11:00

Tim Hofman heeft niet alleen zijn gebit een flinke opknapbeurt gegeven, maar is ook naar de haardokter geweest. Hij heeft een haartransplantatie ondergaan om van zijn inhammen af te komen. Dat geeft de presentator van BNNVARA toe in de Volkskrant. Hofman is een behoorlijke ijdeltuit. “Ik heb mijn tanden laten doen. Daar zaten wat spleetjes tussen en toen zei de tandarts: ‘Zal ik die dichtmaken?’ ‘Ja,’ zei ik, ‘is goed.’ En ik heb hier op mijn hoofd, in die inhammen, haar laten zetten.”

Die haartransplantatie was zo geregeld, aldus Hofman. “Ik had op tv een grapje gemaakt over die inhammen en toen belde er een arts die zei: ‘dat regel ik wel even voor je.’ Ik mocht langskomen op een zaterdag, het was zo gedaan. Whatever, ja. Waarom niet?

Volkskrant-journaliste Nathalie Huigsloot: “Sinds je acht jaar geleden bij BNN binnenkwam, heb je fysiek gezien een transformatie ondergaan. Van kraker tot hipster, zeg maar. Schaam je je niet voor alle aandacht die je aan je uiterlijk besteedt?

Hofman: “Hoezo ben ik een hipster? Ik heb plaatjes op mijn armen die iets betekenen voor mij en die baard vind ik gewoon mooi staan.

Huigsloot: “Je vindt het niet eng om een haartransplantatie toe te geven?

Hofman: “Nee hoor, daar mag je van vinden wat je wil. Ik heb ook een oorbelletje genomen omdat ik dacht: o een oorbel, dat is lachen.

Huigsloot liet eerder al blijken dat ze Hofman een beetje vrouwelijk vindt. Dat kan verklaren waarom hij geen seks meer heeft met zijn vriendin, suggereerde ze.

Foto: BNNVARA
50 Reacties op “Tim Hofman schaamt zich niet voor haartransplantatie”


 1. Realist

  Zelden zo’n gestoorde neuroot gezien

 2. Bibi

  Probleem is alleen dat zijn erfelijke kaalheid verdergaat en dan krijgt hij dus kale plekken achter zijn getransplanteerde haren. Het is een gebed zonder einde. Hij had beter de tondeuse kunnen pakken. Het ziet er ook lelijk uit, kijk naar Frans Bauer of Lange Frans.

 3. ed

  Ik zie nu al de hele week Tim Hofman. …… Wie is dit ?????

 4. Satananana

  Het schijnt dat ze zijn schaamhaar hebben gebruikt voor de inhammen.

 5. Suzy Wang

  Die kerel schaamt zich denk ik nergens voor.

 6. George

  Ik denk dat kaal met baard hem beter staat.

 7. Curryworst

  Wat dat betreft past hij precies in het profiel van NPO3: zolang je maar geen blanke aut0cht0ne hetero bent krijg je daar alle aandacht.
  LHBTIQABCDEFG, bidkleedjescultuur, gehan dicapten, bruine mensjes van Afrikaanse origine en andere minderheden is toch hun doelgroep.

 8. Koekiemonster

  Is Tim Hofman familie van Charles Manson?

 9. Solomon

  Is die super kwal nou nóg niet met piemel en al zijn stofzuiger in gezogen ?..
  Het moment suprême laat blijkbaar toch nog even op zich wachten helaas !..

 10. Tom Hifman

  Dit is toch die guy?

 11. Bridget Maasland

  Tim Hofman
  Kalend
  Sexloze vrouw

  Gaat mij en Andre niet gebeuren!

 12. Mick

  Nog zo’n kansloze die de NPO een kans geeft. Wat moet je met dit soort zielige types, ze zijn gewoon irritant en natuurlijk enorm links. Emma Worteldoek, Jurre Geluk en Tim Hofman: Stuk voor stuk waardeloos.

 13. Djarno

  @Bridget Maasland ben je al zwanger want Andre wil een kind van je

 14. Hij

  ….

 15. Bridget Maasland

  @djarno ik wil er nog geen label op plakken maar we zijn verliefd, ja

 16. Huismaker

  Geweldig dit nieuws !
  zo en nu weer op aarde.

  Bekijk dit eens (met reactie)
  Wakker worden en gebruik je verstand !!!

  https://www.youtube.com/watch?v=utdS-20Lx68

 17. Dreetje

  Als hij echt zo’n ijdeltuit is, waarom heeft ‘ie dan niet z’n hele gezicht laten verbouwen? Man man, ziet er niet uit.

 18. Enzo Voorthuijsen

  Mag die gestoorde mensenhater wat vaker uit beeld?

 19. Ray

  Klinkt in mijn ouderwetse oren alsof Tim ieder moment uit de kast kan komen.
  Maar ja, tegenwoordig lopen ook hetero’s erbij alsof ze aan de nicht-van-het-jaar-verkiezing meedoen, dus je weet het nooit.

 20. ”VeronicaDoet@?....Beter!“;

  Waarom zou hij geen harttransplantatie doen? Kaal = lelijk!

 21. Kees

  Hij is een beetje raar.Iets geestelijks.

 22. Caramba

  Neem van mij maar aan, een tandarts neemt nooit zelf het initiatief tot ‘schoonheidscorrecties’; dat onderwerp moet je zelf ter sprake brengen.
  Grappig hoe Tim dat weet te verdraaien. Zit zeker nog steeds in de ontkenningsfase over zijn ijdelheid.
  Geldt overigens ook voor Rutger Castricum – die heeft ook zijn haar laten verbouwen en hoopt dat niemand het merkt.

 23. K.C.T.

  Weer zo’n vervelende nicht, wat een droefenis, kom uit de kast, laat je tieten groeien, verwijder je piel, laat er een voorbibs van boetseren, doe allemaal sieraden in je oren, tepels, voorbibslippen etc etc, begin te kirren en krijssen zoals martien, maar laat vooral je baard staan, kun je nog altijd het songfestival winnen,,,,,
  Nederlandse mannen op TV, wat een verzijfde zeikers! overdreven aanstellerige, piemel geilaards, vooral talentloos en leeghoofdig!!! BNers

 24. Karel Kwaakneus

  Breaking: Jeroen Pauw is ZWANGER!

 25. je dikke tyfus moeder straight from NYC

  Dit is toch die kerel die geen se x krijgt van zijn vriendin? Wat een ontzettend half gaare gecuckte soyboy is dit toch, echt het toonbeeld van de moderne man; en er nog trots op zijn ook.

  Maarja het boeit mij niet zoveel, door dit soort “gedrag” sterft, gelukkig, de Nederlandse man uit.

  Weg met Nederland, stelletje racisten!

 26. LLRV

  MC, minder Tim Hofman!

 27. zoe

  Hij ziet er niet uit.

 28. je dikke tyfus moeder straight from NYC

  Die foto is ook zo slecht he; zelf ingenomen holbewoners bakkes; plant jezelf alsjeblieft niet voor!

  Oh wacht……

 29. critikast

  Tim Hofman is iemand die zich voordoet als journalist, maar al diverse berispingen achter zijn naam heeft omdat hij zich niet aan erecodes houdt met als gevolg aanklacht wegens huisvredebreuk omdat hij met draaiende camera bij iemand binnen loopt en het dan gek vindt dat hij klappen krijgt. Nu blijkt hij ook nog een ijdeltuitje, dat pronkt met zijn menslievendheid (asielzoekers) maar zijn inhammen en zijn gebit veel belangrijker vindt. Nitwit! Kliko open graag !

 30. Schaamluisje

  Leuke jongen. Ik zou hem doen. Hoop wel dat ie lekker kaal is van onderen.

 31. Mart Smeets

  Tim Hofman heeft geen LUL, maar is een LUL.

  Mag ik dat zeggen? Ja, dat mag ik zeggen!

 32. Jelmer

  Deze man zit niet echt lekker in zijn vel dat moge duidelijk zijn. Wat hij ook maar aan zichzelf zal gaan veranderen, gevoelsmatig zal er voor hem niet echt veel meer veranderen. Tenzij hij natuurlijk zou overwegen om een bezoek aan de Heer Kaktus te brengen die wel degelijk raad weet met dit soort in de knoop zittende figuren. Slechts één nachtelijke stomende escapade zou de heer kaktus hieraan kwijt zijn om hem alle hoeken van zijn caravan nauwlettend te tonen. Waarna deze man never nooit meer zou terug vallen in zijn verwaande verwijfde gedragingen, waarin hij is blijven hangen sinds zijn pubertijd en daarin is vast blijven zitten. Als een echt doortrapte kerel zal hij dan weer eindelijk in staat kunnen zijn om zijn liefje als een ware Hollandse heipaal keihard te palen om haar verlangen naar sex vurig te doen toenemen. Dat zou overigens ook als een oprecht goed advies kunnen dienen voor onze nationale oude blonde stoep poeperd Bridget. In haar geval zou de Heer Kaktus haar verlangen naar sex tot onder het vriespunt doen dalen waardoor zij nooit meer hitsig andere mannen zou kunnen misleiden. Ook zal zij na zo’n caravan koele sessie voor een aantal maanden niet in staat zijn om noch redelijk te kunnen zitten noch staan, ja wie opgevoed wil worden moet pijn lijden.

 33. Esther

  Die druiloor overschat zichzelf gigantisch.

 34. Spekzever

  Wat een sneue zielepiet is dit toch.
  Ontevreden met zichzelf, en terecht, en toch alles doen om op TV te komen.

  Veel gepest op school!

 35. JandeHond

  Dit is een volkomen overbodig mens.

 36. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ

  Wat een inteelt-kop.
  En het was deze die door z’n vrouw wordt afgewezen?

 37. zorro

  Volgens mij heb ik hem zien slapen onder een brug in Parijs.

 38. Ben

  Hij is helemaal opgeknapt en zijn partner kwijt. Maar alles gaat goed!
  Nu Tim het is niet jouw uiterlijk waar aan gesleuteld moet worden, niet alles slaagt tenslotte in t leven, maar jouw innerlijk. In jouw drangbom.politiek correct over te komen ga je zonder gene steeds vaker en verder de grenzen van het fatsoen over. Van gebruiken naar misbruiken. Het doel heiligt alle middelen. En zo word je gezien als iemand die graag reist naar t buitenland voor items en de ellende vlak voor je ogen in je eigen land lijkt te ontwijken. Of niet te zien. Het leger mensen die dit zo ervaart groeit met de dag. Naar jouw nieuwe programma via de noordkoreaanse piraten omroep gaat slechts een zeer klein groepje uit de bubbel kijken.
  Je krijgt wat je verdiend Tim. Of wat je oogst!

 39. De Waarheid

  wie is deze kansloze kutmongool?

 40. Winterklaar

  Gay.

 41. aqua

  Ik begrijp nu wel dat zijn partner niet opgewonden van hem raakt hij is een remedie tegen de liefde.

 42. Pim

  Tim ziet eruit als een mongool en hij uit zich in de media als een mongool.
  Niet raar dat de mensen hem zien als een mongool.
  Lastig om dat vooroordeel weer kwijt te raken.
  Moeilijk om nog Serieus genomen te worden in de toekomst.
  Tim is afgeserveerd. Einde oefening. Carrière naar de knoppen. Kansloos. Exit.

 43. Pim

  Wat een gehaat hier, laat die Tim toch lekker zijn ding doen. Al dat geoordeel over iedereen, heb je uiteindelijk alleen jezelf mee. Probeer jezelf eens te ontwikkelen en een beter mens te worden en wees een wat liever voor je medemens. Waarschijnlijk zijn de meeste mensen gewoon bitter en jaloers omdat ze een kut leven hebben en deze jongeman doet wat hij leuk vind en gepassioneerd voor is. En het is juist prettig dat hij open is en eerlijk, zouden meer mensen moeten doen. Ik veroordeel verder niemand met hun gehaat dat zou hypocriet zijn, ieder bewandeld zo zijn of haar eigen pad, ik wen iedereen het beste, wijsheid en zelfkennis. Succes!

 44. jan

  nee hoor, ik ben geen hipster.

 45. medusa

  wanneer komt hij uit de kast? wat een sneu type

 46. Hij

  Dit zijn mensen die een Boulevard een NSB-kliek noemen vanwege roddelen over privélevens, maar zelf wel een docu over hun se xleven pushen. Wat interesseert mij het se xleven van een gefrustreerde biseksu eel, de zoveelste Justin Theroux imitatie.

 47. Spekzever

  Min mannetje is het failliet van de PO.
  Die geposeerde kop van hem telkens, VRESELIJK

 48. Bobby Eden

  Is dit die jongen die zijn pielemuis graag in een stofzuiger stopt omdat zijn vriendin verstopt is?

 49. medusa

  laten we geen aandacht meer schenken aan deze nageboorte

 50. Rob

  Ik wens hem veel geluk in zijn leven. En vooral: niet meer op TV of op sociale media met zijn wijsende vingertje en zogenaamde hipster kop.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.