Tanja Jess is gek op McDonald’s: ‘Lekkerste frietsaus’

Tanja Jess is normaal gesproken heel politiek correct, maar toch omarmt ze nu in Veronica Magazine plofkippenboer McDonald’s. Ze is fan van het fastfoodrestaurant. Dat zegt ze in gesprek met het tijdschrift. Als ze wordt gevraagd naar haar guilty pleasure op foodgebied, antwoordt Jess: “Ik durf het bijna niet te zeggen: McDonald’s. Die frietsaus is echt de lekkerste ter wereld, plus de saus die op de Big Mac zit. Eigenlijk alle Mac-sauzen. Die zouden ook los te koop moeten zijn.

Hoe blijft Jess fit ondanks al dat gesnack bij de Mac? “Door veel te sporten en gezond te eten. Daar ben ik best streng in.

Ze sport zich een slag in de rondte. “Op maandag doe ik aan krachttraining en daarnaast yoga ik nog twee keer per week. Die routine werkt voor mij heel goed.

Ook vliegt Jess regelmatig naar het buitenland om wat extra vitamine D te vergaren. “Soms heb ik echt behoefte aan vitamine D, daar knap ik zo van op. Zeker nu het veel regent. Mijn favoriete landen zijn Griekenland en Italië.

Foto: BNNVARA

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ziet u André Hazes jr. ook graag met Gordon mee emigreren naar Dubai?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen