Anita Witzier wil geen eigen LINDA, Wendy of &C

Geplaatst op di 12 nov 2019 om 13:15

Anita Witzier heeft niet de behoefte om net als Linda de Mol, Wendy van Dijk en Chantal Janzen een eigen tijdschrift te beginnen. Dat zegt ze in Veronica Magazine. De kans dat we straks ook de Anita in de schappen zien liggen is heel erg klein, ondanks haar ervaring met een kookboek. “Haha, nee hoor, dat is niks voor mij. Een blad is ook wel iets anders dan een kookboek. Ik geloof n iet dat ik dat zou kunnen of willen, en ook niet dat er iemand op zit te wachten. Laat ik het lekker bij tv houden.

Misschien is Witzier ook wel een beetje over het hoogtepunt van haar roem heen. Wat vindt ze eigenlijk van de jonge garde? “Ik zou meer tv moeten kijken om hier iets goeds op te kunnen antwoorden. Maar ik vind Emma Wortelboer bijvoorbeeld heel leuk en authentiek.”

Wortelboer is nou niet bepaald geliefd bij de kijker. “Ik snap niet dat ze zo afgefikt wordt om haar enthousiasme. Die flair die zij heeft, ik wou dat ik die had gehad toen ik net begon. Ik denk: go girl.”

De presentatrice hoopt dat Wortelboer het ver gaat schoppen. “Geef haar alsjeblieft de ruimte om lekker in het vak te kunnen groeien.

Foto: KRO-NCRV, Suzanne Karsters
10 Reacties op “Anita Witzier wil geen eigen LINDA, Wendy of &C”


 1. Positief

  Anita ik heb je hoog staan, maar alsjeblieft geen Wortelboer..

 2. Paut Pielusma

  Verstandig van Anita, extravagantie heeft ook grenzen.

 3. Nijl

  Nuchter mens. Sterk. En ik geloof haar en zal dus mijn mening over Wortelboer nog een jaartje voor me houden

 4. Viola

  Anita…. dat valt me toch een beetje tegen van je, zelf zo rustig en verstandig en dan ons Wortelboer aanprijzen?

 5. iefkleinhertje

  Die Witzier is niet alleen oud en lelijk maar ze begint ook nog seniel te worden.

 6. Pauline

  Hoe haalt ze het in haar hoofd om zo’n secreet aan te prijxen ?

 7. Bridget Maasland

  Joehoe Andre waar ben je?

 8. Mick

  Waarom wordt Emma Worteldoek zo gepusht? Er is werkelijk niets aan. De enige reden dat ze op de buis is zal wel weer te maken hebben met het feit dat het een links deugmeisje is. Hoezo is zij een tv-talent?

 9. dennis

  Anita is de tut hola van de npo, vindt zichzelf perfect, met saaie programma’s.

 10. Katja

  saaie schooljuf.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.