Anita Witzier wil geen eigen LINDA, Wendy of &C

Anita Witzier heeft niet de behoefte om net als Linda de Mol, Wendy van Dijk en Chantal Janzen een eigen tijdschrift te beginnen. Dat zegt ze in Veronica Magazine. De kans dat we straks ook de Anita in de schappen zien liggen is heel erg klein, ondanks haar ervaring met een kookboek. “Haha, nee hoor, dat is niks voor mij. Een blad is ook wel iets anders dan een kookboek. Ik geloof n iet dat ik dat zou kunnen of willen, en ook niet dat er iemand op zit te wachten. Laat ik het lekker bij tv houden.

Misschien is Witzier ook wel een beetje over het hoogtepunt van haar roem heen. Wat vindt ze eigenlijk van de jonge garde? “Ik zou meer tv moeten kijken om hier iets goeds op te kunnen antwoorden. Maar ik vind Emma Wortelboer bijvoorbeeld heel leuk en authentiek.”

Wortelboer is nou niet bepaald geliefd bij de kijker. “Ik snap niet dat ze zo afgefikt wordt om haar enthousiasme. Die flair die zij heeft, ik wou dat ik die had gehad toen ik net begon. Ik denk: go girl.”

De presentatrice hoopt dat Wortelboer het ver gaat schoppen. “Geef haar alsjeblieft de ruimte om lekker in het vak te kunnen groeien.

Foto: KRO-NCRV, Suzanne Karsters

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen