SBS 6 laat kijkers ijsdansshow cijfers geven per app

SBS 6 laat de kijkers van Dancing on Ice meestemmen per app. Na ieder optreden volgt er dus niet alleen een optreden van de jury, maar ook van de kijkers thuis. Dat heeft Talpa Network laten weten. Na bijna zeven jaar gaat SBS 6 weer ijsdansen: op zaterdag 7 december is de eerste liveshow te zien. “Nieuw dit seizoen is dat de kijker de speciale Dancing on Ice-app kan downloaden en ook een cijfer mag geven aan elke act in elke show“, laat een woordvoerder van de zender weten in een persbericht.

De stem van de kijker krijgt een belangrijke rol in het programma. “Wie lukt het om de jury én de kijker keer op keer te verbazen, ontroeren en overtuigen? Wie van deze negen koppels maakt de mooiste combinaties van sprongen, lifts en spectaculaire moves en wint Dancing on Ice?

Eerder werden al de negen deelnemende bekende Nederlanders bekend: Donny Roelvink, Tommie Christiaan, Juvat Westendorp, Nicolien Sauerbreij, Roy Donders, Charly Luske, Sabine Uitslag, Celine Huijsmans en Elske DeWall.

De jury bestaat uit kunstschaatsicoon Joan Haanappel, choreograaf Marc Forno en Ruben Reus, viervoudig Nederlands kampioen kunstschaatsen.

De presentatie is in handen van Winston Gerschtanowitz en Patty Brard.

Dancing on Ice, een productie van Talpa Producties, is vanaf zaterdag 7 december elke week te zien van 20.00 tot 22.00 uur.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen