Stijgt Art Rooijakkers verder met Hans Klok?

Art Rooijakkers zit in de lift met zijn opvolger van Van der Vorst ziet sterren op RTL 4. Na 507.000 kijkers (10 procent) voor de première-aflevering met Ronald Koeman, scoorde aflevering twee met Krezip 699.000 kijkers (15 procent). Concurrent SBS 6 verloor juist kijkers met Cash or Trash (van 751.000 naar 584.000 kijkers). Wordt het verschil vanavond nog groter? Rooijakkers hoopt de televisiekijker vanavond te boeien met een interview met Hans Klok in Las Vegas.

Klok jaagt momenteel zijn American dream na: hij staat iedere dag met zijn eigen show op The Strip. “Art praat onder andere met Hans over zijn jeugd, zijn avonturen met Pamela Anderson waar ook weleens drugs aan te pas kwam, hoe hij denkt over zijn concurrent David Copperfield en de befaamde Hans Klok-look.

Kritische vragen passen niet bij de aard van dit programma, dus het zal waarschijnlijk niet gaan over de enorm slechte kaartverkoop van Kloks show.

Verder gaat Rooijakkers op bezoek bij Martine Sandifort waarmee hij Tinder en haar huidige relatie bespreekt, hij gaat mee backstage bij haar voorstelling die ze speelt met Remko Vrijdag, ze belanden samen in de sauna in de achtertuin van Martine en ze laat haar beste Anita Meyer-imitatie horen. “Ook heeft zij een nieuwtje voor Art: ze gaat solo het theater in.

Rooijakkers Over De Vloer is vanavond om 21.30 uur te zien bij RTL 4.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen